teodorescu.florin Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Din cate am vazut,momentan situatia este destul de ambigua;am intrebat astazi 2 agenti de circulatie si am primit 2 raspunsuri diferite. Intrebare: 1. Cherokee XJ-ce greutate are? 2. Ce fel de rulota pot trage cu el,avand cat. B? In caz ca acest lucru s-a mai discutat,rog sa fiu indrumat catre acel thread;eu nu l-am gasit. Intrebarea nu am pus-o la misto,am nevoie de raspuns clar,din partea celui/celor care sunt siguri,intr-u cat am gasit o rulota de UK foarte intretinuta si relativ ieftina. Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catasebi Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Re: Jeep Cherokee XJ+rulota Nu stiu sigur, sigur si nu raspund la misto, dar in cartea masinii nu scrie greutatea? La rulota la fel. Dupa ce te asiguri de aspectele astea, te uiti pe spatele permisului si vezi ce si cat scrie si cine are voie si cine nu... Sezi bland, ca-s din Maramu' ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costin-G Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Re: Jeep Cherokee XJ+rulota topicul care te intereseaza e asta : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?80496-Categoria-E conteaza MMA care e trecuta in acte la ambele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Februarie 3, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2014 Re: Jeep Cherokee XJ+rulota Nu stiu sigur, sigur si nu raspund la misto, dar in cartea masinii nu scrie greutatea? La rulota la fel. Am acte de UK la Cherokee,iar in V5 nu scrie ce greutate are si cat poate tracta! Iar rulota de care spuneam,este tot de UK,iar in UK rulotele sunt considerate accesorii,nu ai carte sau brief. Ea se vinde doar cu factura si C.V. Dupa ce te asiguri de aspectele astea, te uiti pe spatele permisului si vezi ce si cat scrie si cine are voie si cine nu... Pe spatele permisului scrie ceva,in OUG (http://www.legislatia-rutiera.ro/ordonanta-de-urgenta/) scrie altceva... Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Februarie 3, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2014 Re: Jeep Cherokee XJ+rulota topicul care te intereseaza e asta : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?80496-Categoria-E conteaza MMA care e trecuta in acte la ambele Multumesc. Raspuns scurt si la obiect!! Acest thread chiar nu l-am vazut! :tk Multumesc inca o data! Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Februarie 3, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2014 Re: Jeep Cherokee XJ+rulota ...mda... Cred ca m-am lamurit : avand doar cat. B,cu un autoturism cu MMA 2550 (in cazul meu XJ) pot tracta in conditiile legii o rulota cu MMA de 1100,rezultand un total de 3650,deci sub limita 4250 kg. Sper sa nu ma fi inselat,fiindca dupa trecerea zapezilor,urmeaza sa imi achizitionez rulota. :banana Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Re: Jeep Cherokee XJ+rulota ...mda... Cred ca m-am lamurit : avand doar cat. B,cu un autoturism cu MMA 2550 (in cazul meu XJ) pot tracta in conditiile legii o rulota cu MMA de 1100,rezultand un total de 3650,deci sub limita 4250 kg. Sper sa nu ma fi inselat,fiindca dupa trecerea zapezilor,urmeaza sa imi achizitionez rulota. :banana eu stiu ca limita este de 3500 kg https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Re: Jeep Cherokee XJ+rulota he he trebuie s iti up datezi legislatia aia cu 3500 a expirat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costin-G Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Re: Jeep Cherokee XJ+rulota Cu placere Florin, dar nu ai citit complet, trebuie sa mai faci un curs de formare la o scoala de soferi.... a pus cineva un link pe topicul respectiv, costa 500 lei, nu se da examen Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Februarie 3, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2014 Re: Jeep Cherokee XJ+rulota Cu placere Florin, dar nu ai citit complet, trebuie sa mai faci un curs de formare la o scoala de soferi.... a pus cineva un link pe topicul respectiv, costa 500 lei, nu se da examen Da,posibil sa nu fi citit tot,fiindca sunt pe telefon,si e mai greu de citit topicurile,comparativ cu ecranul desktop-ului. Referitor la aceste cursuri,am sa-l intreb fostul instructor auto cu care am facut scoala,acum 14-15 ani. Cu siguranta ma va lamuri el. :tk Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Februarie 6, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2014 (editat) Re: Jeep Cherokee XJ+rulota Cand eram micut,mama imi spunea ca la copii mai putin cuminti,Mos Craciun nu vine deloc sau,in cel mai bun caz,vine mai tarziu. :old Eu,din fericire,fac parte din a 2-a categorie : aseara am fost sa vad si am si cumparat o rulota,pe gustul meu:4 locuri de dormit,accesorizata,curata,exact cum imi doresc. Astfel,de ieri sunt proprietarul unei frumoase englezoaice ELDDIS HURRICANE GTX,ce urmeaza sa o inmatriculez definitiv in Ro. :banana Deci,oficial m-am "rulotizat"!! Adio dormit cu cortul,inghesuiala in portbagaj,saltele gonflabile,saci de dormit,frig noaptea,etc... :Gr Editat Februarie 11, 2014 de Astral Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo_jimny Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 (editat) Re: Jeep Cherokee XJ + rulota Felicitări pentru rulota! Acum vei afla ce inseamna confort în varf de munte, bere rece vara la mare sau viata de camping cu rulota. Eu am rulota din 2012, in 2013 am fost la mare cu rulota trasă de Jimny (o adevarata aventura) si merita toţi banii. Înca o data felicitari si asteptăm impresii din drumetii, poate chiar trasee off road uşoare pentru rulota.:bannana L.E. Gurile rele :bl spun ca mi-am luat rulota din cauza ca nu am porbagaj şi loc suficient in Jimny! :-P:cort Editat Februarie 11, 2014 de geo_jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Februarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2014 (editat) Re: Jeep Cherokee XJ + rulota Felicitări pentru rulota! Acum vei afla ce inseamna confort în varf de munte, bere rece vara la mare sau viata de camping cu rulota. Eu am rulota din 2012, in 2013 am fost la mare cu rulota trasă de Jimny (o adevarata aventura) si merita toţi banii. Înca o data felicitari si asteptăm impresii din drumetii, poate chiar trasee off road uşoare pentru rulota.:bannana L.E. Gurile rele :bl spun ca mi-am luat rulota din cauza ca nu am porbagaj şi loc suficient in Jimny! :-P:cort :ha: Stii cum se spune: "unii moare s'asa n-are!" Eu m-am inregistrat pe un forum dedicat rulotelor,de unde speram sa mai invat una-alta,de unde sa acumulez cel putin informatiile de baza...dar direct din mesajul de prezentare am fost pus la colt de anumite persoane,la genul : "nu are saracul sa isi cumpere si el o masina cu volan pe stanga"...pffff,respectivul avea un Logan 1.4 !! Dupa ce m-am racorit un pic in termeni cat mai simpli si la obiect,am dat direct delete la cont,iar cand vreau sa aflu anumite detalii,citesc doar forumurile,fara sa ma conectez! Cat despre achizitii,fiecare isi stie limitele,cat vrea sa investeasca,si mai ales IN CE! Eu sincer sunt super incantat de rulota,de Jeep-ul meu cu motor VM,de volanul meu pe dreapta,de anul fabricatiei al masinii,etc... Referitor la masina ta + rulota...suntem amandoi in aceeasi oala...tu cu portbagajul,eu cu volanul... Stii proverbul : "cainii latra ursu' trece" ? Editat Februarie 12, 2014 de teodorescu.florin Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo_jimny Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 (editat) Re: Jeep Cherokee XJ + rulota Un traseu frumos este de la Darmaneşti DN 12A - Valea Rece - Trei Fantani - Cheile Duruitoarei - Cheile Bicazului. Forestier simplu, peisaje frumoase, chiar şi o trece printr-un pârâu (probabil Bicăjel). Curand voi pune şi poze. In alta ordine de idei cred că discutia aceasta (ultimele postari) nu e bine plasata la Departamantul Juridic şi cred ca ar fi bine de deschis o rubrica RULOTE OFF ROAD la Diverse. Poate mai sunt şi alti "offrodişti" cu rulote...!!:h5 Editat Februarie 12, 2014 de geo_jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 (editat) Re: Jeep Cherokee XJ + rulota :ha: "nu are saracul sa isi cumpere si el o masina cu volan pe stanga" Eu sincer sunt super incantat de rulota,de Jeep-ul meu cu motor VM,de volanul meu pe dreapta,de anul fabricatiei al masinii,etc... Referitor la masina ta + rulota...suntem amandoi in aceeasi oala...tu cu portbagajul,eu cu volanul... Cu volanul este discutabil. De ce? Pentru ca pe Valea Oltului, aveam un Audi A6 parca cu volan pe dreapta. La o curba, un autotren a intrat cu viteza prea mare si n-a mai reusit sa ramana pe banda lui, intrand pe contrasens, adica pe partea noastra. Cel cu Audi a luat dreapta si a franat, astfel incat au trecut la limita una de alta. Dupa faza asta stateam si ma gandeam ca in caz de accident, asta cu volanul pe dreapta avea de castigat ca nu intra direct in el (era singur parca). In chimb ma gandeam ca daca eram eu (cu volan stanga), ma lua direct in partea mea. Cine avea avantaj atunci? Eu sau el? Desigur el. Deci depinde de situatie, volanul este bun pe ambele parti, acum depinde de situatie, conditii, adaptare si de reflexe. Editat Februarie 13, 2014 de rdk84 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Februarie 14, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2014 Re: Jeep Cherokee XJ + rulota Cu volanul este discutabil. De ce? Pentru ca pe Valea Oltului, aveam un Audi A6 parca cu volan pe dreapta. La o curba, un autotren a intrat cu viteza prea mare si n-a mai reusit sa ramana pe banda lui, intrand pe contrasens, adica pe partea noastra. Cel cu Audi a luat dreapta si a franat, astfel incat au trecut la limita una de alta. Dupa faza asta stateam si ma gandeam ca in caz de accident, asta cu volanul pe dreapta avea de castigat ca nu intra direct in el (era singur parca). In chimb ma gandeam ca daca eram eu (cu volan stanga), ma lua direct in partea mea. Cine avea avantaj atunci? Eu sau el? Desigur el. Deci depinde de situatie, volanul este bun pe ambele parti, acum depinde de situatie, conditii, adaptare si de reflexe. Cu volanul pe dreapta sau pe stanga este discutabil ptr. unii atunci cand IQ-ul din dotare este subunitar,cand orizontul inteligentei este obturat de anumite conceptii bine inradacinate in subconstient,sau mai pe romaneste,cand ii f#te grija de altii si le face placere sa vorbeasca doar de dragul de a se auzi vorbind. Alta explicatie eu nu am. Dar,dupa cum se spune in anumite proverbe,prostia mai bine o eviti decat sa o combati! Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Februarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2014 Re: Jeep Cherokee XJ + rulota ...cateva poze... Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 Re: Jeep Cherokee XJ + rulota Frumoasa rulota sa-0 stapanesti sanatos.Eu am cumparat o rulota tot din anglia asemanatoare cu a ta si am iesit la jumatate de pret fata de romania si lucru ce-mi place la englezi este ca mai toate au boilere de apa calda.Observ ca ai aceeiai problema pe care am avut-o si eu cu rulota in sensul ca masina fiind inalta rulota sta aplecata de spate.Eu am inaltat rulota si acuma sta drept cand o car cu masina si pot sa intru prin locuri mai denivelate. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo_jimny Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 Re: Jeep Cherokee XJ + rulota Eu am preferat o rulota scurta (3.30 m) dar tot atinge din cauza unghiurilor mici. Poate o voi inalta, inca nu sunt hotarat. Cateva poze ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Februarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2014 (editat) Re: Jeep Cherokee XJ + rulota Frumoasa rulota sa-0 stapanesti sanatos.Eu am cumparat o rulota tot din anglia asemanatoare cu a ta si am iesit la jumatate de pret fata de romania si lucru ce-mi place la englezi este ca mai toate au boilere de apa calda.Observ ca ai aceeiai problema pe care am avut-o si eu cu rulota in sensul ca masina fiind inalta rulota sta aplecata de spate.Eu am inaltat rulota si acuma sta drept cand o car cu masina si pot sa intru prin locuri mai denivelate. Eu am anvelope 135/80/13;urmeaza sa cumpar 2 jante aliaj de Fiat (4x98 R15) si sa ii pun anvelope cel putin 165/80,fiindca imi permite spatiul de sub rulota. Tinand cont ca pe rulota am dat 1000 iepuri,cu toate actele toate ptr inscriere (factura de provenienta,fiscalul celui ce a adus-o,declaratia ca rulota nu a mai fost inmatriculata in Ro),sunt super incantat. Inainte de inmatriculare (si venirea timpului de a o scoate la aer curat),mai am cateva detalii de rezolvat la ea:datorita umezelii,exista depuneri pe lamelele stopurilor (nu se aprind toate becurile,decat cu usoare lovituri de deget si dumnezeii de rigoare :grin: ),trebuie raparat (de catre un tinichigiu) protectia stopurilor,trebuie sa schimb manerele de ghidare exterioare,as vrea sa ii dau o culoare alb la exterior (si poate o colantare cu emblema Elddis sau,de ce nu JEEP),geamurile par cam imbatranite,cred ca trebuie reconditionate si/sau infoliate,ar trebui sa cumpar cort exterior,si...multa bere in frigider! Editat Februarie 16, 2014 de teodorescu.florin Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Februarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2014 Re: Jeep Cherokee XJ + rulota Apropos,cine doreste manual de utilizare in format .PDF ptr rulote Elddis Wisp,XL,GTX,Crusader,Autocirrus,Autostratus,Autoking,Autoquest,ma poate contacta pe e.mail teodorescu.florin@ymail.com. Cred ca schitele electrice din manuale se pot potrivi si la alte tipuri de rulote. Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
filip2010 Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: Jeep Cherokee XJ + rulota ...cateva poze... [ATTACH=CONFIG]204947[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]204948[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]204949[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]204950[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]204951[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]204952[/ATTACH] Foarte frumoasa.Sa o stapanesti sanatos si sa ai parte numai de bucurii. Cat te-a costat cu totul? Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Februarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2014 Re: Jeep Cherokee XJ + rulota Foarte frumoasa.Sa o stapanesti sanatos si sa ai parte numai de bucurii. Cat te-a costat cu totul? Multumesc. Peste costul rulotei de 1000 euro,m-a mai costat motorina ptr. 2 drumuri Ploiesti-Brasov. Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Martie 2, 2014 Autor Partajează Postat Martie 2, 2014 (editat) Re: Jeep Cherokee XJ + rulota Intrucat am fost dezamagit de pretul ce mi l-a cerut un vopsitor doar pe manopera si datorita faptului ca nu am gasit un service specializat,am hotarat sa-mi reconditionez singur la exterior rulota,cand va da caldura. Pana atunci studiez "problema",adun informatii si cumpar materialele. Asta inseamna urmatoarele: #reparatie protectie stopuri cu fibra sticla,fiind fisurate;am gasit pe net un kit fibra la 50 ron. #inaltarea rulotei prin schimbul jantelor;am cumparat 2 jante pe 14 cu anvelope 175/65/14 #vopsirea+lacuirea exterioara;ptr. asta am cumparat un pistol de vopsit de pe net si acum urmeaza sa vad ce fel de vopsea imi trebuie #poate colantarea sau vopsirea dungilor originale+emblema ELLDIS #poate folie tip oglinda la geamuri :grin: Intrebarea mea este : ce fel de vopsea sa folosesc? Daca cineva are o alta parere sau idee,rog sa completeze aici... :x Editat Martie 2, 2014 de teodorescu.florin Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
filip2010 Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Re: Jeep Cherokee XJ + rulota Eu am vazut etapele reconditionarii unei rulote,si ti-i pot reda,in ceea ce priveste pregatirea si vopsirea ei: # suprafetele se matuiesc cu smirghel fin si apa,se degreseaza dupa uscare # se scot geamurile si chederele lor si se repeta operatiunea acolo unde nu ai ajuns de prima data # se izoleaza foarte bine partile ce nu ai de gand sa le vopsesti cu scotch de hartie # primul stat de vopsea il dai foarte subtire,iar dupa 2-3 ore dai al 2-lea strat mai accentuat Atentie:o vopsea buna,rezistenta in timp si usor de pulverizat cu pistolul este o vopsea acrilica,pe baza de apa. Bafta la reconditionat. :wink: Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate