mimi Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Salutare fratilor, am pininul de aproape 4 ani si nu am am avut nicio problema pana ieri dimineata, cand am incercat sa o bag in viteza si a intrat tare greu...am zis ca e inghetata rau si poate de aici e hiba, dar si la amiaz si seara la fel, pedala trebuie s-o apas pana in fund ca s-a pot baga in viteze si atunci intra mai greu decat de obicei. Nu am simtit niciodata ca ar patina discul si nici nu am simtit ca ar bate volanta, dimpotriva are vana in el , trage bine de tot. Ati mai patit asa ceva??? se poate regla cablul de ambreiaj de undeva???... orice sfat e binevenit. Multjumesc mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Re: problema ambreiaj pinin Daca nu este ambreiajul dus (asta ar fi prima varianta) poate a intrat apa sau mizerie pe undeva intre cablu si camasa si de acolo merge mai greu. Daca pedala se apasa mai greu ca de obicei schimba prima data cablul cu unul nou. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavi D. Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Re: problema ambreiaj pinin Esti sigur ca e cu cablu si nu hidraulic? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiK Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Re: problema ambreiaj pinin La pinin e ambreiaj hidraulic si motivul pt care nu iti intra in viteza e ori ca sa dus cilindrul receptor ori ca pierdut lichid ( e in acelasi circuit cu lichidul de frana), din fericire nu cred ca foarte grav, neaparat dute la un service pt ca poate sa degenereze repede situatia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi Posted January 31, 2014 Author Share Posted January 31, 2014 (edited) Multumesc tuturor pentru raspunsuri! Intre timp am tot cautat si eu cablul sa reglez si eu ceva :) ...dar bineinteles ca era hidraulic...cu greu mare am observat ca are separat pompa de ambreiaj, dar e separata de cea de frana si cea de directie, iar cand am deschis rezervorul era gol pusca:) ... l-am umplut cu lichid si e ca nou nascut, asa ca mi-au mai trecut emotiile ... sper totusi sa nu piarda mai departe lichid. Multumesc inca odata pt ajutor!!! P.S. Kedu schimba-ti te rog poza de la profil si pune-ti poza cu pininutul tau...e cel mai fain dintre cele mai faine ... mi drag sa-l arat prietenilor care nu prea cred in potentialul pininutului :))))) Edited January 31, 2014 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Re: problema ambreiaj pinin Trebuie sa verifici, lichidul acela nu se evapora, daca nu mai e inseamna doar un singur lucru, undeva curge, mai devreme sau mai tarziu te vei gasi in aceiasi situatie si poate nu va mai fi la fel de simplu. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavi D. Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Re: problema ambreiaj pinin Asa incepe... pierde lichidul... completezi.. mai merge... iar mai completezi... pana crapa si ramai in mijlocul drumului fara ambreiaj... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi Posted February 1, 2014 Author Share Posted February 1, 2014 Re: problema ambreiaj pinin acum sunt cu ochii pe el...inca nu a scazut deloc de 3 zile, dar trebuie supravegheat sa nu-si faca de cap :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiK Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Re: problema ambreiaj pinin Bine mimi, multumesc promit sa schimb poza. Sa nu iti faci griji prea multe sunt aproape sigur ca lichidul se pierde pe la semeringul de la cilindrul receptor de sub masina si eu am aceeasi problema, din cate am inteles de la baietii de la service nu este scump, mie miau spus ca mai merge acum nu stiu cum e al tau. Nu se pierde repede lichidul sau cel putin daca e de la acel semering nu ar trebui sa se piarda repede. Poti te rog sa imi spui si mie unde mai exact se afla rezervorul de lichid de la pompa de ambreiaj? Multumesc mult. Succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi Posted February 2, 2014 Author Share Posted February 2, 2014 Re: problema ambreiaj pinin E in partea dreapta spate, aproape de partea superioara telescop, un bidonas mic pe care nul-am bagat in seama pana acum. De cand am completat e la nivel, aproape o sapt nu am pierdut nici un mm... mai urmarim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts