cosmin_mitran01 Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 (editat) Salut, am un samurai din 1998, fabricat in spania si nu ştiu ce tip de mlr.uri am, precizez ca nu am acel buton la butucii rotilor faţă, asta înseamnă ca sunt automate sau nu am deloc? Am auzit ca si la cele automate trebuie sa dai in spate ca sa decuplezi 4x4 si respectiv sa cuplezi 4x2. Mă lumineaza si pe mine cineva? Mulţumesc anticipat. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79691-Poze-cu-ma%C8%99inile-noastre-Suzuki&p=938920#post938920 Editat Februarie 12, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 (editat) Re: ce tip de mlr-uri am? Salut, am un samurai din 1998, fabricat in spania si nu ştiu ce tip de mlr.uri am, precizez ca nu am acel buton la butucii rotilor faţă, asta înseamnă ca sunt automate sau nu am deloc? Am auzit ca si la cele automate trebuie sa dai in spate ca sa decuplezi 4x4 si respectiv sa cuplezi 4x2. Mă lumineaza si pe mine cineva? Mulţumesc anticipat. daca arata ca in poza de mai jos sunt automate de vitara. pe samurai nu s-au pus de fabrica mrl -uri automate. daca nu, nu ai mrl ci flanse iar planetarele sunt cumplate permanent la roti. Editat Februarie 12, 2014 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 Re: ce tip de mlr-uri am? Acea flansa o am si eu. Se poate pune MRL manual pur si simplu? sau trebuiesc ceva modificari? Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 Re: ce tip de mlr-uri am? Salut, am un samurai din 1998, fabricat in spania si nu ştiu ce tip de mlr.uri am, precizez ca nu am acel buton la butucii rotilor faţă, asta înseamnă ca sunt automate sau nu am deloc? Am auzit ca si la cele automate trebuie sa dai in spate ca sa decuplezi 4x4 si respectiv sa cuplezi 4x2. Mă lumineaza si pe mine cineva? Mulţumesc anticipat. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79691-Poze-cu-ma%C8%99inile-noastre-Suzuki&p=938920#post938920 Cel mai bine ar fi sa dai roata fata jos (in centru ai capacul de plastic si e peste mrl ) si atunci o sa vezi ce tip de MRL ai ... automat sau manual sau flansa directa ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: ce tip de mlr-uri am? Acea flansa o am si eu. Se poate pune MRL manual pur si simplu? sau trebuiesc ceva modificari? Se poate pune MRL, fara nici un fel de modificare. Dai roata jos, capacul, scoti siguranta de la planetara, desfaci suruburile de la flansa, scoti flansa si montezi MRL-ul. La AVM, mrl-ul are o flansa in el, pe care o pui pe planetara, apoi pui siguranta la loc. Dupa care, silicon pe margine, garnitura si apoi mrl-ul, 6 suruburi si ai terminat. :wink: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: ce tip de mlr-uri am? Se poate pune MRL, fara nici un fel de modificare. Dai roata jos, capacul, scoti siguranta de la planetara, desfaci suruburile de la flansa, scoti flansa si montezi MRL-ul. La AVM, mrl-ul are o flansa in el, pe care o pui pe planetara, apoi pui siguranta la loc. Dupa care, silicon pe margine, garnitura si apoi mrl-ul, 6 suruburi si ai terminat. :wink: Asa ma gandeam si eu, dar am zis mai bine sa intreb. Mersi. Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin_mitran01 Postat Februarie 14, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2014 Re: ce tip de mlr-uri am? Multumesc mult băieţi, eu am flanse.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate