Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Modificare racorduri termoflot RD 28TD

cos

Postări Recomandate

A mai demontat cineva racordurile brazate de la termoflot ? Sunt mandrinate si pe interior ? Ca nu se dau convinse sa plece d-acasa , de la locu' lor , nici aduse la rosu timp de 15 minute . Pirometrul zicea ca au 1050 grade , cat sa mai dau in ele ? ... ce brazare nesintita-i aia , fie ea si pe inox ...doar nu-i cu otel ?

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Modificare racorduri termoflot RD 28TD

Problema depasita , le-am sudat tig , cu incalzire limitata si multa atentie .

Nu sunt mandrinate , dar totusi brazate cu raspundere .

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

In vremurile aste in care-mi tiue urechile din cauza febrei de 66 grade ( macar de-ar fi alcoolice ... ) ... vazui cu mare incantare ca in kiturile de reparatie care se laudau ca au toate garniturile din motor ... imi lipsasc garniturile de la termoflot . Sa-i mut ... si pe nenea Victor , si pe badea Nissan ... si in catalogul de piese nu apare .

Ce branza ma-sii ... sa ma duc sa-i disper iar la Parker ? sau a mai gasit cineva pana acum ?

Link spre comentariu

Ti-as da un VIN de prune , ca nu-l cunosc pe cel de pe care provine termoflotul , fiind ( el , termoflotul ) varianta mare de inox , si nu cunosc deloc parintii , ci numai anul de nastere , si el aproximativ .

Caz in care readuc in atentie ca nu am nevoie de garnitura de soclu filtru , ci de oringul mare cu sectiune dreptunghiulara dintre soclu filtru/termoflot si cel mai mic de la capacul termoflotului insusi . Garnituri de soclu termoflot am doua ( de fapt , trei ... una si de la tanti Ajusa ) .

Caz in care readuc in atentie ca pe sticla de VIN de prune scrie DUD/1983 . Am doua ,le tin de mult si nu le folosesc , ambele primite de la nenea Gabi Bobitaru (pen'ca i-am reparat caruta in padure si omu' se cam grabea ca era in dificultate din cauza unor lemne care probabil ca nu suportau prea mult lumina zilei si nu trebuiau vazute in caruta lui ) . Ma despart de una , daca ajung repejor la informatiile care ma scot din amorteala .

Link spre comentariu

In situatii de genul prefer sa ii stresez pe cei cu hidraulica. E mai simplu un drum pana acolo cu cotele de care am nevoie si sa imi faca / vanda ei piesa corecta. Asta in cazul in care nu sunt ceva cote extraterestre.

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Asa o sa se intample , pentru ca 2131217M00 si 2130417F20 ( OEM ) nu se potrivesc , pentru ca m-am incapatanat sa am cel mai mare termoflot disponibil . Dupa ce l-am lustruit , modificat , lins , tras , impins , compartiment magnetic ... ramane asta mare .

Poate cel mic il fac schimbator de caldura pentru apa menajera , dar in nici un caz la caruta mea ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare