Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

LC100 versus Patrol versus G

4Runner

Postări Recomandate

Re: LC100 versus Patrol versus G

Masina nu se cumpara intreband pe forum.

Toate sunt masini ok si capabile diferentele sunt impresii mai mult sau mai putin personale - traite sau citite si raspandite mai departe.

E simplu - te duci, vezi, te dai cu modele dorite si poate gasesti una din care nu vrei sa te dai jos.

Restul e cancan

• Like 2
TLC KDJ120
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 64
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca era o masina "cea mai buna" aveam cu totii din aia. Cum avem si Patroale si Toyote si G-uri si o gramada de alte marci, treaba e mai complicata.

Toate cele enumerate de tine sunt foarte bune. Mai poti adauga si Toyota 80, Pajero, Discovery. Vezi care iti place tie si gaseste una intr-o stare cat mai buna.

Puch 280GE
Link spre comentariu

Multumesc tuturor pentru sfaturi. Si mistouri ! In principiu cam stiu ce vreau si am demarat cautarile. Nu cred ca mai astept luna mai. Multumesc inca odata tuturor si promit sa prezint achizitia la momentul intrarii in posesie.

Link spre comentariu

Ce era de spus , s-a discutat aici , in concluzie vin cu cateva exemple concrete :

Un G Reconditionat : http://otomoto.pl/mercedes-benz-g-300-300ge-C31844955.html

J80 4.2 TD : http://otomoto.pl/toyota-land-cruiser-hdj-80-4-2-tdi-24v-170-konne-C31892129.html (cred ca e utilitar)

J80 4.2 TD : http://otomoto.pl/toyota-land-cruiser-4-2-diesel-hdj80-klasyk-4x4-C31299499.html (cred ca e tot utilitar . Sasiu se prezinta foarte bine)

O bijuterie : http://allegro.pl/show_item.php?item=3933177386 (asta ca sa confirm ideea ca un 4.2 ingrijit are si un pret pe masura)

- G 300 TD - W460 - '90
Link spre comentariu

Multumesc tuturor pentru sfaturi. Si mistouri ! In principiu cam stiu ce vreau si am demarat cautarile. Nu cred ca mai astept luna mai. Multumesc inca odata tuturor si promit sa prezint achizitia la momentul intrarii in posesie.

Pe baza celor discutate pana acum, o recomandare http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79465-Autoutilitara-FZJ-80-cu-doar-112500Km

Link spre comentariu

O stiu. E pe autovit cu 23.500. Se pare ca lasa din pret, insa... e benzinara de 4.5, ceea ce nu imi prea surade, sincer!

Linkurile lui Bogdan_mb duc catre ceva mai realist.

La momentul asta sunt in discutii, cautari, etc. Mere greu, da' nu ma las.

Link spre comentariu

E fresh la vanzare. Am luat-o in calcul desi km sunt cam multicei. Cunoaste cineva masina?

Km multicei la un 80? :ha: Cred ca deabia si-a facut rodajul ...Eu stiu masina ...cred ca e una din masinile intretinute obsesiv. Mai departe, decizia iti apartine...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Trebuie sa iei in considerare ca o simpla plimbare/iesire se poate transforma in offroad mediu si vei avea nevoie de o masina pe masura sau gen J80, Y61, G sau alte modele asemanatoare!

Cu cat este mai noua cu atat este mai sensibila....parerea mea!

Ex: pe vremea cand aveam Y61 am facut o iesire usoara iar printre noi se afla si un Pajero LWB MK3.....a mers pe unde a mers si Patrolu doar ca la final a iesit cu pagube majore: scuturi si bara fata/spate rupte sau mutate de la locul lor, plasticuri aripi disparute, ceva troncanit pe la roti etc!

O masina de teren trebuie sa fie solida, simpla si fiabila!!!

Decizia iti apartine! ;)

Si eu personal vanez un HDJ80 sau Y61 dar cred ca voi inclina spre Y61 :grin:

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

Chiar vroiam sa deschid o discutie iar aici cred ca este potrivita:

Care este diferenta dintre HDJ80 4.2 si Y61 3.0??

Toyota are 3 dif blocabile si motorul asta de 4.2 foarte renumit... Altceva ce mai are in plus? :grin:

Nu aruncati cu pietre....chair sunt curios!

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

Às prefera ceva nemodificat, chiar daca am scris ceva mai inainte ca nu am timp de surubarit la masina, din ratiuni de evitare a problemelor la inmatriculare. Pana la urma am sa fac eu modificarile in functie de necesitati.

Din cate stiu nu toate 80-urile au 3 diferentiale blocante.

Link spre comentariu

Chiar vroiam sa deschid o discutie iar aici cred ca este potrivita:

Care este diferenta dintre HDJ80 4.2 si Y61 3.0??

Toyota are 3 dif blocabile si motorul asta de 4.2 foarte renumit... Altceva ce mai are in plus? :grin:

Nu aruncati cu pietre....chair sunt curios!

pai e mai manevrabila, mai placuta la condus, mai buna in varianta stock (poti pune 33"-uri lejer), mai buna la drum lung, consuma mai putin...

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare