Rares Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Salutare. Doresc sa cumpar un 4x4 (ca a 2-a masina) si v-as ruga sa-mi dati cateva sfaturi in alegerea ei. Nu caut o masina pentru off road extrem, ci pentru ceva mediu (balti pana la bara, putin noroi, ceva distractie prin padure, etc.). Caut ceva pana in 2000 de euro, nu prea conteaza anul (bine, nici chiar din 1950). M-am gandit la Suzuki Vitara (1.6 sau 2.0) , Daihatsu Feroza , Mitsubishi Pajero (2.5 diesel). Care ar fi mai buna din punct de vedere al capabilitatilor off road, costurilor de intretinere (incluzand si piese de schimb, adica sa nu stau 2 luni sa le gasesc). Diesel sau benzina? (as prefera diesel). Manuala sau automata? Care s-ar potrivi pentru ce am eu nevoie? Am primit multe recomandari pentru Daihatsu Feroza, dar sincer, nu prea am vazut asa multe si ma gandesc ca n-or fi cine stie ce... Avand in vedere ca si piesele de schimb se gasesc destul de greu pentru Daihatsu, nu prea m-as increde in ea. Dar vreau sa aud si niste cunoscatori ce spun despre aceste masini, sau de ce nu, poate o recomandare catre alta masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Re: Sfaturi achizitiie 4x4 Daca 2000 de euro reprezinta tot bugetul , nu-ti lua masina 4x4 . O masina ieftina , este ieftina in primul rand pentru ca este proasta. Nimeni nu da ieftin o masina buna. ( doar babele si mosii din Germania :grin: ) . cu cat este mai ieftina , cu atat ai mai multi bani de bagat in ea . Preturile de pe net nu sunt reprezentative. Acolo gasesti si masini sub 2000 euro , dar sunt niste ruine. Gauri negre. 2000 de euro este bugetul de intretinere al unei masini 4x4 pe 2 maxim 3 ani ( si ma refer la ciurucuri si ieftinituri ) . Daca o vrei asa ca sa inveti mecanica pe ea ...poti sa cumperi orice. Daca o vrei ca sa si mergi cu ea , atunci mai aduna bani . Nu vreau sa fac bascalie , dar la modul la care scad preturile oferite pentru "a doua masina " , in curand , doritorii vor cere bani pentru ca proprietarii sa se scape de masini. Pana la urma ...ce pretentii poti avea de 2000 euro ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Re: Sfaturi achizitiie 4x4 Salut, daca te intereseaza masina mea http://forum.club4x4.ro/showthread.php?82792-Il-vand-pe-Bismarck-Pajero-V6-din-1998&highlight=Bismarck da-mi un semn si vorbim alte detalii. In banii astia ai deja praguri, snorkel, placa de troliu si iti dau bara fata bonus ca sa nu fie masina hidoasa. Stare tehnica ok, acte la fel :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate