calinvas Postat Iulie 2, 2008 Partajează Postat Iulie 2, 2008 Titlul l-am pus ca sa atraga atentia. Azi am fost la RAR pe Grivita in Bucuresti. Tin sa MULTUMESC celor de acolo pentru amabilitate (au pierdut minim 15 min cu mine) Ce am aflat: Modelul scurt de J7 cu motor de 66KW se pare ca dupa Face liftul din NOV 1992 este EURO1 si se pare ca modelele la 4 usi pot fi si EURO2. Ca sa fi sigur de asta trebuie sa vezi brief German unde trebuie pentru EURO1 sa apara 91/441 Salutari, Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Iulie 2, 2008 Partajează Postat Iulie 2, 2008 Re: RAR Grivita RespeKt Toyota 1993 66KW este EURO1 Tot ei m-au lamurit si pe mine cu transformarea E2 in E3; taunii de la Focsani si acum,cu C.I. in mina,pe care scrie Euro3,spun ca e imposibil, si ca e facatura,si ca nu-mi pot trece CO2-ul, ca masina e E2. Sint curios daca te-au servit tot baietii mai tineri din biroul respectiv ca mai era si un tip in virsta care nu accepta asa ceva(vezi postul meu privind transformareaE2-E3). Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate