Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Telefon/smartphone cu aplicatii utile in offroad?

Emilas

Postări Recomandate

Salut. M-am decis sa imi cumpar un telefon sau smartphone care sa imi fie util si in navigatie si in offroad... Am mai vazut ca sunt si unele tablete pe care le pot folosi in acest domeniu dar si sa vb la tel pe ele. Voi ce parere aveti? Imi puteti recomanda un/o astfel de telefon/smatphone/tableta si aplicatii pe care voi le folositi si le-ati testat? Va multumesc! Editat de Emilas
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Telefon/smartphone cu aplicatii utile in offroad?

In sectiunea "GPS" te-ai uitat....?

Da m-am uitat dar nu am gasit ce vreau eu. Nu vreau aparat navigatie gps pentru ca am unul. Daca e off topicul te rog sa-l muti unde trebuie sa daca crezi ca ar trebui sters nu e nicio problema. Pe mine ma intereseaza telefon/smatphone/tableta care sa fie dotate cu cele necesare ( am vazut ca pentru unele aplicatii iti trebuie niste senzori si inca multe altele, gps) la care sa pot vorbi dar si sa instalez aplicatii utile in offroad. Multumesc!

Editat de Emilas
Link spre comentariu

Da si tu niste exemple de "aplicatii utile in offroad", ca in afara de gps + harti, mie nu-mi trece altceva prin cap...

Inclinometru, GPS + harti offroad nu pt strada...

Link spre comentariu

Inclinometru...

Ti-as recomanda ceva profi si fixat bine de bord, nu pe tableta/telefon. Erau unele la vanzare pe forum.

Cu restul m-ai confuzat putin, dar pana la urma m-am prins.

Link spre comentariu

Pe langa GPS poti folosi:

- aplicatia Salvamont pt android unde ai urmatoarele optiuni: info, trasee, cabane, partii si otiunea SOS. Aplicatia este sponsorizata Vodafone, dar cred ca merge in orice retea. Eu am Vodafone asa ca nu pot spune daca merge sau nu in alte retele.

- aplicatia Muntii Nostrii;

- aplicatia Calator in Romania;

- aplicatia laPensiuni.ro;

- aplicatia Map of Romania - care merge offline fara conexiune la internet sau GPS;

- aplicatia Muzee si Colectii din Romania;

- aplicatia Monumente Romania.

Android - Play Store - Search.

Suzuki Vitara my offroader!!!
Link spre comentariu

Pe langa GPS poti folosi:

- aplicatia Salvamont pt android unde ai urmatoarele optiuni: info, trasee, cabane, partii si otiunea SOS. Aplicatia este sponsorizata Vodafone, dar cred ca merge in orice retea. Eu am Vodafone asa ca nu pot spune daca merge sau nu in alte retele.

- aplicatia Muntii Nostrii;

- aplicatia Calator in Romania;

- aplicatia laPensiuni.ro;

- aplicatia Map of Romania - care merge offline fara conexiune la internet sau GPS;

- aplicatia Muzee si Colectii din Romania;

- aplicatia Monumente Romania.

Android - Play Store - Search.

Am reusit sa descarc aplicatiile pe tablete. Salvamont nu e disponibila pentru dispozitivul meu. Foarte interesante. Multumesc! INca sunt in cautare de smartphone-uri sau tablete ( folosita si ca telefon) pe care sa pot instala aceste aplicatii si sa mearga ok.

Link spre comentariu

Eu folosesc Samsung Galaxy Mega 6.3 inch, ecran de aproape 7 inch, dar totusi telefon. Usor, subtire, mic ( pentru dimensiunile ecranului).

De care? I9200 sau I9205 LTE ?

Din ce am vazut pe net m-as baga sa iau asta LENOVO IdeaTab A3000-H ... mi se pare destul de ok... dar inca sunt in cautari :)

Editat de Emilas
Link spre comentariu

Din ce am vazut pe net m-as baga sa iau asta LENOVO IdeaTab A3000-H ... mi se pare destul de ok... dar inca sunt in cautari :)

Recomand Asus MeMo Pad HD 7 sau Nexus 7 (putin mai performanta decat prima). Eu am Asus si ma declar multumit. Cateva caracteristici principale: Android 4.2.2, IPS Visuals, 1280 x 800 HD Display de 7 inch, Quad Core 4 nuclee 1.2 GHz, autonomie baterie 10h, camera frontala 1.2 MP - spate 5 MP, 16 GB (suporta MicroSD de max. 32 GB), RAM 1 GB, Bluetooth 4.0... Mai multe aici: http://www.asus.com/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad_HD_7/#specifications

Editat de Teodor4x4
4x4, Way of Life !
Link spre comentariu

Recomand Asus MeMo Pad HD 7 sau Nexus 7 (putin mai performanta decat prima). Eu am Asus si ma declar multumit. Cateva caracteristici principale: Android 4.2.2, IPS Visuals, 1280 x 800 HD Display de 7 inch, Quad Core 4 nuclee 1.2 GHz, autonomie baterie 10h, camera frontala 1.2 MP - spate 5 MP, 16 GB (suporta MicroSD de max. 32 GB), RAM 1 GB, Bluetooth 4.0... Mai multe aici: http://www.asus.com/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad_HD_7/#specifications

Teodor m-am uitat la cele doua prezentate de tine, prima imi pare si mie destul de ok... este putin cam maricica... eu vreau ceva sa incapa in buzunarul din fata al blugului, cea de 7 cred ca este prea mare... si inca ceva.. nu vad sa scrie ca poti insera sim in ele sa le folosesti si pe post de telefon.. au aceasta optiune?

Link spre comentariu

Nu se poate introduce SIM, mea culpa ca nu am citit atent prima postare, deci cele doua ies din discutie. Am vazut ca si Lenovo care ati mentionat mai sus este tot de 7 inch. Daca spuneti ca este prea mare, recomandarea mea ar fi Asus FonePad Note 6 16GB (merg pe aceasta marca pentru ca detin si tableta si laptop si sint multumit de ambele). Si optiunea data de @iulianul este una plauzabila (eu am Samsung Galaxy Note 2). Depinde de dvs cat vreti sa cheltuiti pe asa ceva... Despre Lenovo nu indraznesc sa fac vreo recomandare caci nu am detinut aceasta marca. Totusi cea de mai sus nu pare o optiune rea.

Editat de Teodor4x4
4x4, Way of Life !
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare