med_max Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 (editat) Salut, Am gasit o Toyota 4 Runner din 1999 - cu 110.000km ... masina arata ok ... suspensia ridicata ... de la sol la aripa ( deasupra rotii ) are 99 cm ... vroiam sa va intreb cat de ok este aceasta masina pt off road ... are dif blocabil ? ... am vazut la maneta 2H, 4H, Low ... ce imi puteti spune ... MERITA ... ? as vrea sa incep sa fac nitel off road ... plus ca fac parte din Search And Rescue si as vrea ceva care se preteaza si la zapada mare si la urcat dealuri ... Va multumesc... Editat Februarie 4, 2014 de Astral MERITA, NU "se merita" ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=613631&viewfull=1#post613631 LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zzzoli24 Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Re: Sfat achizitie Toyota 4 Runner daca e intradevar din 1999 (atentie daca e din Anglia nu te lua dupa acte multi zic ca au 4runner din 2004 si de fapt e din 1995) atunci e modelul din care sunt destul de putine in tara atat functionale cat si la dezmembrate din acest motiv e mai greu putin cu piesele . Daca e din 1999 are motorul 3000 cmc diesel ( KZ-TE) care e un motor super ok , referitor le km pare ireal , e un vis sa ai un motor din acesta la 110000km . Inaltarea sa facut probabil doar din ridicarea caroseriei sasiul ramanand la locul lui acest lucru ajuta doar la aspectul placut :) Inaltarea la acest model din suspensie e usor in spate dar in fata e mai complicat. are blocant central dar nu exista blocant fata sau spate acestea eventual se pot pune ulterior , dar pentru inceput merge si fara . roti mai mari de 33 nu ar fii recomandat fiindca diferentialul fata e punctual slab al acestui model. totul depinde la ce pret o iei. per general e bun fiindca e TOYOTA :)) toyota lj77 1992 http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
med_max Postat Februarie 2, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2014 (editat) Re: Sfat achizitie Toyota 4 Runner daca e intradevar din 1999 (atentie daca e din Anglia nu te lua dupa acte multi zic ca au 4runner din 2004 si de fapt e din 1995) atunci e modelul din care sunt destul de putine in tara atat functionale cat si la dezmembrate din acest motiv e mai greu putin cu piesele . Daca e din 1999 are motorul 3000 cmc diesel ( KZ-TE) care e un motor super ok , referitor le km pare ireal , e un vis sa ai un motor din acesta la 110000km . Inaltarea sa facut probabil doar din ridicarea caroseriei sasiul ramanand la locul lui acest lucru ajuta doar la aspectul placut :) Inaltarea la acest model din suspensie e usor in spate dar in fata e mai complicat. are blocant central dar nu exista blocant fata sau spate acestea eventual se pot pune ulterior , dar pentru inceput merge si fara . roti mai mari de 33 nu ar fii recomandat fiindca diferentialul fata e punctual slab al acestui model. totul depinde la ce pret o iei. per general e bun fiindca e TOYOTA :)) Varianta este KZN185L --- 1KZ-T - astea sunt din CIV ... Inaltimea aia de 99cm este pe fata .... are si niste arcuri rosii pe fata ... ceva de la TOYTECH lifts ... este inaltata toata .... uimitor nu provine din Anglia ... volan stg ... se pare ca la varianta asta ar exista pe ea dif blocabil spate ... 4 Low ... ca mai are 2H, 4H ... ca si pret vreau sa ii dau un vw polo din 2006 si o dif de banuti ... el vrea 8500 pe ea ... daca ai idee de altceva mai ok ... sunt disp la sfaturi ... Mai exact provine de la UN Kosovo ... Editat Februarie 4, 2014 de Astral LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zzzoli24 Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 (editat) Re: Sfat achizitie Toyota 4 Runner Toyotele pentru UN , sunt intradevar comenzi speciale cu dotari la cerere. posibil atunci sa aiba acel blocant spate , in orice caz trebuie testat functionalitatea lui . Se poate sa fie real si KM daca e de la UN. Motorul kzt e oricum mai ok decat kzte chiar daca are mai putini CP. Editat Februarie 2, 2014 de zzzoli24 toyota lj77 1992 http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
med_max Postat Februarie 2, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2014 (editat) Re: Sfat achizitie Toyota 4 Runner Toyotele pentru UN , sunt intradevar comenzi speciale cu dotari la cerere. posibil atunci sa aiba acel blocant spate , in orice caz trebuie testat functionalitatea lui . Se poate sa fie real si KM daca e de la UN. Motorul kzt e oricum mai ok decat kzte chiar daca are mai putini CP. Din pacate nu sunt aCasa sa ma duc sa vad eu cu ochisorii mei ... uite aici daca vrei sa iti arunci un ochi nu ma prea pricep la ce inseamna off road sa zic asa ... am mai facut ... mers .... in gen am avut sofer etc ... ma intereseaza ceva in 4 usi ... adiCa modelul lung pt ca eu il mai fol si la altele decat off road ... imi trebe ceva nu f scump nici cu sute de mii de km ... si nici sa repar zilnic la ea ca ii dau foc :) .... daca ai alte idei ... sau cunostinte ... cum pot pune poze aici ? ... ca am mai multe ... Editat Februarie 4, 2014 de Astral LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Re: Sfat achizitie Toyota 4 Runner Ce ai gasit este o raritate, te ai orientat foarte bine, are capacitati off road foarte bune si este mult peste orice 4runner/hilux vei gasi la noi sau afara. Eu as lua asa ceva fara sa stau prea mult pe ganduri. Cu siguranta e fiabila, chiar corespunde nevoilor descrise de tine. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Re: Sfat achizitie Toyota 4 Runner 1. Te rugam nu mai scrie tip chat (cu k in loc de c, sh ...) ! 2. Poze se pot pune asa cum este descris aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
med_max Postat Februarie 4, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2014 Re: Sfat achizitie Toyota 4 Runner Ce ai gasit este o raritate, te ai orientat foarte bine, are capacitati off road foarte bune si este mult peste orice 4runner/hilux vei gasi la noi sau afara. Eu as lua asa ceva fara sa stau prea mult pe ganduri. Cu siguranta e fiabila, chiar corespunde nevoilor descrise de tine. Sper sa mai fie si valabil pana ajung eu acas ... acum sa vad cum fac si cu taxa de poluare etc ... LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
med_max Postat Februarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: Sfat achizitie Toyota 4 Runner Se pare ca auto nu are taxa de inmatriculare achitata :( si nici nu este autoutilitara ... se poate face autoutilitara? mi se pare ok ca si masina dar pretul cam piperat sa zic asa LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate