Land Niva Luci Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 (editat) daca are cineva nevoie de un arc fata de rusoaica sa puna mana pe telefon si sa sune ca nu il costa nimic...decat transportul.In rm valcea il livrez personal.tel 0765656991 lucian Poze nu pot sa fac acum,dar arata ca un lucru la mana a doua:grin: Editat Februarie 1, 2014 de Land Niva Luci Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danielsusanu Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Re: donez un arc fata sh de lada niva Salut M ar interesa pe mine, dar numărul postat de tine suna închis. O sa îți las numărul meu in cazul in care poți sa îmi dai un mesaj sau cum putem sa luam legătura? 0749793649 Daniel Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Martie 30, 2014 Autor Partajează Postat Martie 30, 2014 Re: donez un arc fata sh de lada niva Salut M ar interesa pe mine, dar numărul postat de tine suna închis. O sa îți las numărul meu in cazul in care poți sa îmi dai un mesaj sau cum putem sa luam legătura? 0749793649 Daniel Multumesc Salut! Scuze....nu am fost in tara,tocmai ce am venit,trimite mesaj privat cu adresa.tel 0748.20.20.28 (orange) Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Aprilie 13, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Re: donez un arc fata sh de lada niva Salut! Scuze....nu am fost in tara,tocmai ce am venit,trimite mesaj privat cu adresa.tel 0748.20.20.28 (orange) astept in continuare adresa .....:pr1 Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate