lazarcostin Postat Februarie 18, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: vreau sa montez punti de toyota pe o vitara 2.0 16v 132cp sunama te rog 0722752107 Vitara din 1997 cu motor 2.0 16v 132 cp LR discovery 2 dec 2004 automata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lazarcostin Postat Februarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: vreau sa montez punti de toyota pe o vitara 2.0 16v 132cp Cu cat citesc mai mult si cu cat aflu mai multe cu atat cresc costurile estimate de mine la acest proiect Usor usor ajung la concluzia voastra ca nu prea merita atata investitie in masina asta cand pot sa imi iau un y60 sub costul estimat de mine astazi Sunt constient ca atunci cand o sa ajung la sfarsitul proiectului daca o sa imi fac socotelile sunt cu mult peste un patrol stoc. Asta nu inseamna ca o sa renunt la aceasta masina la care tin f mult. Vitara din 1997 cu motor 2.0 16v 132 cp LR discovery 2 dec 2004 automata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: vreau sa montez punti de toyota pe o vitara 2.0 16v 132cp Salut! Poti sa detaliezi costurile la care te-ai gandit? An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: vreau sa montez punti de toyota pe o vitara 2.0 16v 132cp Salut! Poti sa detaliezi costurile la care te-ai gandit? linistit peste 3000 euro suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lazarcostin Postat Februarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2014 Re: vreau sa montez punti de toyota pe o vitara 2.0 16v 132cp puntile 1000 arcuri amortizoare 5-700 diverse piese(cardane frane) 500 joint-uri 600 tevi tabla electrozi diverse materiale 500 stim bine ca la sfarsit se mai adauga cel putin 40% neprevazute. Total peste 3000 euro Vitara din 1997 cu motor 2.0 16v 132 cp LR discovery 2 dec 2004 automata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Re: vreau sa montez punti de toyota pe o vitara 2.0 16v 132cp linistit peste 3000 euro pe tine cat te-a costat sa-ti pui punte de samu? cred ca nu a fost asa mult pentru ca ti-ai facut-o in regie proprie si piesele de samurai nu sunt asa scumpe... atunci, hai sa vedem din ce rezulta aia 3000? hai sa detaliem un pic: cat e manopera, cat costa piesele, ce alte costuri mai sunt? An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lazarcostin Postat Februarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2014 Re: vreau sa montez punti de toyota pe o vitara 2.0 16v 132cp Varianta low cost era punte de samurai Dar nu cred ca rezista o punte proiectata pt 800 kg si motor de 1L, pe o masine de 1200 kg (fara rollcage) si motor de 2.0l 132hp. Am vazut la Tony buzau cum a rupt planetara fata din puntea de samurai de 2 ori cu un motor de 1.6L 8v. Vitara din 1997 cu motor 2.0 16v 132 cp LR discovery 2 dec 2004 automata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 (editat) Re: vreau sa montez punti de toyota pe o vitara 2.0 16v 132cp Stiu ca ma bag ca strampul, dar daca-i forum si discutie sa vorbim oleaca....eu vreau sa inteleg ideea ta. Costin, vad ca esti din Bucuresti -modificarile nu cred ca-ti permit sa treci un control RAR pe strada sau un ITP viitor, nu? -Mai investesti si intr-o platforma de la Buc pana la Buzau?luam Buzau aleatoriu ca vad ca ai amici, si tot amintesti Buzaul ca reper.....sau daca duci masina la tara-gen Buzau- o legi de locul respectiv,nu-i mai ok un Patrol taiat si fara acte de exemplu?era unul de vinzare pe forum, la mult mai putini bani..... -presupun ca mai ai si alta masina sa mergi zilnic si sa tragi platforma eventual deci asta cam cade din calcul sau nu? Una peste alta, daca faci niste calcule pentru o caracuda doar de dat in teren nu prea merita ce faci tu.Ar trebui marit simtitor bugetul si facut ceva mult mai profi .doar pentru noroi si pe genul concursuri..sau cumparat ceva cu potential.Gen vitara lui Zuz cu portale....daca-i bal,sa fii regina direct.... Varianta doi cu banii aia de investitie gasesti un poate o Toy sau un Nissan sa un Mitsu ,dupa afinitati si-ti faci placerea alergatului in teren in WE si mai mergi si pe strada de nevoie pana acolo.Poate treci si un ITP punand inapoi doar rotile originale.... poate merita gindit la asta... Editat Februarie 21, 2014 de RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Re: vreau sa montez punti de toyota pe o vitara 2.0 16v 132cp Varianta low cost era punte de samurai Dar nu cred ca rezista o punte proiectata pt 800 kg si motor de 1L, pe o masine de 1200 kg (fara rollcage) si motor de 2.0l 132hp. Am vazut la Tony buzau cum a rupt planetara fata din puntea de samurai de 2 ori cu un motor de 1.6L 8v. probabil ca si tony de la buzau are doar cauciucuri mari si nu are putere cutia sa le invarta si mege in gaz mare eu am pe masina 255/75/15 resapat(aprox 33)si nu am avut nici o problema cu planetarele,si tin sa mentionez ca cea de pe dreapta este confectionata,nu este de fabrica suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Re: vreau sa montez punti de toyota pe o vitara 2.0 16v 132cp pe tine cat te-a costat sa-ti pui punte de samu? cred ca nu a fost asa mult pentru ca ti-ai facut-o in regie proprie si piesele de samurai nu sunt asa scumpe... atunci, hai sa vedem din ce rezulta aia 3000? hai sa detaliem un pic: cat e manopera, cat costa piesele, ce alte costuri mai sunt? nu am facut un calcul foarte exact la cat a costat toata treaba deoarece am refacut lucrarea de mai multe ori(2 mai exact)din motive de performanta,si estetice dar pot sa iti enumar cateva piese care le-am folosit si care duc undeva aproape de 1700 euro -4 telescoape import america -4 jointuri de 1" import america -kit bara panhard import america -4 arcuri elicoidale import america -joit pentru bascula spate import america -pitman arm import america(acesta din pacate nu l-am putut folosi) -telescop directie old man emu -3 seturi de bucsi poliuretan si ar mai fi multe multa tabla,sarma de sudura multa(kg)........ suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lazarcostin Postat Martie 10, 2015 Autor Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: vreau sa montez punti de toyota pe o vitara 2.0 16v 132cp Gata s-a rezolvat intrucat masina merge foarte bine asa cum e ea si singurul inconvenient era ca se rup planetarele am gasit solutia cea mai buna: Pun inapoi 31" si nu mai rup asa de des, am achizitionat un LR Disco2 (care are punti rigide si mult cuplu sa traga o platforma pe care voi urca cazanul zburator. In caz ca il trosnesc il urc pe platforma si ajung acasa in siguranta si confort. Vitara din 1997 cu motor 2.0 16v 132 cp LR discovery 2 dec 2004 automata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 (editat) Re: vreau sa montez punti de toyota pe o vitara 2.0 16v 132cp Salutare ca tot am fost mentionat in acest topic zic asa Punte de samurai pe fata e doar ptr plimbari soft, daca vrei mai mult treci la alte punti ( cu un reductor bun si motor de 1,6 invarti multe modele de punti) vorbim de paduri, ravene si altele de prin padure nu de poze Editat Martie 12, 2015 de toni74 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate