ARTHUNTER Postat Februarie 11, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2014 Re: Fk dana 41356 Stati linistiti nu ma deranjeaza discutiile.....Dragos o sa rada dar eu cred ca am DANA 44 A...P ESPATE=)))asa pare dupa poze...:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Re: Fk dana 41356 Nu rad de tine,ca am trecut si eu prin probleme cu masinile si stiu cum e. Insa acum iti pot spune cu certitudine,pe fata ai Dana 30,astepta poze cu puntea spate. Referitor la raportul din puntea fata nu iti pot spune nimic pentru ca lipseste cu desavarsire. Deschide lista si la pozitia nr.1 scri asa, 1.raport dana30 2.kit rulmenti diferential dana30 in functie de cat de zgarcit esti cu fotografiile vei mai adauga puncte in aceasta lista. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Februarie 11, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2014 Re: Fk dana 41356 am vb cu KAROL sa imi trimita el un dif fata complet 3.73...dar mai intai verific sa fie 100%accelasi rap,in principu V8 asa e echipat 30 fata 44a spate cu 3.73 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 (editat) Re: Fk dana 41356 POZE de la colegul forumist :)care nu poate posta imaginile defapt nici eu nu pot posta poza cu puntea fata ca e prea mare dar importanta e aia de spate care dupa parerea mea si tinand cont de forma capacului arata a D44a acum ca recomandare pentru Arthunter,ia o surubelnita si zgarie putin carcasa pe exterior si vezi daca e aluminiu sau nu? daca da atunci sunt mari sanse sa fie D44A repet eu ma bazez pe forma capacului diferentialului ca imagine elocventa pentru identificarea puntii :) Editat Februarie 11, 2014 de KAROLOKW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Re: Fk dana 41356 am vb cu KAROL sa imi trimita el un dif fata complet 3.73...dar mai intai verific sa fie 100%accelasi rap,in principu V8 asa e echipat 30 fata 44a spate cu 3.73 Pana in 94 sau 95 pe fata este 30 si pe spate 35, am si eu un v8 din 94 si asta e configuratia, abia apoi au pus dana 44 pe spate, cel putin eu asa stiu. Initial eu am crezut ca dana 30 de grand e tot una cu dana 30 de cherokee, nu e asa si am luat un set de punti cam degeaba, noroc cu Alin....in alta ordine de idei sunt masini la care ai nevoie de documentari complete inainte de a face ceva, personal ma cam dezgustat pentru ca sunt foarte multe rapoarte si configuratii, low pinion, high pinion..... Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Februarie 11, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2014 Re: Fk dana 41356 Pana in 94 sau 95 pe fata este 30 si pe spate 35, am si eu un v8 din 94 si asta e configuratia, abia apoi au pus dana 44 pe spate, cel putin eu asa stiu. Initial eu am crezut ca dana 30 de grand e tot una cu dana 30 de cherokee, nu e asa si am luat un set de punti cam degeaba, noroc cu Alin....in alta ordine de idei sunt masini la care ai nevoie de documentari complete inainte de a face ceva, personal ma cam dezgustat pentru ca sunt foarte multe rapoarte si configuratii, low pinion, high pinion..... De acord cu tine...ff multe rapoarte... Dana44 a pare...acum o sa comfirm daca e capacu din 'haluminiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Februarie 11, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2014 Re: Fk dana 41356 Multi poate ma judeca pt ca intreb tot felu de tampenii...dar nu sunt genul daca am ceva la masina sa faca servisul.pt ca demulte ori servisul mai mult strica siai ales in Craiova...unde nu gasesti un sevice de 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Re: Fk dana 41356 Multi poate ma judeca pt ca intreb tot felu de tampenii...dar nu sunt genul daca am ceva la masina sa faca servisul.pt ca demulte ori servisul mai mult strica siai ales in Craiova...unde nu gasesti un sevice de 4x4 nu te judeca nimeni, stai linistit iar daca cineva are ceva de zis cred ca iti spune nu e problema eu de exemplu ma chinui de o saptamana sa tot duc masina la reparat ca e masina cu care imi fac treaba si cu care ma deplasez si imi e tare greu sa o las in service,si in plus imi e greu sa o las acolo pana vin piesele si toate cele...dar nu am incotro ca decat sa mai stric ceva mai bine o las pe mana cuiva care stie ce face. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Re: Fk dana 41356 Pana in 94 sau 95 pe fata este 30 si pe spate 35, am si eu un v8 din 94 si asta e configuratia, abia apoi au pus dana 44 pe spate, cel putin eu asa stiu. Initial eu am crezut ca dana 30 de grand e tot una cu dana 30 de cherokee, nu e asa si am luat un set de punti cam degeaba, noroc cu Alin....in alta ordine de idei sunt masini la care ai nevoie de documentari complete inainte de a face ceva, personal ma cam dezgustat pentru ca sunt foarte multe rapoarte si configuratii, low pinion, high pinion..... D44a, A-ul e important, vine de la hAluminiu, adica punte fara prea mult suport aftermarket :grin: Sincer, daca ai luat D30 de pe Cherokee intre 95 si 99 ai luat cea mai buna varianta, fara vacuum disconnect, high-pinion, crucile mari, nu te plange :grin: '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Re: Fk dana 41356 De acord cu tine...ff multe rapoarte... Dana44 a pare...acum o sa comfirm daca e capacu din 'haluminiu Carcasa e de haluminiu, deci pune magnetul pe ea :D '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Februarie 11, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2014 Re: Fk dana 41356 :ha:ii dau un ciocan sa vad daca se sparge:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Re: Fk dana 41356 D44a, A-ul e important, vine de la hAluminiu, adica punte fara prea mult suport aftermarket :grin: Sincer, daca ai luat D30 de pe Cherokee intre 95 si 99 ai luat cea mai buna varianta, fara vacuum disconnect, high-pinion, crucile mari, nu te plange :grin: nu stiu de ce am impresia dar ai D30 fata cu low pinion :) si fara vacum disconect si carcasa de otel iar spate D44 A low pinion cu LSD :) asa cred :) ramane sa te lamuresti ce raport ai si dupa stii ce ai de facut,fie iti comanzi piesele :) fie daca ele coincid ti le dau eu :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Februarie 11, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2014 Re: Fk dana 41356 Stii ca te cred,nu?in mod normal asa ar trebuii sa fie, dar lasa ma un pic sa verific...app puntea ta a fost functionala? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Februarie 11, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2014 Re: Fk dana 41356 Fata este fara vaccum disconect si cu low pinion...in weekend desfac si spatele si o sa scot si pinionul fata.ai vazut ce este batut un cilindru metalic peste el..sunt curios cum va arata pinionul...vreau sa fiu 100% Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Re: Fk dana 41356 D44a, A-ul e important, vine de la hAluminiu, adica punte fara prea mult suport aftermarket :grin: Sincer, daca ai luat D30 de pe Cherokee intre 95 si 99 ai luat cea mai buna varianta, fara vacuum disconnect, high-pinion, crucile mari, nu te plange :grin: Nu stiu din ce an era cherokeele da stiu ca are alt raport fata de ce am pe grand si nu merge sa schimb grupul, una fiind LP si cealalta HP....deci.... Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 Re: Fk dana 41356 noi vorbim de Grand :)cu singura diferenta intre ele ca unul e 5,2 litri si celalalt "donatorul"e de 5,9 adica unul e din perioada 96-99 probabil iar celalalt este doar din 98 si aici ma refer la 5,9 si pentru a ii raspunde si lui Arthunter,da puntea fata a fost functionala :) acum nu mai e ca e bucati :) planetarele pe o parte,grupul pe alta si etriere si toate cele pe partea cealalta :) planetarele sunt dealea cu burduf de cauciuc adica homocinetice sau cum se numesc, iar daca trebuie cuiva si alea sa ma anunte sa nu le aruce din greseala :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Februarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2014 Re: Fk dana 41356 Huaaa.nu arunci nimic chiar daca sunt bune ale mele tot o sa ti le iau...nu strica...:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 (editat) Re: Fk dana 41356 Nu stiu din ce an era cherokeele da stiu ca are alt raport fata de ce am pe grand si nu merge sa schimb grupul, una fiind LP si cealalta HP....deci.... 2.5 TD are 3.73, 2.1 TD are 4.10, dar e cu vacuum disconnect si crucile mici. Daca vrei rapoarte mai lungi, caut si ce este pe benzinare. Editat Februarie 12, 2014 de ssrli '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 Re: Fk dana 41356 2.5 TD are 3.73, 2.1 TD are 4.10, dar e cu vacuum disconnect si crucile mici. Daca vrei rapoarte mai lungi, caut si ce este pe benzinare. la ce masina si punte are cred ca are 3,73 iar planetarele nu sunt cu cruci :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate