SorinD Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Ziua buna ( sau noapte buna) la toti, ramasesem dator cu o recenzie in privinta suspensiei Ironman ce am montat-o pe acaret. Au trecut deja doua luni bune (si cam 3.000 de kilometri) de cand am pus noua suspensie, iar concluzia ar fi: - masina s-a inaltat 6 cm in plus fata de vechea suspensie - Ca si comportament pe strada, a devenit mult mai rigida, in primele zile mi-a creat o impresie neplacuta, obisnuit fiind cu leganatul. Binenteles, dupa un pic de vreme m-am obisnuit, castigul evident fiind ca la drum lung nu mai creaza senzatia de "rau de mare", curbele pot fi abordate cu viteze sustinute fara a mai avea senzatii de rostogolire... Ce mai, tinuta de strada s-a imbunatatit considerabil. - Binenteles, imediat dupa schimbarea suspensiei, toata bucsaraia m-a anuntat ca e obosita si s-a cerut schimbata, mai ales pe puntea spate. Personal consider ca am facut o investitie excelenta. Imi permit sa recomand o investitie de genul acesta. __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Re: suspensie IRONMAN pe GC WJ 2,7 din 2002 Domul Sorin, un feedback dupa o luna de mers,va rugam? Ceva nou?Probleme la cardane/cuplaje? Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Martie 14, 2014 Autor Partajează Postat Martie 14, 2014 Re: suspensie IRONMAN pe GC WJ 2,7 din 2002 Salutare domnu' RZV, nici o problema n-a aparut, merge ceas :D Iaca si niste poze, ca am uitat sa pun. Lasand la o parte noroiul, arcurile si telescoapele se prezinta super bine, n-a aparut rugina, n-a sarit vopseaua. Deci, continui sa ma felicit pentru alegerea facuta. __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Viorel Cretu Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Re: suspensie IRONMAN pe GC WJ 2,7 din 2002 Ce suspensie ai pus +..." ? Vei folosi pneurile de 29" sau mai mari ? Masina sta ridicata de fata mai mult ca de spate ? " Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szabo laszlo Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Re: suspensie IRONMAN pe GC WJ 2,7 din 2002 Ce dimensiune ai la cauciucuri si cit a costat kitul de suspensie daca se poate?Multumesc Littlesoky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Mai 9, 2014 Autor Partajează Postat Mai 9, 2014 Re: suspensie IRONMAN pe GC WJ 2,7 din 2002 Salutare, am 235/65 x17 acuma.S-ar zice ca ar intra fara probleme si ceva dimensiune mai mare. Din cauza pozitiei masinii cand am facut fotografia, pare ridicata de fata, dar nu este. Masurand de la janta la aripa, am aceasi distanta si pe fata si pe spate. Kitul l-am cumparat de aici de pe forum de la Ironman 4x4, ca pret undeva la 3.000 ron. __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate