Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Spatiu sofer Grand Vitara/ Vitara

Postări Recomandate

In primul rand tin sa va salut pe toti avand in vedere ca sunt nou pe forum.

As avea si eu o intrabare legata de spatiul oferit soferului la Grandvitara si Vitara, pentru ca eu avand 1.94 am probleme in a gasi o masina in care sa conduc confortabil. Am tot cautat pe forum insa nu am gasit nicaieri informatii despre aceasta problema.

Deoarece sunt pasionat de vanatoare as vrea sa cumpar o masina pe care sa o folosesc preponderent la vanatoare, initial am vrut un Hilux insa spatiul este mic si dau cu genunchii in volan, L200 este la fel foarte zgarcit la spatiul pentru sofer. Singura masina in care ma simt bine este Touareg ,insa cu toate ca cea pe care o conduc are toate pachetul off-road nu ma indur sa o bag prin padure sau prin toate hartoapele.

Eventual puteti veni si cu alte propuneri.

Multumesc

Editat de alex1500ro
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Spatiu sofer Grand Vitara/ Vitara

As avea si eu o intrabare legata de spatiul oferit soferului la Grandvitara si Vitara, pentru ca eu avand 1.94 am probleme in a gasi o masina in care sa conduc confortabil. Am tot cautat pe forum insa nu am gasit nicaieri informatii despre aceasta problema.

Deoarece sunt pasionat de vanatoare as vrea sa cumpar o masina pe care sa o folosesc preponderent la vanatoare, initial am vrut un Hilux insa spatiul este mic si dau cu genunchii in volan, L200 este la fel foarte zgarcit la spatiul pentru sofer. Singura masina in care ma simt bine este Touareg ,insa cu toate ca cea pe care o conduc are toate pachetul off-road nu ma indur sa o bag prin padure sau prin toate hartoapele.

Multumesc

Daca vrei masina solida si incapatoare pentru sofer si nu numai, incearca o veche Toyota Landcruiser HJ60 sau HJ61.

E mai incapatoare chiar si decat o Toyota Landcruiser din seria 80.

Iti garantez asta.

Link spre comentariu

Multumesc

In gv spatiu sofer e mai mare ca in vitara sau ca la cele din aceeasi categorie rav 4,x trail etc ,dar Max are dreptate masinile mai vechi sunt mai spatioase nu bagau aia pe vremuri atitea plastice inutile.

Link spre comentariu

Despre ce model de Vitara / GV este vorba? Ce an de fabricatie? Eu am avut Vitara cu 2 usi fabr 1995 si nu am avut probleme cu spatiul in fata (am 1.85 inaltime). Inca un exemplu - am un prieten de vreo 1.9 inaltime si 140kg (nu exagerez), are tot Vitara cu 2 usi, generatia '95, si e multumit de spatiu. Acum avem o Kia Sportage din 1996 dar spatiul dintre scaun si volan e mult mai mic decat la Vitara, cu toate ca volanul este reglabil (doar pe inaltime). Despre modele mai noi nu pot spune pentru ca nu prea am stat in ele...

Link spre comentariu

Daca vrei masina solida si incapatoare pentru sofer si nu numai, incearca o veche Toyota Landcruiser HJ60 sau HJ61.

E mai incapatoare chiar si decat o Toyota Landcruiser din seria 80.

Iti garantez asta.

Va multumesc pentru raspunsuri. O Toyota HJ60 sau 61 nu prea ar intra in calcul deoarece ar fi taxa de inmatriculare in Romania foarte mare plus impozitul urias anual. O sa incerc sa probez cateva Vitara sau Grandvitara si sa vad cum stau in ele.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare