drag Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 trebuie sa imi schimb suspensiile la lj-ul meu 70, 1995 3000, scurt. e autoutilitara, dar am incarcat cu bara fata si troliu, bara spate hd plus ceva cuva de aluminiu pt transportul vanatului. ce variante imi recomandati? am vazut pe net de pe la 550 euro pana pe la 1300, dar nu stiu care e diferenta, si ce ar fi mai bine sa imi iau. are sens inaltarea sau nu? e clar ca oricum singura inaltare a masinii o faci din roti, oala diferntialului fiind cea mai joasa, dar daca tot schimb suspensiile, nu cred ca ar fi mare diferenta ca pret intre standard si +50-60mm. Multumesc mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Turbo4x4 Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Re: kit inaltare, suspensii lj 70 Daca masina va merge si pe strada si va face si off-road cea mai buna suspensie avand in vedere raportul calitate-pret este Old Man Emu. Si mai nou pentru masina ta sunt disponibile si amortizoarele Nitrocharger Sport. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Re: kit inaltare, suspensii lj 70 Eu as merge pe suspensia care a trecut proba timpului chiar daca exista oferte de pret aproape suspect de mici..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate