wolfman Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Ma gandeam intr-o seara ce frumos mi-ar sade intr-un Patrol (Y60) si cam ce modificari i-as face. Am cautat cateva ore pe net despre Ori Struts pe Patrol si nu am gasit absolut nimic, nici imagini, nici clipuri video si nici vreo discutie pe forumurile din afara despre asa ceva. Tot ce am gasit a fost despre tubulare si cateva Jep-uri cu aceasta suspensie. Presupun ca in partea din spate ar fi ceva mai mult de lucru pentru ca cel putin teoretic, fara sa fac masuratori, suportii de pe sasiu ar trebui sa treaca prin podea pana undeva in portbagaj. Acum intrebarea. A vazut cineva asa ceva pe Patrol? Ceva pareri pro si contra? O poza sau un clip stiti pe undeva? Am gasit un clip cu o Toyota dar din pacate foarte scurt si fara proba in teren. Na ca am pus clip cu Toyo in sectuinea Nissan :ha: "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate