Radu Pajero Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Salutare... ce j trebuie la jante pentru 31x10,5xr15 bf goodrich? Mentionez pentru un mitsubishi pajero swb 2,8 .:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Re: Jante Pajero mk2 dimensiuni http://www.bfgoodrichtires.com/tire-selector/size/lthigh%20flotation/31/10.50/15/OE/BNW/all-terrain-t-a-ko/tire-details#techspecs imprieteneste-te cu goagal ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Februarie 4, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2014 Re: Jante Pajero mk2 dimensiuni multumesc frumos colegu...:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Februarie 4, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2014 Re: Jante Pajero mk2 dimensiuni jantele de nissan se potrivesc pe tractoru meu ? ma refer la setul colegului ovidiuseini. Va rog help me :clb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Re: Jante Pajero mk2 dimensiuni jantele de nissan se potrivesc pe tractoru meu ? ma refer la setul colegului ovidiuseini. Va rog help me :clb Da ! Si ia-le repede ca merita ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Februarie 4, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2014 Re: Jante Pajero mk2 dimensiuni is cam ruginite si nu prea ies la polish astral..... nici nu stiu ce sa fac Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Re: Jante Pajero mk2 dimensiuni Ruginite ?!?? Da` pentru ce le iei ?!?? Sa mergi cu ele la promenada ?!?? Urmareste anuntul ala sa vezi ce repede vor disparea.... Sau...ia-le pe astea : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?82914-Vand-4-jantei-aluminiu-4-cauciucuri-bfgoodrich-235-85-R16-pt-nissan-patrol-sau-japoneze-mari! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Februarie 4, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2014 (editat) ms oricum de sfaturi astral... o sa vad ce o sa fac astept oferte daca aveti ceva jante . :pr1 Editat Februarie 5, 2014 de Tavi D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Re: Jante Pajero mk2 dimensiuni ms oricum de sfaturi astral... o sa vad ce o sa fac astept oferte daca aveti ceva jante . :pr1 Sorry....Aici nu e Mica Publicitate ! Aici poti doar sa afli pareri despre tipul de jante (model, marime, etc) care se potrivesc pe masina ta !! Te rog sa-ti pui anunt la Cumparari anvelope 4x4 ! Multumesc pentru intelegere ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Februarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: Jante Pajero mk2 dimensiuni S.au cumparat jantele de la ovidiuseini .... revin cu poze direct pe masina in cursu saptamanii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Re: Jante Pajero mk2 dimensiuni Buna achizitie ! Da` un topic de prezentare pentru masina ta nu faci.....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Februarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2014 Re: Jante Pajero mk2 dimensiuni astral nu stiu unde sa il creez in ce categorie pe forum... am vrut de mult dar am zis sa nu calc pe bec iar.:3994858278: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Re: Jante Pajero mk2 dimensiuni astral nu stiu unde sa il creez in ce categorie pe forum... am vrut de mult dar am zis sa nu calc pe bec iar.:3994858278: Ia vezi poza....chiar aici ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Februarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2014 Re: Jante Pajero mk2 dimensiuni da da ms frumos coleguu :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate