adi de la cheia Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 care ar fi problema aerisesc ambreiajul intra bine in veteza si dupa o perioada adica merg cu ia vreo 2 km incepe sa se moaie pedala si nu mai intra bine in viteza problema cred ca ar fi la sistemul hidraulic dar culmea e ca ambreiajul este nou nu stiu daca si rulgmentul si pompa de ambreiaj am puso noua deci ce sa mai fie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi de la cheia Postat Februarie 18, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: sanyong rexton 2,9 cutie manuala intra greu in viteza Nu are nimeni nici o idee Sau care sa fi patit ceva de genul asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: sanyong rexton 2,9 cutie manuala intra greu in viteza Parerea mea (:old) cred ca este pompa de vina. Dar am intilnit si o alta problema .. furca de la ambreiaj. Se indoaie (deformeaza) in timp. P.S. verifica si pedalierul ca si acola sunt ceva minusuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi de la cheia Postat Februarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: sanyong rexton 2,9 cutie manuala intra greu in viteza Pompa am schimbări am pus noua si tot la fel si varianta cu furcă nu e ca are rulgment care e pe post de cilindru hidraulic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: sanyong rexton 2,9 cutie manuala intra greu in viteza cilindru receptor? aerisitoare? garnituri de la cilindru si aerisitoare? ( zic si eu, sa mai fac un post, dar poate se nimereste.... :ha1 ) ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: sanyong rexton 2,9 cutie manuala intra greu in viteza care ar fi problema aerisesc ambreiajul intra bine in veteza si dupa o perioada adica merg cu ia vreo 2 km incepe sa se moaie pedala si nu mai intra bine in viteza problema cred ca ar fi la sistemul hidraulic dar culmea e ca ambreiajul este nou nu stiu daca si rulgmentul si pompa de ambreiaj am puso noua deci ce sa mai fie? La masina aia se intimpla urmatoarele chesti: intre cilindru recuptor si pompa ai pe conducta un amortizor -limitator de presiune ( vezi sa nu o fi loat-o razna )daca nu pompa in capatul cilindrului are o supapa ( altfel de pompa fata de alte masini) supapa nu mai tine !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi de la cheia Postat Martie 15, 2014 Autor Partajează Postat Martie 15, 2014 Re: sanyong rexton 2,9 cutie manuala intra greu in viteza pompa este noua la momemntul de fata cat si rulgmentul ideea e ca ai faci aerisire si merege daca te duci la masina a doua zi e pedala fleasca daci undeva se pierde prsiunea dar nu pierde lichid pe nicaeri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 15, 2014 Partajează Postat Martie 15, 2014 Re: sanyong rexton 2,9 cutie manuala intra greu in viteza Am si eu o intrebare la tine: ce e ala rulgment? Adica la ce te gandesti tu mai exact cand spui rulgment? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi de la cheia Postat Martie 20, 2014 Autor Partajează Postat Martie 20, 2014 Re: sanyong rexton 2,9 cutie manuala intra greu in viteza Am si eu o intrebare la tine: ce e ala rulgment? Adica la ce te gandesti tu mai exact cand spui rulgment? Cá Sá ti explic mai clar rulgmentuk de presiune e um rulgment aproape la fel cá toti rulgmentii doar cá pé acesta se exercita presiunea si frecarea la apasarea Pe placa de presiune cá Sá sentasse si acesta e si mai diferir cá face si rol de cilindru receptor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Septaru Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 (editat) Re: sanyong rexton 2,9 cutie manuala intra greu in viteza M-am lamurit, nu merita osteneala. Cer scuze pentru off-topic. Editat Martie 20, 2014 de Septaru Land Rover Discovery 2.5 TDi 1994 Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate