danielul2002 Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Salut, De curand mi-am cumparat prima masina 4x4 - o Toyota Hilux, 3000 cmc, 2009, manuala. Am o mica problema cu ea si as vrea sa aflu parerea voastra. Daca sunt in regim 4x4 normal si o fortez foarte putin (chiar foarte putin) se simte miros de ambreiaj. Insist sa va spun ca situatia apare in regim de exploatare normal. Daca o mut in 4x4 greu, nu se mai intampla asta. Multumesc pentru toate raspunsurile. Dan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: Ambreiaj Hilux E normal pentru un ambreiaj care s-a terminat . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: Ambreiaj Hilux Buna ziua Din pacate suna a ambreiaj nou . ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrx12345 Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: Ambreiaj Hilux Incepe sa faca galagie discul de ambreaj. Se vrea schimbat. Am intalnit o pb similara la navara-ul din GB . Dupa aproximativ 40.000 de km incepea sa faca figuri si la primul si la al doilea disc. Sa mai mentionez ca masina a fost reparata in garantie si in plus a fost folosita in special pe sosea si soft offroad O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: Ambreiaj Hilux schimba-l. pe asta vechi nu-l arunca, il poti reface. :wink: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: Ambreiaj Hilux schimba-l. pe asta vechi nu-l arunca, il poti reface. :wink: Placa eventual rectificata si ferodouri noi. ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuko Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: Ambreiaj Hilux Salut, Am aceeasi masina si aceeasi problema. Nu te ingrijora daca ambreiajul nu patineaza... Se pare ca,atunci cand este in 4x4 pe Hi,doar la plecarea de pe loc si la viteze foarte mici,exista diferente mai mari intre rotatie disc ambreiaj si transmisie...de acolo mirosul. Foloseste 4x4 pe Hi le viteze de peste 15-20 km/h. Deci este 'normal' in modu' asta mirosul... Respect, Costel Toyota Hilux 3.0 D4-D,171 cp-2010 VW Golf IV 1.9 TDI,165 cp-2003 Suzuki GSR 600,98 cp-2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: Ambreiaj Hilux mirosul nu e normal indiferent de marca de masina.... sfatul meu e sa te duci la service la Toyota , constatarea nu costa o avere , pentru ca sunt si alte semne dupa care se vede daca ambreiajul e pe duca... cel putin asa e la alte masini... tind si eu sa cred ca este ambreiajul pe duca 1. daca mergi la service Toyota , poti sa le spui sa se uite si la reglajul pedalei de ambreiaj...poate ai sansa sa scapi ieftin 2. daca este ambreiajul si mai tot mergi ai sansa sa belesti si volanta , care cred ca nu e tocmai ieftina.... 3. ca marca de ambreiaje eu ti-as recomanda Exedy sau Luk , restul Sachs , HerthBuss , etc.... le consider niste tampenii din pacate si astea aftermarket sunt f scumpe cam la 2200 setul - din ce am vazut eu.... 4. la masina ta exsita si kit de 4 piese cu volanta SMF , dezvoltat de Exedy , asta daca ajungi acolo bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danielul2002 Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: Ambreiaj Hilux Va multumesc pentru raspunsuri. Pe Low nu patineaza, sau cel putin nu face zgomot de ambreiaj care patineaza. Pe Hi patineaza fara zgomot dar cu miros la efort minim, nu la plecarea obisnuita de pe loc. O sa ii fac o verificare. Masina are 138.000 km, nu am cunostinta sa-i fi fost schimbat ambreiajul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: Ambreiaj Hilux E normal sa nu patineze pe low , sarcina pe ambreiaj fiind mult redusa din cauza demultiplicarii mari in reductor . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: Ambreiaj Hilux Inca mai merge dar cu timpul va patina si pe Low. Exact asa am patit eu anul trecut cand tractam o remorca cu peste 2 tone de nisip. La o urcare mai abrupta am simtit ca patineaza si am trecut imediat pe 4x4 Low urcand fara probleme. Acum, dupa inca 5-6000 km, la o utilizare normala nu patineaza dar in situatii delicate (treapta 2-3 in low prin zapada foarte mare si 3-4000 RPM) se simte mirosul inconfundabil de ambreiaj prajit dupa cateva minute de talpa. Sper sa mai tina pana la primavara ca nu am nici un chef sa-l schimb acum (ingheata mana pe pahar, pe chei nici nu vreau sa ma gandsc :grin: ). Al meu are 169.000 km si sigur i-a venit vremea de scimbat. Oricum voi descide o noua discutie cand va fi timpul pentru ca inca nu sunt hotarat daca sa folosesc un Xtreme Outback HD sau DCBHD sau unul normal. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danielul2002 Postat Februarie 11, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2014 Re: Ambreiaj Hilux Xtreme Outback HD l-am gasit la 800 de EUR la importator. La reprezentanta, originalul este la acelasi pret. Nu stiu ce sa aleg daca va fi cazul. Inteleg ca primul este ceva de calitate, nu stiu inca ce pun ei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate