cos Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Re: Indicator temperatura bord In toata beleaua asta e totusi prezent si cel putin un meserias dovedit cu probe - vanzatorul de piese auto ... Si acum ... cum o rezolvi pe viitor , cu un senzor original Renault-Nissan ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cneazu Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Re: Indicator temperatura bord Domn' mecanic se ocupa, il da inapoi si luam altu, de origine sau macar de "firma" :-p am vazut ca-s si 200 de lei unii senzori :-)) sa speram ca ies mai ieftin. Astia de la piese auto...of of P.s. O rama adaptoare pt casetofon, cu avarii pe unde gasesc? Ca isi da duhu clasicul casetofon nissan... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Re: Indicator temperatura bord Tu il mai ai ala? La mine a fost prima chestie ce am dat-o jos cand am luat masina. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cneazu Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Re: Indicator temperatura bord Nu am ce pune in loc, asa ca de unde gasesc la un pret bun? Ca doar pe ebay am vazut ceva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cneazu Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Re: Indicator temperatura bord Am schimbat senzoru, a fost nevoie de unul valeo ca sa fie treaba buna...si acum ma minunez cat de greu se incalzeste motoru la masina asta...:)) p.s. cu rama adaptoare nu ma ajuta cineva?:D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate