aerozone Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 (edited) Mi s-a pus pata sa anulez imobilizatorul. Ma supara cel mai tare cand merg cu masina si raman in ea sa astept pe cineva. Cand trebuie sa plec trebuie incuiata si descuiata masina, asa e la mine, e pe telecomanda. Am intrebat niste mecanici si zic ca nu se poate. Asa ca intreb aici poate a mai facut cineva asta. Mentionez ca daca e activ imobilizatorul si rotesti de cheie nu se intampla nimic nu demaror nu becuri in bord. In carte e an de fabricatie 2003, dar probabil a fost importat din japonia mai tarziu, il suspectez ca e 2000, motor 2,8 td, nu cred ca are ECU, injectia e clasica. Am modificat acest post cu informatiile cerute de @septaru. Multumesc. Edited February 16, 2014 by aerozone Pajero sport 2.8TD :pl1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septaru Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Re: Imobilizator Pajero Sport Da mai multe detalii, an fabricatie, motorizare si model ecu daca se poate. Land Rover Discovery 2.5 TDi 1994 Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr3u Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Re: Imobilizator Pajero Sport si eu am pe o masina exact ca a ta, doar daca sta mult timp trrebuie doar sa deschizi imobilizatorul nu sa o si inchizi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septaru Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Re: Imobilizator Pajero Sport Daca nu are ecu, se poate anula simplu, se da alta alimentare la supapa de pe pompa cu un releu pus pe plus contact. Land Rover Discovery 2.5 TDi 1994 Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aerozone Posted February 19, 2014 Author Share Posted February 19, 2014 Re: Imobilizator Pajero Sport Nu se invarte electromotorul si nici curent in bord. Voi cauta un electrician mai bun sa vad ce spune. Multumesc pentru raspunsuri. Pajero sport 2.8TD :pl1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septaru Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Re: Imobilizator Pajero Sport Se anuleaza immobox-ul si se leaga firele pe direct. Eu zic ca se rezolva repede si ieftin. Land Rover Discovery 2.5 TDi 1994 Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts