mircea Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 In urma iesirii traditionale de la Calugareni,masina care s-a oprit in balta trebuie transportata la Ploiesti la userul jighi,pentru un transplant cardiac.Am nevoie de ajutor ca este singura masina pe care o am. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea Postat Ianuarie 27, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Re: Caut transport pentru autoturism,Bucuresti -Ploiesti Inca astept oferte. 0741979550 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Re: Caut transport pentru autoturism,Bucuresti -Ploiesti Ia legatura cu Columbianu ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea Postat Ianuarie 27, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Re: Caut transport pentru autoturism,Bucuresti -Ploiesti Multumesc,i-am dat PM. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Re: Caut transport pentru autoturism,Bucuresti -Ploiesti Ai Pm. :h5 Multumesc Yonutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Re: Caut transport pentru autoturism,Bucuresti -Ploiesti Multumesc,i-am dat PM. Ai Pm. :h5 .... Sunteti de cascadorii rasului amandoi !!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Re: Caut transport pentru autoturism,Bucuresti -Ploiesti Avem un like :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Re: Caut transport pentru autoturism,Bucuresti -Ploiesti daca nu ai rezolvat te pot ajuta eu maine ajung in jur de ora 11 in bucuresti si plec gol la buzau .pot face un ocol prin ploiesti andrei 0724084669 Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea Postat Ianuarie 28, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Re: Caut transport pentru autoturism,Bucuresti -Ploiesti Dupa ce am dat like (PM),la 10 minute am gasit un transport si nu am mai avut posibilitatea sa anunt,deoarece am plecat de la Ploiesti catre Timisoara. Se poate inchide. Va mutumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate