Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Amatori de scufundari?

SFX
 Share

Recommended Posts

Salutare, m-am gandit sa deschid un topic pentru toti pasionatii de scufundari din frumoasa noastra comunitate :cl . Da ca vreti putem posta aici poze subacvatice si nu numa pentru a le impartasi cu totii. Orice discutie legata de echipamente, locuri de scufundare si povestiri etc. este bine venita. :shrk :ti
Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea?

Re: Amatori de scufundari?

Buna idee cu topicu' asta; aici poa' sa posteze nestingherit si Zoli (unimog) :ha:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Salut colegilor in ale "dat la fundului",

ca vorbeati de poze, http://radu.kilu.de/ aici catre micuta mea galerie de poze. Din pacate, serverul pe care le aveam pe celelalte e ars in moment (da, cu fum si flacari)

...dar tocmai observ ca e iarasi up, asa va puteti holba si la urmatoarele:

http://raulg.kicks-ass.net/Benutzer:Alexpopa/Gallery/Countries/Egipt2005

http://raulg.kicks-ass.net/Benutzer:Alexpopa/Gallery/Countries/Palau2005

Vedeti ca sunt cam ciudat sortate.

Voi, ceva ?

Radu

Salut colegilor in ale "dat la fundului",

ca vorbeati de poze, http://radu.kilu.de/ aici catre micuta mea galerie de poze. Din pacate, serverul pe care le aveam pe celelalte e ars in moment (da, cu fum si flacari)

...dar tocmai observ ca e iarasi up, asa va puteti holba si la urmatoarele:

http://raulg.kicks-ass.net/Benutzer:Alexpopa/Gallery/Countries/Egipt2005

http://raulg.kicks-ass.net/Benutzer:Alexpopa/Gallery/Countries/Palau2005

Vedeti ca sunt cam ciudat sortate.

Voi, ceva ?

Radu

Frumoase pozele de pe Thistllegorm. Jeno e cumva Szabo Jeno, din Cluj??

Do everything prepared!

Salut,

chiar maestrul. Mai nou isi face veacul prin Bucuresti, din ce am vb. cu el.

Respecte maestrului! El mi-a dat primul brevet, prin '99-2000. Si tot el mi-a zis de Poseidon. De atunci numai regulatoare Poseidon folosesc si pot sa spun ca sunt ceva extraordinar.

Do everything prepared!

Salut,

foarte faine pozele. Eu am facut OWD-ul in Egipt, la o tipa americanca. Restul le-am facut la el si nu se compara, este un profesor foarte bun. Plus ca e un om exceptional.

Dar ce vad: se pare ca avem acelasi Stage 2 + Octopus, probabil si acelasi Stage 1. Sunt intr-adevar foarte bune si comfortabile. Inainte aveam un clasic, Mares Abyss, care nici el nu a facut problema vreodata dar dupa fiecare vacanta trebuia schimbat mouthpieceul. De cand am primit si un wing de la Poseidon, nu mai am nici o problema cu flotabilitatea, sunt in elementul meu :grin:

Radu

Spuneti si voi, fratilor, cand mai iesiti la vreo scufundare, va rog.

Singura mea problema momentan, e ca nu am echipament complet. Adica am doar cate ceva : lipsesc butelia, detentorul + treapta I, vesta si costumul de neopren. Am unul, dar e prea mic acum pt. mine.

am: botosi, labe, manusi, masca si snorkel. Momentan atat.

4x4

• 4 months later...

SUPER MISTO POZELE!EU SUNT UN MEMBRU NOU PE SITE,DAR BREVET DE SCUBA DIVER,NAUI...AM SI EU! CA MASINA DE TEREN:(...NU MA POT LAUDA CU CEVA FAIN.AM ACHIZITIONAT DE CURAND UN DODGE NITRO,DAR AM UN ATV PE CARE L-AM NENOROCIT OFF -ROAD:P.CAT DE CURAND AM SA INCERC SA IMI IAU SI EU CEVA PUR OFF ROAD,DAR INTAI SA MAI INVAT,SA IAU SFATURI,SA INVAT MAI PE SCURT CU CE SE MANANCA!

super tare am si eu niste poze dar din pacate sunt pe hirtie foto le-am facut in egipt in septembrie in makady bay linga hurgada merita toate eforturile sa se ajunga pina in marea rosie recifii de corali sunt bestiali eu nu m-am scufundat am facut doar snorkeling si din pacate nu am avut decit un aparat foto cu film dar au iesit pozele neasteptat de clare .am o filmare pe dvd dar aici nu am cum sa o postez . daca aveti ocazia nu ezitati sa mergeti face toti banii :ypu ce amintiri relaxare totala

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

• 3 weeks later...

Chiar ca e buna ideea acestui topic!

Mai e aici un tifos la diving, cu licenta PADI Advanced Open Water luata in Egipt.

Sunt curios la orice iesire in materie!

Am sa pun si niste poze.

• 1 month later...

Salve pare se ca suntem ceva diveri pe aicea. Am putea sa o punem de o expeditie Off rode and diving pe la Izverna.

Ma chinui cu inca un amic de 3 ani ani sa ajung acolo da nu seformeaza echipa.

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

Sa mor nu alta..... sa nu-mi zici si mie mai Adi de topicul asta........

:P :P

Am baza in Bulgaria ....daca vreti veniti . Am de toate de la butelli de 10,12,15 litri pana la 4,6,8 litri pentru copii, Compresor 300/350 bari .....butelli 300/450 bari, cu detentoare corespunzatoare 300 bari.Oricand se pot umple butelli .. Poze de la Bulgari in curand.

:uameni

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Salve pare se ca suntem ceva diveri pe aicea. Am putea sa o punem de o expeditie Off rode and diving pe la Izverna.

Ma chinui cu inca un amic de 3 ani ani sa ajung acolo da nu seformeaza echipa.

Pentru a intra in Isverna trebuie vorbit cu Mihai Baciu, el este custodele pesterii, mai pe scurt, la el este cheia.

Kamikaze Offroad Team

http://www.standuri-metalice.ro

Corect ! Normal ca se poate vorbi dar cei ce vor trebuie sa aiba un minim de cunostinte.... nu vreau sa va speriu..... Eu unul nu am fost .. nu ca nu am experienta.... ci asa sa intamplat pana acum ba nu am putut ba nu ne-am strans desi invitatii au fost pe toate canalele.......Daca vrea careva pot vorbi cu Mihai Baciu.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Frumoase poze , frumoasa pasiune eu sunt incepator doar de 2 ani dar daca se organizeaza ceva ma bag si eu :) pana atunci ape limpezi !

Degeaba gandesti daca esti prost!

Si ca sa marim numarul diver`ilor ma adaug si eu ...poze o sa postez cand ajung acasa. Mai mult am echipament pt body surfing dar am si labe si snorkel, asa ca indiferent de vreme (mai - octombrie) sunt disponibil . Nu am decat un neopren de 3mm si nu prea face fata la temperaturi sub 10gr Celsius.

Ape limpezi :1

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use