Caphonne Postat Iulie 10, 2014 Partajează Postat Iulie 10, 2014 Re: DAIHATSU -lipsa de putere Salut vezi cutiuta din stanga unde este releul pompei, chiar daca ai sigurante ok poate sa fie releul ars.Schimba releul pompei cu altul din masina si vezi daca merge sau il schimbi cu unul nou.Daca nu, vezi sub cutie daca, contactele sunt adica acei papucei intra corect in releu (eu acolo am avut probleme). Poti verifica daca ai firele intrerupte in felul urmator: -iei un aparat de masura din acela care piuie sau unul normal doar cu afisaj -lungesti unul din fire cu o sarma -un fir il conectezi la pompa si unul la releu daca piuie aparatul ai continuitate, daca nu nu ai. Pompa se aude când pui contactul? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toni73 Postat Iulie 10, 2014 Partajează Postat Iulie 10, 2014 Re: DAIHATSU -lipsa de putere Salut vezi cutiuta din stanga unde este releul pompei, chiar daca ai sigurante ok poate sa fie releul ars.Schimba releul pompei cu altul din masina si vezi daca merge sau il schimbi cu unul nou.Daca nu, vezi sub cutie daca, contactele sunt adica acei papucei intra corect in releu (eu acolo am avut probleme). Poti verifica daca ai firele intrerupte in felul urmator: -iei un aparat de masura din acela care piuie sau unul normal doar cu afisaj -lungesti unul din fire cu o sarma -un fir il conectezi la pompa si unul la releu daca piuie aparatul ai continuitate, daca nu nu ai. Pompa se aude când pui contactul? Cand pun contactul se aude doar releul pompei si acel releu de vacum de pe langa filtrul de benzina pus pe panoul de foc. Pompa nu scoate nici cel mai mic zgomot Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 11, 2014 Partajează Postat Iulie 11, 2014 Re: DAIHATSU -lipsa de putere Alimenteaza pompa direct sa nu te mai chinui cu altceva, daca nu chitaie schimba pompa si pe urma te mai ocupi de altele.Daca chitaie verifici ce am zici mai sus, releul si contactele din acea cutiuta.Aveam un site din asta cu pompe de benzina universale de unde mi-am luat si eu la pret de 350 ron caut si iti trimit link. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate