jighi Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 Cine doreste sa se riste e bine venit... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: Sambata iesire la distractie..... Salut, sper sa mai faci o iesire si saptamana viitoare, in weekendul asta ne-au amintit nevestele ca suntem indragostiti:))). Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Februarie 13, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: Sambata iesire la distractie..... Salut, sper sa mai faci o iesire si saptamana viitoare, in weekendul asta ne-au amintit nevestele ca suntem indragostiti:))). Salut...daca e vremea ok facem si atunci.....:wink: pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: Sambata iesire la distractie..... prezent la datorie :)) Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Februarie 13, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: Sambata iesire la distractie..... prezent la datorie :)) E bine asa...:h5 pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: Sambata iesire la distractie..... Eu as putea/vrea duminica... p.s. Horace, tu mai crezi in Mos Craciun?:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: Sambata iesire la distractie..... Giorgel, eu nu mai cred ...insa a mea nevasta mi-a spus ca exista......asadar am reinceput sa cred. Ba chiar acum sunt convins ca exista:). Poate avem ceva noroc si ne mai adunam si sapt viitoare. daca o tine timpul tot asa, cred ca o sa se lase cu noroaie spectaculoase. H Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Februarie 13, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: Sambata iesire la distractie..... Cica dumnezeu zice sa ne odihnim in a 7 zi...ca altfel ne face manevra...deci sambata e de destrabalare.....:2dr pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: Sambata iesire la distractie..... Cica dumnezeu zice sa ne odihnim in a 7 zi...ca altfel ne face manevra...deci sambata e de destrabalare.....:2dr Pentru mine o iesire offroad = odihna. Porunca indeplinita:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: Sambata iesire la distractie..... Va spun eu ca Mos Craciun exista! La ce cadou am primit de data asta! :wink: As iesi si eu intr-o sambata/duminica viitoare, mai libera... Distractie faina! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ITLand Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: Sambata iesire la distractie..... Cine doreste sa se riste e bine venit... Salut , As veni si eu, pe unde vrei sa mergi ? LR Discovery 2 TD5 '01 +6cm +40cp, BFG KM2 235/85/16, troliu "Chinezarie" de 9800, Intek M120+, Midland Alan 9+,imitatie de safari snorkel made in UK,rapoarte modificate in 4.1, truetrack fata + spate, multe alte maruntisuri . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Februarie 13, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2014 (editat) Re: Sambata iesire la distractie..... ZONA CAMPINA..PE unde vedem cu ochii..de regula in toate mocirlele si vagaunile.. trebuie sa ai simexi,troliu ,sufe ,okieti si sa nu iti pese de estetica masinii....sigur va avea alta forma..:grin:...sau nu..depinde de indemanare.... Fiind noroi sigur ne vom plia de toti copacii.... Editat Februarie 13, 2014 de jighi pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offenduro Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: Sambata iesire la distractie..... ZONA CAMPINA..PE unde vedem cu ochii..de regula in toate mocirlele si vagaunile.. trebuie sa ai simexi,troliu ,sufe ,okieti si sa nu iti pese de estetica masinii....sigur va avea alta forma..:grin:...sau nu..depinde de indemanare.... Fiind noroi sigur ne vom plia de toti copacii.... ...Jighi ....te minte . Iesim la o plimbare cu soare,peisaj mirific,socializare,poezie ptr. meniul de seara,etc. :grin: P.S. ...singurul inconvenient ... se vor amesteca un pic...cuvintele de mai sus ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offenduro Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: Sambata iesire la distractie..... ...DECI : - OMV Campina orele: 09.15. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offenduro Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 Re: Sambata iesire la distractie..... ...frumoooos .Multa ciocolata. Video "on bord" : ...urmeaza foto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Underground Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 Re: Sambata iesire la distractie..... A fost frumos...noroi la greu,masini adevarate..( 2 din 3 =)) ) ... Participanti: offenduro, Giani si jighi (oameni de nota 2000 ) VIDEO: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Re: Sambata iesire la distractie..... Foarte frumoasa iesirea. Deja pt saptamana asta suntem pregatiti, venim 2 Nissanuri din Bucuresti. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offenduro Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Re: Sambata iesire la distractie..... Va așteptam cu drag. tel. Silviu : 0728227555. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: Sambata iesire la distractie..... e sambata sau duminica iesirea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: Sambata, iesire la distractie..... Salut, venim cu siguranta - Horace Nissan Y 61....sau ceva asemanator si Mugur DVL cu Nissan Y60. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Februarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: Sambata, iesire la distractie..... Ptr sambata daaaa.......:e pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate