Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intrebare anvelope Off-road - cum scapati de politie ???

MihaiCX

Postări Recomandate

Buna ziua!

As avea o intrebare generala legata de cauciucurile off-road supra-dimensionate pe masinile 4x4:

Cum scapati de politie?:)

As vrea sa-mi pun niste AT-uri si eu dar stau si ma intreb daca nu imi dau batai de cap.

Stiu ca pe certificatele noi nu mai este trecut marimea anvelopelor dar in acelasi timp stiu sigur ca politia poate verifica imediat si la fata locului ce anvelope sunt trecute de RAR in sistem pe certificatul respectiv.

Cu o pila la RAR se pot trece dimensiuni mai mari fara foaie de la reprezentanta sau este imposibil?:P

Deci va rog, daca puteti sa imi spuneti si mie secretul, cum reusesc unii sa mearga pe masini cu 33-uri fara stres?:)

Va mutumesc anticipat pentru raspunsurile voastre!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Intrebare Cauciucuri Off-road

Deci va rog, daca puteti sa imi spuneti si mie secretul, cum reusesc unii sa mearga pe masini cu 33-uri fara stres?:)

Merg la fel ca aia cu 35-uri. Sau 32-uri... Stresul e optional, nu te obliga nimeni sa te stresezi. :grin:

Link spre comentariu

Re: Intrebare anvelope Off-road - cum scapati de politie ???

Am inteles.....deci dai o sacosa de bani pe cauciucuri + flanse, dupa care te opreste domnul agent si iti ia certificatul si te pune pe drumuri la RAR..... Credeam ca sunt care au reusit si si-au trecut marimile respective pe certificat...

:)

Editat de Astral
Link spre comentariu

Cativa colegi, nu mi-i amintesc acum pe toti, au reusit si si-au trecut in CIV dimensiunea anvelopelor, iar unul dintre ei este prietenul @Nessum :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?67317-Englezoaica-mea-LJ-VX-70&p=883844&viewfull=1#post883844

Link spre comentariu

Nu te stresa. Atat timp cat masina e in regula nu se uita nimeni la detalii despre anvelope. Eu am trecut de itp cu alta dimensiune de anvelope si nu a comentat nimic tipul. Politia nu se uita niciodata. Mentionez ca am M/T uri.

Link spre comentariu

da, nu e stres. cind iti face semn, tragi repede dreapta de volan si calci acceleratia. oricum nu se pot tine dupa tine... :ih

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Cativa colegi, nu mi-i amintesc acum pe toti, au reusit si si-au trecut in CIV dimensiunea anvelopelor, iar unul dintre ei este prietenul @Nessum :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?67317-Englezoaica-mea-LJ-VX-70&p=883844&viewfull=1#post883844

Daca nu ma insel si colegul @zep ,la Nissan-ul Patrol Y61.

Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

Nu ti le verifica nici dracu'. Mie in 4 ani nu mi-a verificat nici un politist MT-urile, ba chiar cand veneam cu masina plina de noroi din balta ma intrebau razand si cu o privire admirativa:grin: pe unde am umblat de-am umplut masina de noroi? Nici cauciucurile de strada nu le am conform si am facut itp-uri..Daca imi aduc bine aminte cand am luat masina, identificarea la RAR am facut-o cu MT-uri...si tot asa n-a zis nimeni nimic.

Editat de Cornel4x4
Link spre comentariu

Eu sunt ala trecut prin asta - aveam dimensiuni corespunzatopare , dar erau ( sunt ) trecute pe anvelopa in inchi . Organu' a considerat ca nu tre' sa gandesaca , si daca nu stie nici nu tre' sa intrebe pe 'ecspertu' tehnic' de la RAR , care a zis ca nu-i treaba lui sa faca nici un calcul si nici sa faca echivalenta dimensiunilor . Daca nu scrie cum trebuie , ci altceva ... asta e te-am agatat . Si ... m-am dus sa fac inspectia la RAR , cu alte anvelope pe care scriau trei dimensiuni echivalente - metric , imperial si raport dimensional . Cu dovada ca am fost in regula cu dimensiunile ... tot m-am plimbat pe la RAR , politie ... platit la RAR pentru 'expertiza ecspertilor' ...

Daca ai dimensiunile polizate nu inseamna nimic , poti sa le lasi ca oricum e acelasi lucru .

...pana acum , n-am reusit adaugarea in talon a DIMENSIUNLOR ECHIVALENTE . Problema persistand si dorind sa folosesc si alte dimesiuni de jante ( cel putin ) , voi mai insista pe la organu' tehnic ... poate ca intr-o zi cu eclipsa ( mentala ) voi reusi .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare