zeng Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 iata ca am ajuns pe aici pentru un studiu asupra celor care detin auto4x4 si folosesc echipamente adecvate. am identificat o sursa, adevarat din china, care imi poate oferi la pret mult mai avantajos bullbaruri, trolii, rollbaruri, inchideri bena, si toate tipurile de accesorii. acum sunteti multumiti de cei care monopolizeaza piata pt aceste produse in romania? ce opinii pozitive si negative aveti, ca sa stiu daca merita o afacere in acest sens? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Re: accesorii off-road made in china eu cred ca da. neaparat. ca sa se mai termine cu monopolurile. daca avem si produse mai ieftine si mai accesibile e clar ca e mai bine, nu poate fi rau. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Re: accesorii off-road made in china iata ca am ajuns pe aici pentru un studiu asupra celor care detin auto4x4 si folosesc echipamente adecvate. am identificat o sursa, adevarat din china, care imi poate oferi la pret mult mai avantajos bullbaruri, trolii, rollbaruri, inchideri bena, si toate tipurile de accesorii. acum sunteti multumiti de cei care monopolizeaza piata pt aceste produse in romania? ce opinii pozitive si negative aveti, ca sa stiu daca merita o afacere in acest sens? Ce inseamna ca "monopolizeaza" piata? Sunt mai multi care importa accesorii de genul asta din China. Cati ar trebui sa fie ca sa nu fie monopol? Ca sa iti fie rentabila o astfel de afacere, trebuie sa investesti serios ca sa poti comanda multa marfa. Plus promovare. Nu va fi rentabil daca aduci 10 trolii si sa astepti sa vezi cum se vand. Sunt convins insa ca nu vei putea scade mult prefturile fata de actualii vanzatori deoarece si tie o sa iti intervina aceleasi cheltuieli gen transport, taxe vamale, TVA, etc... Diferentierea poti sa o faci eventual prin consecventa si corectitudine, prin rezolvarea corecta a garantiilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pajero8x8 Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 (editat) Re: accesorii off-road made in china ? Neaparat partea de garantie este o problema des intalnita. In rest doar daca financiar vei avea preturi mai bune decat altii, insa asta inseamna volum mare, foarte buna organizare, si atentie la clienti. De monopol nu cred ca e vorba, insa precis exista "intelegeri" la nivel macro intre importatori prin care se regleaza preturile. In toate domeniile exista. ps: Zeng, ai o problema cu majusculele? Editat Februarie 6, 2014 de pajero8x8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornel4x4 Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: accesorii off-road made in china ? Parerea mea: Adu-le...daca poti veni cu o oferta competitiva pe piata este cu atat mai bine pentru noi cei care cumparam. Mai departe garantie, service etc tine de tine cat de mult vrei sa ramai pe piata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: accesorii off-road made in china ? Eu unul sunt satul de ieftinaturi ! Si cum in tara asta regula este ca alea ieftine sa fie si de proasta calitate....nu, merci !! Daca imi aduci acelasi produs, al aceluiasi brand, dar mai ieftin simtitor, macar cu 30-40%, atunci da, ar fi ceva.... Dar daca imi aduci kkturi no name la pret de aproape gratis, ma lipsesc.... Si am mari indoieli ca se va gasi cineva sa "sparga piata"....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate