Scorpion DSI Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Salutari tuturor! Ma bate gindul sa achizitionez urmatoarea masina http://www.tocmai.ro/jeep-wrangler-12577447.html Stie cineva, ceva despre " fier " ? Ce poate avea defect de nu are cardanul pe fata? Multumesc anticipat pt sfaturi si ajutor. :tk La cat mai multe ture Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Re: Jeep Wrangler-Caransebes Salutari tuturor! Ma bate gindul sa achizitionez urmatoarea masina http://www.tocmai.ro/jeep-wrangler-12577447.html Stie cineva, ceva despre " fier " ? Ce poate avea defect de nu are cardanul pe fata? Multumesc anticipat pt sfaturi si ajutor. :tk poate avea grupul fata sau vreo planetara duse dar cei mai multi le scotetau ca sa scada consumul sa nu mearga in 4x4 permanent sa mearga in 4x2 deci implicit consum mai mic :) nu stiu nimic de fier Link to comment Share on other sites More sharing options...
a DY 1 Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Re: Jeep Wrangler-Caransebes Salutam! are motorul si cutia schimbate , o porcarie , in acte este benzinar de 4.0 . Chiar daca ai avea cardan nu ai la ce il pune ea fiind doar 4x2. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion DSI Posted January 28, 2014 Author Share Posted January 28, 2014 Re: Jeep Wrangler-Caransebes Chiar daca ai avea cardan nu ai la ce il pune ea fiind doar 4x2. Sa inteleg ca ati vazut masina. Are cutia schimbata si este de BMW? Multumesc de ajutor! La cat mai multe ture Link to comment Share on other sites More sharing options...
a DY 1 Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Re: Jeep Wrangler-Caransebes Salutam! de ce nu vorbesti direct cu propietarul pentru mai multe informatii ( ?). Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion DSI Posted January 30, 2014 Author Share Posted January 30, 2014 Re: Jeep Wrangler-Caransebes Multumesc de ajutor. Se poate inchide. Proprietarul nici macar nu a binevoit sa-mi raspunda la mail, telefon dupa ce am pus anumite intrebari referitoare la masina, motorizare,cutie,etc. :tk de ajutor :cl La cat mai multe ture Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts