Toyota Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 Re: Buzau 2008 Felicitari tuturor! :rsp :rsp hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 Re: Buzau 2008 Vad ca toata lumea a vorbit despre bivuac, insa nu prea s-au pus poze ... cu bunavointa domnului Floyota voi scrie si coordonatele bivuacului, pentru cei care doresc sa ajunga acolo la vreun gratar, sau vreo iesire ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 Re: Buzau 2008 Clasamentele complete la Open si la Extrem conform datelor de pe site-ul competitiei: Oare sunt valabile sau inca nu e updatat site-ul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 Re: Buzau 2008 Este prima editie de Romanian Extreme Adventure in aceasta formula, deci nu ar putea sa fie vechi rezultatele. Sunt valabile, de ce nu ar fi? :grin: Felicitari tuturor concurentilor si multumiri speciale fratilor Fantana si lui Sorin pentru ca mi-au dat ocazia sa ma dau si eu cu o veverita :hi :tk ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Iulie 9, 2008 Partajează Postat Iulie 9, 2008 Re: Buzau 2008 Ucenica te-au convins de veverita? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Iulie 9, 2008 Partajează Postat Iulie 9, 2008 Re: Buzau 2008 poze si video am pus si io aci: http://www.promotor.ro/buzau2008 nu ma pot abtine: locurile 1 si 2 la auto open okupate numai de veveritzoi! oleeee ar fi trebuit felicitari la greu :1 :1 :1 ucenico, iti duci loganul la tuparu, sa ti-l faca veverita? :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 Re: Buzau 2008 Clau, m-au convins, problema mai grea e ca acum trebuie sa-i conving si pe ai mei :bl :P Sau, poate "tunez" Loganu' cu niste Simexuri dupa cum zice Oraan (exista Simexuri dimensiunea "XXS"? :ha: ) Pana atunci, eu strang banutii si caut Veverite (nu prin copaci)... Felicitari inca o data tuturor participantilor de la Buzau, si haideti o data cu locul 1 Tzuparii si Sorin, ca de cand asteptam motiv de betie prelungitaaaa :grin: ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 Re: Buzau 2008 Sorin a castigat Muresul,deci a spart gheata. La mine vad ca e aproape imposibil,mereu mi se intampla ceva si pierd locul fruntas :grin: Cat despre faptul ca la Buzau primele 2 locuri au fost ocupate de 4 veverite ma face sa fiu foarte fericit si mandru :banana :banana :banana :banana :banana :banana :banana :banana :banana :banana :banana :banana :banana :banana :banana :banana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 Re: Buzau 2008 De fapt esti pe locul 1 Tupare Ai spart gheatza chiar daca nu se vede Respect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 Re: Buzau 2008 :no11 :no11 :no11 Uite asa vreau sa fac :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Iulie 11, 2008 Partajează Postat Iulie 11, 2008 Re: Buzau 2008 :no11 :no11 :no11 Uite asa vreau sa fac :grin: Tzuparu nu gandi negativ.Trebuie sa ajungi pe 1.Acesta este target pentru anul 2008.Succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Iulie 11, 2008 Partajează Postat Iulie 11, 2008 Re: Buzau 2008 cel mai TARE concurs ! foarte obositor fizic si psihic o adevarata incercare. e important si podiumul insa felicitari tuturor celor care s-au incapatinat sa-l termine (cu sau fara grup,ambreiaj,coechipier,etc.) admirabil efortul organizatorilor, traseele fratilor care ne-au pus nervii la incercare si consecventa lui floyota care reusit sa tina in mana acest concurs atat de complex . fi-v-ar veveritele sa va fie, tupare, inainte sa vinzi agregatul poate mi-o dai sa vaz si eu cum merge ca la cat am alergat sa va prindem meritam o explicatie :br DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 11, 2008 Partajează Postat Iulie 11, 2008 Re: Buzau 2008 Cristi cu cea mai mare placere ti-o dau sa-i faci o proba,dar e o singura probleema....s-ar putea sa-ti placa :grin: Lasand gluma la o parte cand te dai jos din toyota si te urci in samurai te cam sperii,zici ca e cel mai mare cotet dar se dovedeste ca e un bun catarator si exploatat cum trebuie e si fiabil. La Cluj ma dau la extrem deci ati scapat de mine :h5 Felicitari pentru podium :) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Iulie 14, 2008 Partajează Postat Iulie 14, 2008 Re: Buzau 2008 ce nu am inteles : din REGULAMENT : 6.2.2. Penalizari de traseu: c) – neparcurgerea unei secvente de traseu se penalizeaza prin acordarea echipajului/echipei timpul echipajului/echipei care a parcurs secventa de traseu in timpul cel mai lung la care se adauga 100 puncte la care se adauga penalitatile aferente CP-urilor aflate pe sectiunea de traseu respectiva. ACUMA INTREB EU : am fost singurul echipaj care a terminat ziua de joi noi am avut timpul cel mai bun sau cel mai slab ??? am ajuns primi deci am avut timpul cel mai bun DEACORD ??? se pare ca nu ... pt ca timpul nostru a fost dat la toata lumea + penalitatile conform articolului de mai sus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Iulie 14, 2008 Partajează Postat Iulie 14, 2008 Re: Buzau 2008 din nou acelasi articol 6.2.2. Penalizari de traseu: c) – neparcurgerea unei secvente de traseu se penalizeaza prin acordarea echipajului/echipei timpul echipajului/echipei care a parcurs secventa de traseu in timpul cel mai lung la care se adauga 100 puncte la care se adauga penalitatile aferente CP-urilor aflate pe sectiunea de traseu respectiva. aceiasi problema parere personala daca gresesc si nu sunteti de acord sa ma corectati in ziua de marti echipajul Liviu Stan a terminat traseul in ziua de mercuri pe la orele 3 a muncit omul si a terminat traseul cu toate riscurile pe care le intimpini intr-un traseu de extrem ( masina rupta indoiut etc) timpul lui care a fost cel mai slab DAR ATENTIE a fost a 4 masina care a inchiat traseul din toate cele 14 masini deci termina omul pe locul 4 ziua si toti ceilalti primesc timpul lui + o penalitate de 100 punct este aberant poate sa omis un zero cind sa scris regulamentul 1000 puncte toti au ajuns marti cu masinile perfecte in tabara in ziua de marti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Iulie 14, 2008 Partajează Postat Iulie 14, 2008 Re: Buzau 2008 acuma voi o sa sariti in sus si o sa ziceti de CP ca daca erau mai multe se ajuncea la un decalaj mai mare ca trebuia sa puna 60 de cp TREABA cu cp in concursul de la BUZAU dupa parera mea a fost de nota 10 pt ca cocursul nu o vinatoare de cp dupa pararea mea cred ca verificarea tracului de pe GPS ar fi cea mai buna solutie+citeva cp cu om in puncte stategice asa cum a facut Florin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Iulie 14, 2008 Partajează Postat Iulie 14, 2008 Re: Buzau 2008 atit cu regulamentul Acuma despre concurs un concurs organizat de nota 10 (nici nu vreau sa ma gindesc cit munca au depus )cu trasee grele la extrem dar frumoase pe gustul meu mai puntin pe gustul copilotului Alin care a muncit de i-au sarit capacele la sfirsit cind am plecat ultima impresie pe care am avut-o " CA AVENTURA A FOST GROZAVA " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 Re: Buzau 2008 ce nu am inteles : din REGULAMENT : 6.2.2. Penalizari de traseu: c) – neparcurgerea unei secvente de traseu se penalizeaza prin acordarea echipajului/echipei timpul echipajului/echipei care a parcurs secventa de traseu in timpul cel mai lung la care se adauga 100 puncte la care se adauga penalitatile aferente CP-urilor aflate pe sectiunea de traseu respectiva. ACUMA INTREB EU : am fost singurul echipaj care a terminat ziua de joi noi am avut timpul cel mai bun sau cel mai slab ??? am ajuns primi deci am avut timpul cel mai bun DEACORD ??? se pare ca nu ... pt ca timpul nostru a fost dat la toata lumea + penalitatile conform articolului de mai sus Salut, avand in vedere ca ati fost singurii care ati parcurs acea sectiune de traseu am acordat timpul vostru celorlalte echipaje care nu au parcurs sectiunea deoarece nu am avut un alt timp de referinta mai slab decat al vostru , la care am aplicat 150 puncte penalizare care inseamna cp-ul ratat+100puncte deci un total de 150 puncte.Nu inteleg care este neclar in asta.........si nu inteleg de ce ati considerat ca este nedrept caci 150 de puncte inseamna 150 minute de traseu care inseamna destul de mult...cred eu,dar,ma rog asta e.Din pacate acesta este regulamentul........iar pe viitor poate veniti cu propuneri de modificare pe care cu siguranta le voi lua in calcul atata vreme cat sunt pertinente.Oricum inteleg ca nu aveti ceva de obiectat in privinta arbitrajelor ci a regulamentului,iar in cazul acesta lucrurile se pot imbunatati fara discutie,dar in prezent asta este regulamentul si dupa el trebuie sa jucam anul acesta. Cu credinta ca a fost o aventura si o experienta frumoasa pentru voi cei de la Gura Humorului atat cat a fost,va felicit pe de o parte pentru performanta pe care ati realizat-o pana la un moment dat , si ma intristez cand vad ca ati renuntat la batalie fiind pe primul loc, dar un concurs de 7 zile este un concurs pentru cei puternici cu fizicul dar si cu psihicul si numai cei mai puternici ajung la final,iar acest concurs chiar a fost unul extrem cu adevarat. Sper ca m-am facut destul de bine inteles si inca o data va felicit pentru strategia pe care ati adoptat-o si pentru performanta voastra. Va multumesc Floyota Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 Re: Buzau 2008 ce nu am inteles : din REGULAMENT : 6.2.2. Penalizari de traseu: c) – neparcurgerea unei secvente de traseu se penalizeaza prin acordarea echipajului/echipei timpul echipajului/echipei care a parcurs secventa de traseu in timpul cel mai lung la care se adauga 100 puncte la care se adauga penalitatile aferente CP-urilor aflate pe sectiunea de traseu respectiva. ACUMA INTREB EU : am fost singurul echipaj care a terminat ziua de joi noi am avut timpul cel mai bun sau cel mai slab ??? am ajuns primi deci am avut timpul cel mai bun DEACORD ??? se pare ca nu ... pt ca timpul nostru a fost dat la toata lumea + penalitatile conform articolului de mai sus In seara cu pricina cred ca trebuia sa fii lasat sa termini in totalitate traseu cu toate cp-urile si atunci cred ca era rezolvata problema decalajului chiar cu chestia aia din regulament de 100 puncte. Si eu consider ca penalizarea nu are o logica buna, dar asta era in regulament atunci si asta trebuia respectata. Celelalte probleme de calcul a timpilor cred ca deriva din cp-urile care fiind putine trebuiau calculate la 100 puncte sau ceva asemanator, iar timpi intermediari trebuiau luati in calcul ca timpi de secvente de traseu, asta deoarece traseu nu a fost plimbarica (astea-s doar pareri personale). In rest subscriu la ce spune Danilevici fata de organizarea concursului. Personal nu cred ca mai este cineva care sa miste atata logistica si sa faca atatea eforturi pt un concurs de Off Road. Consider ca a fost un concurs cu trasee dure (nu periculoase) care au solicitat masinile si echipajele, iar cei care le-au terminat au satisfactia unor zile de "limite" pe care le-au trecut. Cred ca acest concurs a adus multe echipaje in situatii de disperare si cred ca multi dintre concurenti au dat dovada de mult echilibru si stapanire de sine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 Re: Buzau 2008 :) Vreau sa felicit toate echipajele de la auto extrem care au trecut pe traseu de MOTO EXTREM. S-a intamplat in ziua de joi ca toate echipajele de AUTO EXTREM (exceptie Danilevici) sa ajungem pe traseu de MOTO EXTREM :) si acolo sa vezi situatie ca ne-am bulucit toti ca nu prea era simplu de trecut. Am uitat si de concurs si de toate si ne-am pus pe ras si pe poante, ca nici inapoi nu mai puteam merge. Adica eram dupa ceva coborari cu slalom printre copaci si ne astepta o alta coborare destul de lunga la care 4 ATV-isti stateau de 4 ore sa coboare cu mainile cate un ATV :) Mai in gluma mai in serios mai aveam un pic si ne puneam la foc cu ce aveam prin masini sa bagam ceva frigarui. Am auzit si una buna "Am tras masina prin inel" (asta era chiar la propriu) :ha: Vreau sa spun ca acolo s-a simtit un spirit de echipa ce nu mai avea legatura cu concursu, nu se mai gandea nimeni la traseu, calculam toti ce sufe avem si ce facem ca sa scoatem masinile de acolo. Cand am povestit celor de la MOTO EXTREM au zis ca nu se poate sa treaca masini pe acolo :) Aventuri frumoase. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 Re: Buzau 2008 Startul si sosirea sunt considerate CP-uri si se penalizeaza conform capitolului 6.2.1 pct. c si 6.2.2 pct. a. decat al vostru , la care am aplicat 150 puncte penalizare care inseamna cp-ul ratat+100puncte deci un total de 150 puncte.Nu inteleg care este neclar in asta....... uite aici ati gresit mai trebuia sa adaugati inca 50 puncte sosirea pt ca este considerat cp :grin: REPET nu am avut nimic cu organizarea ci duar cu REGULAMENTUL care trebuie schimbat ca nu are logica dupa logica mea :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 Re: Buzau 2008 Startul si sosirea sunt considerate CP-uri si se penalizeaza conform capitolului 6.2.1 pct. c si 6.2.2 pct. a. decat al vostru , la care am aplicat 150 puncte penalizare care inseamna cp-ul ratat+100puncte deci un total de 150 puncte.Nu inteleg care este neclar in asta....... uite aici ati gresit mai trebuia sa adaugati inca 50 puncte sosirea pt ca este considerat cp :grin: REPET nu am avut nimic cu organizarea ci duar cu REGULAMENTUL care trebuie schimbat ca nu are logica dupa logica mea :grin: Avand in vedere ca traseul a fost scurtat iar sosirea a avut loc in urmatorul cp atunci penalizarea a fost :cp-ul=sosire=50 pct+100pct penalizare.Imi pare rau ca nu ati venit sa discutam si sa ne lamurim inainte de a lua decizia pe care ati luat-o. Mersi mult Floyota Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 Re: Buzau 2008 atunci trebuia sa ne dati si noua 50 puncte penalizare ca nu am ajuns la finalul traseului cu toate ca finalul traseului a fost unde la stabilit organizatorul pentru ca eu nu putam sa continui traseul atita timp cit organizatorul a luat hotatirea de a inchia traseul deci, acolo era finalul. Ce vreau eu sa PUNCTEZ : REGULAMENTUL ARE LIPSURI SI LIPSURI MARI nu are rost sa incercam sa ne ascundem dupa deget ci sa invatam din greseli AS RUGA MODERATORUL SA MUTE ULTIMILE POSTARI IN ALTA RUBRICA (pentru ca nu au nici o legatura cu concursul de la BUZAU) CARA CA SE NUMEASCA REGULAMENT unde vom incerca sa invatam din greseli si intimplarile care au avut loc La ora actuala regulamentul incurajeaza abandonul si nu terminarea traseului deci contarvine cu spiritul de offroad :grin: mai sunt multe de discutat cu ar fi punctele GPS date celor ramasi in padure sa ajunga din nou in traseu regulamentul nu prevede acest lucru deci nu puteau fi penalizati (fac referire atunci cind Craiu a vrut sa continuee traseul ) vreau florin sa iti aduci aminte de DEVA 2007 si ai sa intelegi perfect CHIAR NU MA INTERESAT SA CISTIG DAR IN NICI UN CAZ CA UN REGULAMENT IDIOT SA ISI BATA JOC DE SANATATEA MEA (bani masina etc PRIETENIE) NU VREAU SA INVINOVATESC PE NIMENI CI DUAR SA SE MAI LUCREZE LA REGULAMENT mersi mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 Re: Buzau 2008 atunci trebuia sa ne dati si noua 50 puncte penalizare ca nu am ajuns la finalul traseului cu toate ca finalul traseului a fost unde la stabilit organizatorul pentru ca eu nu putam sa continui traseul atita timp cit organizatorul a luat hotatirea de a inchia traseul deci, acolo era finalul. Ce vreau eu sa PUNCTEZ : REGULAMENTUL ARE LIPSURI SI LIPSURI MARI nu are rost sa incercam sa ne ascundem dupa deget ci sa invatam din greseli AS RUGA MODERATORUL SA MUTE ULTIMILE POSTARI IN ALTA RUBRICA (pentru ca nu au nici o legatura cu concursul de la BUZAU) CARA CA SE NUMEASCA REGULAMENT unde vom incerca sa invatam din greseli si intimplarile care au avut loc La ora actuala regulamentul incurajeaza abandonul si nu terminarea traseului deci contarvine cu spiritul de offroad :grin: mai sunt multe de discutat cu ar fi punctele GPS date celor ramasi in padure sa ajunga din nou in traseu regulamentul nu prevede acest lucru deci nu puteau fi penalizati (fac referire atunci cind Craiu a vrut sa continuee traseul ) vreau florin sa iti aduci aminte de DEVA 2007 si ai sa intelegi perfect CHIAR NU MA INTERESAT SA CISTIG DAR IN NICI UN CAZ CA UN REGULAMENT IDIOT SA ISI BATA JOC DE SANATATEA MEA (bani masina etc PRIETENIE) NU VREAU SA INVINOVATESC PE NIMENI CI DUAR SA SE MAI LUCREZE LA REGULAMENT mersi mult Sunt absolut de acord ca mai trebuie lucrat la regulament si asteptam propuneri pentru modificare. Iar in ce priveste faptul ca nu ati ajuns la final si ca mai trebuia sa fiti depunctati si voi cu 50 pct,este total gresit deoarece voi ati ajuns la final deoarece in punctul unde ati ajuns voi s-a terminat traseul. Mersi mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 Re: Buzau 2008 pai da dar in cazul asta celelate echipe trebuiau sa fie penalizate cu 50 puncte ca nu au ajuns la final 1 start 50 puncte toata lumea la luat 2 cp 1 50 pe care noi l am luat 3 sosirea 50 puncte pe care noi le-am luat 4 penalitatea de 100 puncte pt terminarea neterminarea traseului deci 50+50+100=200 si nu 50+100 uite din regulament Startul si sosirea sunt considerate CP-uri si se penalizeaza conform capitolului 6.2.1 pct. c si 6.2.2 pct. a. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate