cretu Postat Iulie 6, 2008 Partajează Postat Iulie 6, 2008 Postez si eu niste poze de la unele din iesirile prin zona (azi m-am prins cum pot sa pun si poze) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 6, 2008 Partajează Postat Iulie 6, 2008 Re: Iesiri prin judetul Hunedoara Foarte Frumos, Bravo Baieti !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 6, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2008 Re: Iesiri prin judetul Hunedoara Inca (tot din aprilie) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 6, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2008 Re: Iesiri prin judetul Hunedoara Iarasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 6, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2008 Re: Iesiri prin judetul Hunedoara SI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 6, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2008 Re: Iesiri prin judetul Hunedoara Sper sa incapa si astea intr-o singura postare. O fost tare fain atunci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 6, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2008 Re: Iesiri prin judetul Hunedoara Nu au incaput. Au urcat atunci pe Raul Mare de la Gura Zlata, incercand sa ajungem pana la Poiana Pelegii. Nu am putut sa rup zapada pt ca era tare grea si a plouat aproape tot timpul. Cand a stat, am facut poze. Eu sunt ala barbos si netuns Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Iesiri prin judetul Hunedoara Foarte faine :1 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 7, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Iesiri prin judetul Hunedoara De data asta am reusit sa ajungem in Poiana Pelegii (chiar cu o zi inainte de alegerile locale) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 7, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Iesiri prin judetul Hunedoara Inca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 7, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Iesiri prin judetul Hunedoara iar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 7, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Iesiri prin judetul Hunedoara Sa va fac putina pofta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Iesiri prin judetul Hunedoara super fain !!! :1 sa va fie de bine !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Iesiri prin judetul Hunedoara Foarte frumos! Sa va fie de bine! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate