cioncu_ionut Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 salut prieteni am o problema care imi macina creieri am un terano 2 2,7tdi de 5 ani toate bune pina aici mia aparut o problema la viraj singa dar cite odata si pe loc drept se aude o trosnitura pe stg. spate si la coborire si la urcare si pe liber si in sarcina cind si cind in viraj stg. se aude trosnitura dar parca se simte si la podea in spatele soferului am verificat bratele oscilante am verificat rulmenti butucului am verificat grupul diferentil spate la autoblocant lsd nu stiu ce sai mai fac poate ma ajuta si pe mine cineva cu vreo idee.va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Vreme Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Re: Zgomote punti - nissan terano 2 Ma dau cu parerea in speranta ca poate ajuta, Bucsele de la toata puntea spate tebuie sa fie gresate la partea de fixare in punte. Mecanicul meu imi spunea ca se face un ulei mai subtire si se da cu o pensula din cind in cind ca sa nu apara zgomote neplacute in timp. Mie nu mi-a facut nici un zgomot pina acum, singura problema de zgomot am avut-o de la dezlipirea ferodourilor din spate in urma unei treceri prin apa si inghet noaptea, pe care nu l-am luat in calcul. Terrano2 - 2.7 TDi/2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Re: Zgomote punti - nissan terano 2 Salut, Incearca si asta: Verifica daca mai ai siguranta la bara de torsiune stanga. Aceasta siguranta este pusa in fata urechii de reglaj a barii de torsiune. Daca siguranta lipseste bara de torsiune se poate misca fata/spate si de aici pot aparea torsniturile. In viraj limitatoarele de cursa ale fuzetei ating in bratul inferior. De obicei pe aceste limitatoare exista niste capace din teflon/metal care atenueaza zgomotul la bracarea maxima. Solutia pentru limitatoarele de cursa este vaselina.( oricum solutia rezista f putin- pana la prima spalare). O zi buna. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate