4Runner Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Buna tuturor, Ma poate ajuta cineva cu o informatie despre schimbarea suspensiei perne de aer la sistemul clasic pe Disco 3? A facut cineva modificarile? Compresorul deserveste doar pernele de aer sau si diferentialul spate? Va multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Re: Perne aer Disco 3 Cred ca e mai bine sa-l lasi asa cum l-a facut mama lui. Suspensia pneumatica nu e chiar asa bau-bau si daca renunti la ea renunti si la multe alte avantaje ale masinii. Personal nu vad nici un avantaj in cazul masinii respective. O solutie mult mai eleganta (si mai ieftina) ar fi sa o vinzi pe asta si sa iei una cu arcuri facuta asa de fabrica. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4Runner Postat Februarie 17, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2014 Re: Perne aer Disco 3 Nu am Disco 3, insa l-am adaugat pe lista de optiuni achizitii. Chiar asa de fiabila este aceasta suspensie pneumatica ? Ma gandesc la ce scria un coleg de forum si anume ca este necesara o curatare permanenta a compresorului de noroaie, in caz contrar exista riscul defectarii. Nu contest comfortul superior al suspensiei pneumatice, dar cat este fiabil in incursiunile prin noroaie ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Re: Perne aer Disco 3 Eu am 130000 cu masina si nu am avut nici o problema,dar nu sunt sigur ca D3 are aceleasi perne ca si D4. Am bagat-o prin noroi cat cuprinde (a fost incaltata cu mt-uri),am batatorit zapada de cate ori am ramas suspendat (jucandu-ma la nivelul suspensiei pneumatice),am hingherit-o prin tot felul de gropi si pietre si cu toate astea nu a patit nimic. Compresorul are un scut,in mod normal nu intra noroi acolo. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: Perne aer Disco 3 Salut! Nu-ti face probleme cu pernele de aer, eu am de 9 ani masina si nu am umblat la ele. Modificarea va costa mai mult decat sa faci, poate, intr-un viitor, inlocuirea unei perne de aer sau a compresorului. Pentru linistea ta poti construi un scut mai bun ca cel din fabrica si sa etansezi locul in care sta compresorul cat mai bine, acesta tragand aer din interiorul masinii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aaddrryyss Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: Perne aer Disco 3 Coordonatele utilajului meu: Disco3 de 5 ani jumate, 127.000 km. O data am innamolit la ea in asa hal incat a trebuit sa deschid topic pe aici in care sa intreb unde se poate spala masina pe sub burta...Chiar si dupa operatiunea asta, tot am mai gasit namol solidificat prin scuturi. Altadata am ramas intepenit intr-un rau de ajungea apa la 2 palme de fanta de admisie aer in motor. Doua tractoare au trebuit sa traga de mine. Compresorul banuiesc ca a fost complet scufundat intr-o mixtura de apa / nisip / pietris. A trecut mai mult de jumate de an de la evenimente, functioneaza in continuare normal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate