Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lc 100

Recommended Posts

Re: Lc 100

Depinde cum vezi lucrurile. Este o masina Stock . Trebuie verificat daca se accepta, dupa noua lege, ca si autoutilitara la schimbarea proprietarului . Este totusi o masina de 14 ani. Pentru pasionati o avea valoare , dar tot un fier de 14 ani ramane.

Personal consider astfel de masini supraevaluate . Fierul rugineste indiferent ca scrie pe el Toyota , Nissan , sau Mercedes . Iar ca sa o iei ca si proiect si sa incepi sa investesti in ea ... o sa mai adaugi mult la pretul de achizitie .

Intradevar tot 14 ani are, masina arata bine cel putin in poze, iar daca in CIV e trecuta autoutilitara nu cred ca se mai schimba ceva la schimbarea proprietarului, km mi se pare acceptabili pt o astfel de masina. daca tehnic e ok eu zic ca investitia in ea nu e asa mare, un kit suspensie de la Ironman e 1200 Euro, un troliu si o bara si niste anvelope, eu am socotit ca cu max 3000 o aduc in stadiul care vreau. mai vedem.

Daca suporti o medie de 14-15% la consum si esti dispus sa investesti intre 1000-5000E sa o vezi asa cum spui,merita cu virf si indesat.In cazul in care este utilitara cum spune vinzatorul.

Depinde cum stai cu psihicul si bugetul.Daca esti stabil cu ambele este o investitie buna pentru urmatorii 3-5 ani....daca nu, te alegi cu o gaura neagra.

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use