Kris7y Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Salut,am o kia sportage din 97 si nu găsesc sigurantele de la placutele de frână.nu le-a avut de cand am cumpărat-o acum 4 ani.am cumpărat 3 modele de sigurante.nici-una nu se potriveste.as fi foarte recunoscator daca m-ați ajuta.multumesc! Kia sportage 2.0i 16v 4x4 ,1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kris7y Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: Kia Sportage Salut! Am si eu o problema,poate ma ajuta cineva... Am o Kia Sportage 2.0 crdi din 1998.. Cand cuplez in modul 4x4, in timpul rularii trosneste ceva in partea din fata dupa fiecare aproximativ 100m.Pana azi a mers perfect fara nici o problema.Mentionez ca am MRL-uri manuale si noi. Daca se pricepe cineva si poate sa-mi dea un sfat as fi foarte recunoscator.Multumesc! Kia sportage 2.0i 16v 4x4 ,1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fane41 Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Re: Kia Sportage, 2.0crdi, `98 - intrebari Eu am un Kia Retona si se aude la fel cand merg in 4x4,daca viteza este mare sau nu este in efort, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Re: Kia Sportage, 2.0crdi, `98 - intrebari Pe ce fel de carosabil se intampla asta ? Auzi si daca mergi numai pe zapada ? cum stai cu uzura pneurilor fata/spate ? Este egala ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kris7y Postat Februarie 2, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2014 Re: Kia Sportage, 2.0crdi, `98 - intrebari Pe orice tip de carosabil,aceeasi problema... Pneurile sunt egale in uzura,aproximativ 70% Kia sportage 2.0i 16v 4x4 ,1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albucatalin Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Re: Kia Sportage, 2.0crdi, `98 - intrebari Ai rezolvat problema pana la urma ? :xVreau un Trabant nou !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valentin2001 Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 Re: Kia Sportage, 2.0crdi, `98 - intrebari Pe orice tip de carosabil,aceeasi problema... Pneurile sunt egale in uzura,aproximativ 70% Si eu am avut aceeasi problema, planetarele ieseau din locas. Sigurantele de la planetare proaste sau decalibrate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 (editat) Re: Kia Sportage, 2.0crdi, `98 - intrebari Salutari. In primul rand problema voastra e ca nu stiti sa folositi sistemul 4x4 de la aceasta masina. Niciodata o masina cu 4x4 neparmanent nu se foloseste cu 4x4 cuplat pe asfalt uscat. Se cupleaza strict in conditii de aderenta scazut si ATENTIE! asta nu inseamna inclusiv cand ploua si rulezi pe sosea cu aderenta crescuta. Am tras concluzia asta fiindca s-a mentionat mai sus „orice tip de carosabil”. Asta genereaza tensiune in transmisie care poata cauza probleme la mrl-uri, planetare, diferentiale, cutie de transfer. Editat Martie 20, 2015 de Cristi S Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate