Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Postări Recomandate

Re: Buzau 2008

pai da dar in cazul asta celelate echipe trebuiau sa fie penalizate cu 50 puncte ca nu au ajuns la final

1 start 50 puncte toata lumea la luat

2 cp 1 50 pe care noi l am luat

3 sosirea 50 puncte pe care noi le-am luat

4 penalitatea de 100 puncte pt terminarea neterminarea traseului

deci 50+50+100=200 si nu 50+100

uite din regulament

Startul si sosirea sunt considerate CP-uri si se penalizeaza conform capitolului 6.2.1 pct. c si 6.2.2 pct. a.

Ultimul CP a fost considerat si Final Traseu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 71
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

nu poate fii asa pt ca cel care ne-a oprit timpul dupa parcurgerea buclei a spus sa punem cp pe road-book deci se poate verifica :grin: :grin: nu te cred :grin: :twisted:

Dar pe mine ma crezi??????????

Deoarece eu am decis ca traseul sa se incheie acolo.

Floyota

Link spre comentariu

Nu stiu ce rost are sa continuati discutia pe subiectul celor 50 pct, nu asta e ideea, nu?

Ai zis bine, Gabi: reg incurajeaza abandonul

De ce luni cand am rupt o planetara cand mai aveam cativa km pana la finish am decis sa mergem la tabara sa o luam sa o schimbam si sa continuam? Am pierdut 270 minute. Luasem toate CP-urile. Daca abandonam pierdeam doar 100 sau 150 cu tot cu finish...

De ce ne-am chinuit noi atunci sa terminam traseul de marti cand am rupt alta planetara si ne-am tot troliat chiar cu roata blocata, nemaiavand directie? Dupa ce facusem 90% din traseu si eram primii?

DEGEABA. Am avut acelasi timp cu altii care poate nu au facut nici 50%.

Unde mai punem faptul ca o masina e mai "uzata" dupa un traseu completat deci nu are sanse egale cu una care a abandonat- vezi cazul Gabi si Alin care aveau masina varza dupa traseul de joi.

Nu vreau sa fiu carcotas dar intreb politicos:

1. De ce nu au fost mai multe CP-uri avand in vedere complexitatea traseelor?

2. De ce nu s-au pregatit absolut toate traseele cu masina? Asa mi s-ar fi parut corect.

In incheiere:

Nu consider ca felul in care am plecat acasa a insemnat cedare psihica sau fizica. Daca era de cedat cedam mai devreme, nu cand mai era o zi de macadam, de intoarcere in Buzau peste dealuri. A fost o chestie de principii, fara sa dorim a supara pe cineva.

KTM 350 EXC-F
Link spre comentariu

Nu baga poze ca sunt ocupati cu cearta :ha:

Am si eu doi copii si la fel fac :ha: :P

Io am fost primu'

Ba nu io am fost mai primu' decit tine.

Ba nu io am fost primu' primu'

Ba nu tu ai fost primu' dupa mine... etc... :ha: :ha: :ha:

Ce-ti e si cu copii astia :uameni

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

Spiritualule si pontosule Isuzu...

Cum sa-ti explic ca sa intelegi mataluta ca oamenii astia nu se cearta ci isi dau cu parerea despre ceva pe care pe tine te cam depaseste vad eu... Sa-ti explic ca poate ai dreptul sa-ti expui un punct de vedere dupa ce ai fost implicat in ceva care bineinteles ca se face din pasiune, dar a implicat bani, timp si efort. Atat din partea concurentilor cat si mult mai mult din partea organizatorilor... Si toate discutiile astea in speranta ca se vor schimba anumite lucruri in viitor. Si nu pentru cine a fost primul sau ultimul...

Dar dupa cum intuiesc nu cred ca intelegi prea bine nici jocul copiilor asa ca ... de ce te bagi in discutie cu cei mari? :grin:

KTM 350 EXC-F
Link spre comentariu

Pe de alta parte, un abandon in prima parte a traseului, daca erau vreo 20 cp-uri, i-ar scoate pe respectivii din concurs (clasament). Mi se pare aproape imposibil sa recuperezi 7-800 puncte, chiar daca ai la dispozitie 5-6 zile. In plus, cred ca ar fi fost pacat sa se faca departajarea pe baza de cp-uri luate/neluate din neatentie, la traseele care au fost.

Intr-adevar insa, cele 100 puncte penalizare pentru neparcurgerea traseului au "durut" prea putin.

Link spre comentariu

prin amabilitatea colegului Matei aka cmatei revin cu inca un set de poze de la Buzau

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

... inca o serie de poze din primele zile ...

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

Epilog pentru echipa UNIMOG care a terminat in prima zi cu concursul

Dupa ce s-a stricat masina si am mers in bezna vreo 5-6 km pe niste dealuri cu tufe ne-a colectat Jean din cel mai apropiat sat. Multumim mai ales pentru berea care ne-a mai readus pe viata :x

A doua zi am plecat sa recuperam masina nu am gasit in 3-4 sate care erau la distanta acceptabila nici un tractor care sa ne traga , a venit un taran cu ideea sa aduca o pereche de boi (mi-am zis chiar daca nu scoate masina distractia asta merita de vazut)

Am urcat pe traseu dupa 2 ore au ajuns si boii. Si spre mirarea mea cu un mic ajutor ne-au scos . Bravo boiilor!!!!

Nu cred ca mai apuc asa ceva

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Cum sa-ti explic ca sa intelegi mataluta ca oamenii astia nu se cearta ci isi dau cu parerea despre ceva pe care pe tine te cam depaseste vad eu... Sa-ti explic ca poate ai dreptul sa-ti expui un punct de vedere dupa ce ai fost implicat in ceva care bineinteles ca se face din pasiune, dar a implicat bani, timp si efort. Atat din partea concurentilor cat si mult mai mult din partea organizatorilor... Si toate discutiile astea in speranta ca se vor schimba anumite lucruri in viitor. Si nu pentru cine a fost primul sau ultimul...

Dar dupa cum intuiesc nu cred ca intelegi prea bine nici jocul copiilor asa ca ... de ce te bagi in discutie cu cei mari? :grin:

Ete ma bag si io :P Ce, nu e voie?

In ce priveste partea cu depasitul... poate ca ai (sau nu) dreptate dar nu e frumos sa o spui atata timp cit nu cunosti omul (Parerea mea!)

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

In ce priveste partea cu depasitul... poate ca ai (sau nu) dreptate dar nu e frumos sa o spui atata timp cit nu cunosti omul (Parerea mea!)

ma gandeam ca ai perceput gresit subiectul...

nu mi-as permite mai mult, a fost doar un raspuns... in spirit de gluma...

sorry daca ai inteles altceva :p

dau o bere cu prima ocazie :be

KTM 350 EXC-F
Link spre comentariu

Epilog pentru echipa UNIMOG care a terminat in prima zi cu concursul

Dupa ce s-a stricat masina si am mers in bezna vreo 5-6 km pe niste dealuri cu tufe ne-a colectat Jean din cel mai apropiat sat. Multumim mai ales pentru berea care ne-a mai readus pe viata :x

A doua zi am plecat sa recuperam masina nu am gasit in 3-4 sate care erau la distanta acceptabila nici un tractor care sa ne traga , a venit un taran cu ideea sa aduca o pereche de boi (mi-am zis chiar daca nu scoate masina distractia asta merita de vazut)

Am urcat pe traseu dupa 2 ore au ajuns si boii. Si spre mirarea mea cu un mic ajutor ne-au scos . Bravo boiilor!!!!

Nu cred ca mai apuc asa ceva

Na ase ceva nu am crezut ca se poate,,monstru lu Zoli&Levi,,submarinul de la Jabenita,,,sa ajunga ca in poezia lui Cosbuc,,pe langa BOI,,jos clopu'...!!!

Don Floyota,,IRON MAN pe 2008 la ei merge,,,catre ei trag plugurile!!

Pajero
Link spre comentariu

ma gandeam ca ai perceput gresit subiectul...

nu mi-as permite mai mult, a fost doar un raspuns... in spirit de gluma...

sorry daca ai inteles altceva :p

dau o bere cu prima ocazie :be

De acord :hi

Si daca vin prin Piatra Neamt te caut :h5 . Poate punem de o iesire ca am ceva prieteni pe acolo

Aloo Sacalu', Ricanu', Bogdan, si altii ... ce ziceti? Ne bagam? :gr1

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

Isuzule :grin: Nici nu stii ce ai pierdut ca nu ai venit la Buzau(tu ai motivat de ce)....dar nici un buzoian nu a venit la auto iar la moto doar eu si Nicolae din 20 de enduristi.Bani si timp aveau toti, is blindati, dar sunt niste fetitze.... :roll:

Link spre comentariu

Isuzule :grin: Nici nu stii ce ai pierdut ca nu ai venit la Buzau(tu ai motivat de ce)....dar nici un buzoian nu a venit la auto iar la moto doar eu si Nicolae din 20 de enduristi.Bani si timp aveau toti, is blindati, dar sunt niste fetitze.... :roll:

Sincer imi pare rau :sr , dar chiar si daca veneam nu cred ca ma tinea conserva (deja m-a lasat turbo si nu mai poate fi reparata conform spuselor celor de la Brasov)

Poate cu proxima ocazie :h5 (si cu o alta machina)

Oricum toata stima pentru enduristi si bine'nteles pentru auto :1

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare