DanT Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 de cand e frig am o problema dimineata si anume puntea spate e blocata. Primele 2 dati am crezut ca e de la frana de mana..apoi azi dimineata am patit acelasi lucru (am lasat masina peste noapte doar in viteza). Ca sa plec trebuie sa accelerez si sa ma tot joc cu ambreiajul si ba 1a ba marsarier pana pocneste si pot sa ma misc..am vrut sa bag in 4x4L dar nu ma lasa sa apas maneta pt 4x4.. ce se petrece si ce sa fac?:tk 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Re: Vreau sa plec dar masina mea nu vrea! te-ai băgat prin apă și îngheață plăcuțele de frână pe disc... http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Re: Vreau sa plec dar masina mea nu vrea! te-ai băgat prin apă și îngheață plăcuțele de frână pe disc... Sau te-ai bagat prin apa, a intrat in grup pe la aerisitor, si mixezi un fresh de oloi cu gheata dimineata. La fel de bine se preteaza cred si varianta asta. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Re: Vreau sa plec dar masina mea nu vrea! Am avut nissan aceeasi problema In greu nu intramdin cauza de ulei slabut in transfer. Adica prost,ieftin sau ambele combinat cu neintretinut. Variantele expuse pentru spate sunt adevarate.sub rezerva ca daca ai pe sub aripi/ roti zapada peste noapte ingheata si prinde si gumele. Au aveam zapada la prinderile de la transfer. Pina se incalzea sa se topeasca, ziceai ca se rupe.....dupa 10 minute impecabil. Dupa o noapte in garaj, la topit,totul ok. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Re: Vreau sa plec dar masina mea nu vrea! .am vrut sa bag in 4x4L dar nu ma lasa sa apas maneta pt 4x4.. ce se petrece si ce sa fac?:tk Si-a mea pocneste dimineata la plecarea de pe loc. Banuiesc lipirea placutelor pe discuri. Daca nu s-a rupt nimic, ii dau mai departe:grin:. Referitor la maneta reductorului, trebuie sa cureti paharul receptor. S-a umplut de mizerie/apa/gheata etc. si nu o mai poti apasa. Au mai patit si altii, vara:ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanT Postat Februarie 4, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2014 Re: Vreau sa plec dar masina mea nu vrea! azi dimineata au fost -5, -6 grade dar pe jos e uscat. masina s-a comportat normal. Am lasat-o insa la service sa verificam uleiul din dif...care e situatia lui..:tk 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Re: Vreau sa plec dar masina mea nu vrea! 1.Nu trage frana de mana iarna! 2.Cand o ia cu troznituri ... dai fro cateva ciocane in janta si etrier ...nu sa se scalambaie la tine strambe dupa aia ...ci doar asa sa-i amintesti ca tu esti sefu si el e patrol si trebuie sa mearga fara sa faca nazuri ... :ha: 3.In cutia de transfer pune 75w90 nu altceva ... de ex 80w90 ...si ceva bun ...nu huleiuri de le scursera astia de prin nustiuce bidoane si le lipira eticheta cu scuipat ... :grin: Eu n-am avut parte de nefacute dastea ...intr-o dimineata ... somnoros fiind, am bagat-o intra-ntaia sa o dau inapoi ...:ha: si am dat-o cu insistenta pana am suit-o pe un maldar de zapada ...si am indoit amortizorul de directie intr-un copac ...deh material prost ...capul ...cand cofeina nu e destula ...nu ma ajuta ...si unghiul de atac bun ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanT Postat Februarie 6, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2014 Re: Vreau sa plec dar masina mea nu vrea! in diferential totul e ok..ulei curat si la nivel..deci se pare ca a ramas apa pe la placute.. sa vad cand mai vine vreme nasoala cum se comporta 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Re: Vreau sa plec dar masina mea nu vrea! in diferential totul e ok..ulei curat si la nivel..deci se pare ca a ramas apa pe la placute.. sa vad cand mai vine vreme nasoala cum se comporta Daca ai verificat doar nivelul bagand degetul in gaura de umplere, vezi sa nu te fentezi. Daca este apa in diferential aceasta va sta jos. Sus la gaura va fi doar uleiul. Eu zic sa golesti tot diferentialul si sa verifici asa daca nu ai facut-o. Verifica si uleiul din cutia de transfer. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate