selariu Postat Februarie 23, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2014 Re: Sfat achizitie Jeep Cherokee 2.5 Tijele de la culbutori cedeaza destul de frecvent,de fapt nu este vina tijelor ci a cilbutorilor,fiind hidraulici mai raman blocati cateodata. Si ce parere ti-ai facut? Proasta despre ambii posesori, ca nici unul nu avea masina ingrijita...trageau de ele parca sa se rupa, asta am vazut, probabil de aici si micile probleme! Totusi as merge pe un 2.1 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Re: Sfat achizitie Jeep Cherokee 2.5 Proasta despre ambii posesori, ca nici unul nu avea masina ingrijita...trageau de ele parca sa se rupa, asta am vazut, probabil de aici si micile probleme! Totusi as merge pe un 2.1 TD Pana la urma ,in partea de aspect,conditie tehnica si acte este vorba si de bugetul alocat acestei investitii. Nu poti sa compari o masina de 1500 euro cu una de 5000, nu ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Februarie 23, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2014 Re: Sfat achizitie Jeep Cherokee 2.5 Pana la urma ,in partea de aspect,conditie tehnica si acte este vorba si de bugetul alocat acestei investitii. Nu poti sa compari o masina de 1500 euro cu una de 5000, nu ? Da, bugetul este factorul critic, si totusi nu as dori ca dupa achizitie sa bag inca atata in mentenanta! Urmeaza sedinta de familie.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Re: Sfat achizitie Jeep Cherokee 2.5 Nu trebuie sa judeci propietarii de masini,fiecare se poarta cum vrea cu masina lui si asta in functie si pentru ce a fost flosita,sunt persoane care o asemenea masina a inlocuit caruta,el pentru asta a cumparat-o si asta a facut cu ea,nu trebuie judecat,altul o tine ca pe mireasa pentru ca a luat-o sa faca 5 plimbari pe an cu familia la munte. Eu am vazut din toate si tind spre o masina ok din punct de vedere mecanic,am vazut masina folosita ca si caruta care arata deplorabil dar era impecabil mecanic si costa 1000euro,iar eu am facut ca tine,am luat masina "perfecta" a unui batranel care statea la munte si facea 5km pe saptaman sa isi cumpere paine si lapte,arata impecabil cu km "putini" foarte ingrijita si care mi-a mai maincat inca odata contravaloarea masinii casa o tin in viata si am platit-o 3400euro+inmatriculat+bani bagati la greu ca sa o vand cu greu la 2700euro,data care vine prefer una data peste cap cu 500 de euro decat dastea date cu alifie si siliconate la 3000 si. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Februarie 23, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2014 Re: Sfat achizitie Jeep Cherokee 2.5 Sa nu ma intelegeti gresit Domnul Dragos, si eu vreau impecabila dpdv mecanic, cosmetizarea se mai poate face dupa... Oricum, Aparentele inseala... si cam orice masina la vanzare are o buba, de asta vreau sa le scot in evidenta, sa stiu care, ce, cum! :dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 (editat) Re: Sfat achizitie Jeep Cherokee 2.5 Multumesc pentru "domnu" dar hai sa lasam formalitatile,eu ma consider intre amici aici si in limita bunul simt eu accept sa ma trag de sireturi cu voi,deci pe viitor doar Dragos este arhisuficient. In alta ordine de idei ai dreptate,cam orice masina ascunde cate un defect,adevarata arta sta in a descoperii defectul,cand e vorba de un joc la directie sau amortizoare scurse le mai accepti in urma unei mici negocieri si se vor remedia ulterior,dar este alta treaba cand descoperi dupa ca turbina e defecta(de exemplu)atunci e usturator,nu ar fi problema daca omul iti spune,uite domne asta e masina are turbina cu probleme dar eu nu mai bag bani in ea,si in functie de asta se stabileste un pret de tranzactie. In ultima vreme din pacate am vazut ca au luat si altii meteahna noastra in loc sa o luam noi pe a lor,pina si in Germania masini cumparate de la propietari nemti le iei cu probleme ascunse,se pare ca in acest sens s-au romanizat si ei. Editat Februarie 23, 2014 de hdragos Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zaza Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Sfat achizitie Jeep Cherokee 2.5 Un ultim sfat,tot pot ... Daca vrei neaparat cherokee ,plateste unul care este cunoscator,sa te ajute . Eu am cumparat de exemplu ,cu hiba ,curgea uleiu de la simeringul palier.Iar dupa aia mi sa dus demaroul,dupa aia am schimbat tot ce se misca din fata ,deci trebuie sa te armezi cu rabdare,daca vrei sa folosesti din plin.Si trebuie sa-ti placa mecanica ,si sa ai unde sa lucrezi cu el .Dar sa nu uiti ca impozitul+asigurarea+taxa drum =2000 de lei pe an . zaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szabo laszlo Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: Sfat achizitie Jeep Cherokee 2.5 Buna ziua,eu nu am avut diesel dar mi ar placea unul sincer...Chiar asa contructie proasta este cum scrie toata lumea??? Littlesoky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: Sfat achizitie Jeep Cherokee 2.5 @Szabo Laszlo, ai mașină frumoasă ... am un prieten care are xj cu 2 uși, frumoase dar foarte rare. Și el are tot 2,5td VM și a refăcut chiulasele. Da, sunt păcătoase. Am văzut că ai motorul de 4,0 L, benzină și ți-aș putea sugera să-i montezi o instalație de GPL, o să ieftinești mult mersul cu mașina și oricum vei avea și putere mult mai mare decât cu VM-ul, la consum (bani de combustibil) cred că vei ieși sub un 2,5td, care oricum consumă multișor, în afară de faptul că sunt puturoase și defectuoase. Și nu te legi la cap dacă nu te doare. Sper să nu te superi pentru sugestie sau pe aprecierile mele, asta e părerea mea. Toate cele bune! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Sfat achizitie Jeep Cherokee 2.5 Raspunsul este da, sunt asa proaste cum spune toata lumea. La polul opus sunt care au aceste motoare si au avut doar probleme minore sau chiar nici o problema cu ele, merg binemersi si azi mii de km. Daca pui mana pe unul ingrijit, si nu ti e frica sa te murdaresti putin pe maini mesterind din cand in cand pe la el nu ar fi chiar de speriat. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szabo laszlo Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Sfat achizitie Jeep Cherokee 2.5 @mita31 multumesc pt info... Am crezut ca as iesi mai ieftinut chiar daca as fi avut mai putin de 178 cai :),dar nici putere cit de cit si si consum mare plus fiabilitate redusa.... am scos ideea din cap! Littlesoky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Iunie 6, 2014 Partajează Postat Iunie 6, 2014 (editat) Re: Sfat achizitie Jeep Cherokee 2.5 Nu sunt nici puturoase sub nici o forma,nici defectuoase..Sunt doar prost intretinute de mecanici la fel de prosti,care cred ca e la fel cu orice alt motor.Cand isi prind urechile,incep si gasesc motive..E motorul prost,nu sunt ei de vina..:uameni Principalul motiv care duce la fierberea lui si implicit arderea garniturii si a chiuloaselor este racirea obturata de radiatorul infundat.pana sa-ti dai seama de unde vine,schimbi garnituri si chiuloase de ti se taie,dupa care o vinzi,spunand ca nu-ti mai trebuie toata viata ta.. Incearca sa iei legatura cu @alin_jeep/jibou,el e specializat pe d`astea. Editat Iunie 6, 2014 de SUPERDRAGOS 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Iunie 6, 2014 Partajează Postat Iunie 6, 2014 Re: Sfat achizitie Jeep Cherokee 2.5 Nu sunt nici puturoase sub nici o forma,nici defectuoase... Superdragoș, era vorba de puturoase comparativ cu 4,0L HO al lui Szabo Laszlo. Și mari consumatoare de motorină. În rest, sunt perfect de acord cu tine! :h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iunie 7, 2014 Partajează Postat Iunie 7, 2014 Re: Sfat achizitie Jeep Cherokee 2.5 Superdragoș, era vorba de puturoase comparativ cu 4,0L HO al lui Szabo Laszlo. Și mari consumatoare de motorină. În rest, sunt perfect de acord cu tine! :h5 @Mita -ai avut sau ai condus un 2.5 td VM ? Eu cred ca NU .Pot sa te asigur ca au cam cel mai mic consum dintre 2.5 -urile pe care le-am avut/condus gen Mitsubishi Nissan Navara/Pick-up etc si la fel mi se par foarte sprintene .Intr-adevar au probleme ...dar care sunt alea care nu au ??? -@SUPERDRAGOS-Merci :h5 -@Szabo Laszlo -o sa ai ocazia in curand sa faci un drive test cu un 2.5 td BUN si sunt sigur ca te va impresiona :grin: cum la fel sunt de sigur ca te va impresiona consumul de la 4.0 (in sensul opus) :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate