smotoi Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Va salut! Sunt necunoscator in ale off-road-ului, dar intentionez sa imi cumpar o masina si de aceea va voi cere niste sfaturi. Vreau sa va spun de la inceput ca as vrea un off-roader foarte foarte inalt si simplu (Nissan Patrol Y60/K260, Range Rover, Pajero etc.) deoarece vreau sa il folosesc in principal iarna, pentru iesiri la ski si vara pentru iesiri in padure si plimbari, operatiuni de salvare, dupa caz, eventual si pescuit. De aceea as dori sa imi dati niste sfaturi: 1. Dupa ce model sa ma uit? Eu personal sunt atras de PATROL Y60/K260, Toyota Land Cruiser din 80-90 maxim, Pajero din aceeasi ani sau Jeep Cherokee tot din aceeasi perioada. Dar cel mai mult imi place Patrolul. 2. As prefera sa fie diesel. 3. Sa cumpar masina gata facuta sau sa o iau de la 0? 4. Buget - pana in 8000-9000 e 5. Vreau sa fie inalta, sa aibe portbagaj si bullbar, portbagaj de schiuri/hi lift, troliu, proiectoare pe bara si sus si sa se poata monta plug 6. Conteaza kilometri?Am vazut pe net masini si la 400000 si m-au cam dat inapoi 7. Ce model ar fi mai potrivit nevoilor mele? 8. Sa aibe reductor 9. Cat de mult se poate inalta si ce ma sfatuiti? suspensie second/noua, anvelope m/t, a/t, marci si eventual dimensiuni, jante intoarse sau nu? 10. Cum o inmatriculez in Bulgaria, pentru ca in Ro nici nu ma gandesc sa o fac. (Am vazut numeroase masini inmatriculate pe BG - sfaturi de la cei care au facut-o, as vrea sa o inmatriculez pe numele meu) 11. Eventuale sfaturi pentru service-uri/ateliere unde o sa o pot modifica, mecanici buni si seriosi. Exista cumva pe forum o sectiune de vanzari/cumparari? Va multumesc frumos si scuze pentru sirul interminabil de intrebari, sunt novice. Seara faina va doresc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Re: Sfat achizitie : Patrol, Range Rover, Pajero sau de care....? Intrebarea cuprinzand mai multe marci ti-am creat un topic dedicat aici. Si tot din cauza ca sunt mai multe marci despre care vrei sa afli detalii, iti recomand sa folosesti functia "Cautare avansata" cu cuvintele-cheie "sfat achizitie" si vei gasi foarte multe topicuri despre foarte multe modele de masini http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963 :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smotoi Postat Ianuarie 26, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Re: Sfat achizitie : Patrol, Range Rover, Pajero sau de care....? Va multumesc mult, scuze ca am postat cam aiurea. Stiu ca nu e tocmai frumos. Va multumesc furmos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 (editat) Re: Sfat achizitie : Patrol, Range Rover, Pajero sau de care....? Va salut! Sunt necunoscator in ale off-road-ului, dar intentionez sa imi cumpar o masina si de aceea va voi cere niste sfaturi. Vreau sa va spun de la inceput ca as vrea un off-roader foarte foarte inalt si simplu (Nissan Patrol Y60/K260, Range Rover, Pajero etc.) deoarece vreau sa il folosesc in principal iarna, pentru iesiri la ski si vara pentru iesiri in padure si plimbari, operatiuni de salvare, dupa caz, eventual si pescuit. De aceea as dori sa imi dati niste sfaturi: 1. .............. Va multumesc frumos si scuze pentru sirul interminabil de intrebari, sunt novice. Seara faina va doresc! Pentru toate intrebarile de mai sus am un singur raspuns : ia-ti una gata preparata pentru ca bugetul iti permite ! Daca o iei "cheala", probabil pe 4-5000 euro, vei cheltui cu ea peste bugetul alocat si desi unii iti vor spune ca "nu stii ce-a facut ala dinainte, ca e mai bine sa-ti alegi tu ce vrei si cum vrei, etc...", eu iti spun din proprie experienta ca dotarea masinii iti va manca nervii si timpul si banii incercand sa gasesti cele mai bune variante, cele mai bune preturi, cei mai buni meseriasi......Si toate astea te vor priva de bucuria de a te plimba cu masina pe care ti-o doresti Evident, trebuie sa te uiti atent si la dotarile masinii sa nu fie doar de forma, dar mai important este sa te uiti la starea masinii : sasiul sa fie curat, motorul sa traga bine si nu fumege, sa cupleze corect 4x4 si nu in ultimul rand INTAI CERI SA VEZI SI SA VERIFIC ACTELE MASINII !!! Si da, avem sectiune de Mica pUblicitate si sectiune de PROMO. In prima gasesti majoritar piese SH, iar la PROMO gasesti oferta variata de piese si accesorii ale partenerilor forumului si ale vanzatorilor autorizati sa-si comercializeze produsele 4x4 pe acest forum. Editat Ianuarie 26, 2014 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smotoi Postat Ianuarie 28, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Re: Sfat achizitie : Patrol, Range Rover, Pajero sau de care....? Avand astazi o discutie cu Robert - cobrra din Ploiesti, mi-a sugerat ca pentru nevoile mele sa ma uit spre un Y61/HDJ80/PAJERO chel pe care sa il facem noi dupa aia. Acum intrebarea este: automata sau manuala? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: Sfat achizitie : Patrol, Range Rover, Pajero sau de care....? Exista aici la vanzare masina lui rd-adi un patrol y61 cu motor 4,2 modificata deja si pretul este cel real cu dotarile pe care le are.Avantajul pe care il ai este ca fiind modificatai nu mai pierzi timp cu ea,ii da-i cheie si la drum.De regula se investesc multi bani in modificari si dureaza ceva timp pana o modifici. Sa ne ti la curent cu decizia luata. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 (editat) Re: Sfat achizitie : Patrol, Range Rover, Pajero sau de care....? Sal! ! Eu personal am reconditionat ceva masini 4x4 Pajero, patrol y60, y61, samurai si Toyota landcruiser lj70 si 73, din experienta mea iti recomand Toyota lj70, cred cu siguranta ca este cea mai fiabila! Din pacate nu este la fel de puternica ca si un patrol, daca vorbim de motorul de 2.4 td cu 86 sau cu 90 cp, iar daca doresti o Toyota lj 70 de 3.0 td atunci vei vi surprins cat de puternica poate fi si Toyota! Un patrol bun este foarte greu de gasit in special fara rugina! daca esti interesat cu adevarat am o Toyota Landcruiser pe care am reconditionato anul trecut si inmatriculata si am si un patrol Y61 cutie automata! daca esti interesat pot sa iti trimit poze cu reconditionarile pe care le fac si poti alege! si in suma de 8000 euro ne incadram! Bine inteles pot sa iti construesc o masina dupa placerile tale! tel meu este 0720665336 cosmin /Hunedoara![ATTACH=CONFIG]202792[ATTACH=CONFIG]202795[/ATTACH] Editat Ianuarie 29, 2014 de Cosminmares2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmcdany Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 (editat) Re: Sfat achizitie : Patrol, Range Rover, Pajero sau de care....? Avand astazi o discutie cu Robert - cobrra din Ploiesti, mi-a sugerat ca pentru nevoile mele sa ma uit spre un Y61/HDJ80/PAJERO chel pe care sa il facem noi dupa aia. Acum intrebarea este: automata sau manuala? Sa fie lunga masina sau scurta...? Conteaza si acest aspect.... Daca sa fie manuala sau automata ....depinde de tine si ce vrei mai exact sa faci cu ea...dupa parerea mea sunt bune ambele....daca esti obisnuit pe manuala sa fie manuala daca esti obisnuit cu automata sa fie automata atunci. Sunt pe aici multi care iti pot spune multe lucruri interesante. :cl Editat Ianuarie 29, 2014 de kmcdany 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate