Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Kia Sportage, 2.0crdi, `98 - intrebari

Kris7y

Postări Recomandate

Salut,am o kia sportage din 97 si nu găsesc sigurantele de la placutele de frână.nu le-a avut de cand am cumpărat-o acum 4 ani.am cumpărat 3 modele de sigurante.nici-una nu se potriveste.as fi foarte recunoscator daca m-ați ajuta.multumesc!
Kia sportage 2.0i 16v 4x4 ,1997
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 an mai târziu...

Re: Kia Sportage

Salut! Am si eu o problema,poate ma ajuta cineva...

Am o Kia Sportage 2.0 crdi din 1998.. Cand cuplez in modul 4x4, in timpul rularii trosneste ceva in partea din fata dupa fiecare aproximativ 100m.Pana azi a mers perfect fara nici o problema.Mentionez ca am MRL-uri manuale si noi. Daca se pricepe cineva si poate sa-mi dea un sfat as fi foarte recunoscator.Multumesc!

Kia sportage 2.0i 16v 4x4 ,1997
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Re: Kia Sportage, 2.0crdi, `98 - intrebari

Pe orice tip de carosabil,aceeasi problema... Pneurile sunt egale in uzura,aproximativ 70%

Si eu am avut aceeasi problema, planetarele ieseau din locas. Sigurantele de la planetare proaste sau decalibrate.

Link spre comentariu

Re: Kia Sportage, 2.0crdi, `98 - intrebari

Salutari. In primul rand problema voastra e ca nu stiti sa folositi sistemul 4x4 de la aceasta masina. Niciodata o masina cu 4x4 neparmanent nu se foloseste cu 4x4 cuplat pe asfalt uscat. Se cupleaza strict in conditii de aderenta scazut si ATENTIE! asta nu inseamna inclusiv cand ploua si rulezi pe sosea cu aderenta crescuta. Am tras concluzia asta fiindca s-a mentionat mai sus „orice tip de carosabil”. Asta genereaza tensiune in transmisie care poata cauza probleme la mrl-uri, planetare, diferentiale, cutie de transfer.

Editat de Cristi S
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare