meffy Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Ma gandesc serios sa schimb Wrangler-ul cu un patrol, si in cautarile mele am gasit asta: Nissan Patrol y60 Motor 4,2D 85KW Original din fabrica AUTOUTILITARA CU 5LOCURI (620 Lei Impozit/an) cu actele la zi! Masina perfecta pentru EXPEDITII! Are urmatoarele modificari: - Jante Mangels 10jj x 15 ET Negativ 45 (5 buc) - Anvelope BF Goodrich AT 33x12,5x15 (5 buc) - MRL HD Manuale Aisin - Blocant punte spate - Rapoarte punti 4,625 ;-) - Kit Suspensie OldManEmu +5 Complet (kasterkit,trimpackuri,CV) - Overfendere ORC (nu sunt in poze..) - Snorkel - Tendoane spate HD CustomInox - Panchart HD CustomInox - Amortizor directie ToughDog - Caseta de directie HD - RoofRack ARB Original - Sistem suplimentar de filtrare combustibil - Staie CB Midland+Antena Masina NU are rugina, scurgeri de lichide, batai sau sunete ciudate in timpul rularii! Stare tehnica absolut IMPECABILA!!! Baterii noi (2Varta), suporti motor, bucsi , pivoti, uleiuri, filtre, etc.. Schimbat consumabile la interval de 5-6 mii km!!! Cu masina se merge zilnic, consum decent de 11,5% in oras, afara 8,5% GARANTAT. Nu are geamuri electrice si nici AC! Pretul este informativ si discutabil... Ce parere aveti de motorul asta? Ce parere aveti in general despre masina? Imi vine greu sa cred ca consuma doar atat... Numai bine! SSangYong Korando 2.3i GPL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursuletz_82 Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Sfat achizitie Patrol y60/y61 Dupa cum suna anuntul,gasit de tine,l am vazut si eu. E vb de fosta masina a userului Madax. E prin SB zice si respectivul ca a mai avut de lucru la ea,in rest.......trebuie vazuta. Cu siguranta colegii iti pot spune mai multe In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Sfat achizitie Patrol y60/y61 Despre masina asta e vorba ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61240-Se-vinde-Patrocle-4-2D REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Sfat achizitie Patrol y60/y61 are si userul rd_adi un njssan patrol destul de bun Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Sfat achizitie Patrol y60/y61 Nu as putea sa-ti urez decat sa o "cercetezi" atent la cumparare ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: Sfat achizitie Patrol y60/y61 Exact asa am eu o masina acuma cu motror de 4,2 d si cu punti 4,62 dar pe roti de 35 si iti pot spune ca la consum trebuie sa mai urci un pic cam cu 3-4 litri.Surprinzator vei avea consum mai mic in oras ca afara pt ca masina poate merge prin oras cu viteza a5-a cu 1200 rotatii si neavand turbina nu ai ce sa strici.Masina asta consuma putin daca are roti de 31 si rapoartele originale de 4.11. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
meffy Postat Februarie 8, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: Sfat achizitie Patrol y60/y61 Despre masina asta e vorba ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61240-Se-vinde-Patrocle-4-2D da, asta pare sa fie, eu nu gasisem anuntul pe site, Merci. SSangYong Korando 2.3i GPL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian_popescu Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: Sfat achizitie Patrol y60/y61 Dulceanu are perfecta dreptate (legat de consum ). Am aceeas configuratie motor amvelope si consumul sta pe la 14 15 la suta la ora . Straniu , un consum foarte bun ,l-am vazut la @ Gigi Naste (nasu ) care are pe 4.2 d amvelope de 37 . Dar de la semafor pleci lent ,dupa aceea urmand sa prinzi ceva viteza La drum intins obtii un 10 la suta insa si in teren mergea foarte foarte bine ,testata de mine personal pe urcari . Personal am ramas impresionat ,insa m-i sa parut foarte ridicata masina ,ne fiind obisnuit ,amvelopele avand un metru an diametru ,plus inaltarea de +5 . In rest ce sa zic Tu decizi . Eu am expus punctul meu de vedere legat de motorizarea 4.2 si amvelope de 33 . Acesta este un forum unde ne dam cu parerea . Nu vreau sa spun ca ideile si expeientele noastre sunt capitale . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: Sfat achizitie Patrol y60/y61 da asa este eu merg pe un consum de 10% facut de mine la pompa de la calarasi-campulung si nu numai dar sa precizez ca nu plec in tromba iar viteza este cam intre 90-100km pe ora dupa ceasul de pe bord tinand cont ca am 37 pe ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: Sfat achizitie Patrol y60/y61 Am mers si cu masina lui Iulian, si cu cea a lui Gigi. Motorul de 4.2 e senzatie, mai ales cand e in mintile lui. Este un motor care va muri odata cu pamantul, daca-i intretinut cu simt de raspundere - asta e impresia lasata). Y60 - Y61 in materie de confort...prefer totusi Y61. Troaca mea, care se apropie vertiginos de 300.000km asigura un confort de care nu stiu daca m-as putea lipsi in teren si nu numai. Zgomot redus in habitaclu pe strasse ... caldurica iarna...racoare vara ... Fiind motorizat 3.0 (mult hulit dealtfel, putin inteles)...nu stiu daca mi-ar place sa fac trecerea de la un "turbat" la un neturbat...subiectiv vorbesc acum. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 (editat) Re: Sfat achizitie Patrol y60/y61 Uite aici anuntul cu masina lui rd_adi: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?81425-Nissan-Patrol-y61-4-2D-inmatriculat-RO-pregatit-de-expeditie Masina a fost la baza un 2.8 pe care i s-a pus 4.2 pastrandu-se rapoartele. Indiferent cum privesti lucrurile si asta e o oferta buna. Cu accesorii pe ea sau fara. :h5 Si mai e un aspect la care m-as uita eu cand iau masina ... vanzatorul ... din acest punct de vedere pot spune ca Adi e un baiat de treaba, corect care iti va descrie corect masina fara a te pune pe drumuri. Pe de alta parte ca punct de referinta: un Y60 in mintile lui cu motor 2.8 n-ar trebui sa sara 10 la consum la drum intins. Editat Februarie 8, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: Sfat achizitie Patrol y60/y61 Pe de alta parte ca punct de referinta: un Y60 in mintile lui cu motor 2.8 n-ar trebui sa sara 10 la consum la drum intins. Al meu Y60 2,8 imi place sa cred ca este in mintile lui. Cu roti 33 12,5r15 consuma cam 15 la suta la o viteza de 90km/h in afara. In oras consumul este undeva pe la 13 la suta. "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: Sfat achizitie Patrol y60/y61 Ciudat ...eu am 285 75 R16 (MT-uri), inaltata +5, bara fata/spate, troliu si la drum intins (90-100km/h) si asta vara a consumat 9 pe o distanta ce a inclus atat drum de ses cat si drum de munte . De fiecare data cand s-a putut am incercat sa-i fac un consum. Si asta mi-a dat ... Incerc sa conduc "in parametri" fara sa o calc pe coada si la deal sa o las cum se simte ea mai bine. Acum pe iarna se duce in jur de 10.5 poate 11 in conditile in care am mai folosit 4x4 din cand in cand si o las sa se incalzeasca pana ii curat geamurile ... De mers in oras nu stiu ce sa zic ca nu prea merg decat daca este neaparat necesar. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: Sfat achizitie Patrol y60/y61 Al meu Y60 2,8 imi place sa cred ca este in mintile lui. Cu roti 33 12,5r15 consuma cam 15 la suta la o viteza de 90km/h in afara. In oras consumul este undeva pe la 13 la suta. Florin , motorul 2800 consuma mai mult ca motorul 4200 ! Am avut motoare de 2800 si motor de 4200 pe nissanurile mele ...daca asi alege , asi merge pe cel de 4200 clar ! Eu am acest motor de 4200D si l-am transformat in 4200TD , e o bestie masinuta ! Am 170 -180 cp acum si are un cuplu spectaculos !! In ori ce varianta ti-ai lua un nissan patrol cu motorizarea 4200, faci ce mai buna alegere fata de ori ce motor de la nissan patrol...consum , fiabilitate foarte bun ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: Sfat achizitie Patrol y60/y61 Clar e spectaculos 4.2-ul Sorine ... D-asta te chinui tu de 3 ani sa il vinzi ...si nu reusesti ... :grin: PS ---sttt ....stii ca te iubim oricum! :ha: PPS: 4.2-ul intradevar este un motor super ...in conditiile in care este in mintile lui. :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 (editat) Re: Sfat achizitie Patrol y60/y61 Am o oferta foarte buna pt un y61 4,2D ... Dar... Ca masina de tura si de plimbari si de off road mediu motorul de 4,2 e extraordinar. Consumul e foarte bun iar fiabilitatea e extrema! Ca masina de concurs sau de off road mai grav 4,2 putin cam greu si un pic prea lent.. dar probabil poate fi compensat prin montarea unui turbo... Editat Februarie 9, 2014 de Astral NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: Sfat achizitie Patrol y60/y61 Consumul e strict in functie de talpa... Motor 4,2d montat pe y61 LWB cu rapoarte in punti de 2,8td si gume de 35/12,5/15 MT consuma la mers normal : - 10% in extern - 13-14 % in oras in ora de varf - 13% in teren pe reductor in regim de expeditie Daca te chinui poti scoate consum mai bun de atat. Oricat ai vrea si orice ai face la masina consumul nu va creste cu mai mult de 10% fata de ce am scris mai sus. Trebuie luat in considerare ca masina mea e ingreunata cu bari si troliu si echipament off road (sapa, ocheti, hi-lift, sufe...) in permanenta. NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
meffy Postat Februarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2014 Re: Sfat achizitie Patrol y60/y61 Salut, in primul rand va multumesc la toti pentru raspunsuri. Cred ca de aici se poate trage o concluzie privind consumul unui 4.2d. Eu cred ca un motor din asta intretinut bine nu are limita de km. Am sa ma mai gandesc, trecerea de la 4.0i la 4.2d nu cred ca o sa fie usoara. Numai bine SSangYong Korando 2.3i GPL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate