nstionut Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 stie cineva cum se face unghiul de cadere al rotilor la grand cherokee? din ce se regleaza? eu nu vad nimic aici... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nstionut Postat Februarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: unghi de cadere grand cherokee wj o roata nu sta in pozitia corecta....am incercat sa pun si o poza dar nu reusesc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: unghi de cadere grand cherokee wj In cel mai fericit caz sunt pivotii,in cel mai trist C-urile de la punte sunt strambe. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nstionut Postat Februarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: unghi de cadere grand cherokee wj care.s c urile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: unghi de cadere grand cherokee wj Sunt capetele puntii in care vin pivotii. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nstionut Postat Februarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: unghi de cadere grand cherokee wj aaa...nu e din alea...am observat ca are un joc foarte mic la trompa care intra in grup...e normal sa aiba sau poate fi asra problema? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: unghi de cadere grand cherokee wj aaa...nu e din alea...am observat ca are un joc foarte mic la trompa care intra in grup...e normal sa aiba sau poate fi asra problema? cum adica are joc trompa in grup? adica bucata aia de "teava"care intra in grup are joc??? daca e asa atunci e nasoala de tot in rest verifica pivotii,rulmentul din C sau fuzeta cum ii spunem noi astia mai nepriceputi :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: unghi de cadere grand cherokee wj aaa...nu e din alea...am observat ca are un joc foarte mic la trompa care intra in grup...e normal sa aiba sau poate fi asra problema? Esti haios,am auzit si de "trompa din grup":ha:,si eu care crede-am ca doar alifantul si femeia are trompa:ha: Daca acolo ai joc atunci sunt de la flansele de cardan,in mod normal tu nu ai cruci,ai un fel de flanse cu un fel de omocinetica,trebuie sa schimbi toata acea flanse. Oricum ar fi nu jocul in cardan este cauza rotiilor strambe. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nstionut Postat Februarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: unghi de cadere grand cherokee wj ca sa ma intelegeti...ce am numit eu trompa e "teava" aia ptin care trece planetara....aia are un joc cam de 1 mm la intrare in grup Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Serghei Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: unghi de cadere grand cherokee wj Cel mai bine mergi la service preferabil la o reprezentanta sau la un service autorizat jeep. Costa mai mult decat la un service normal dar pleci cu garantie la lucrare si cu inima impacata. In fond si la urma urmei nimeni nu cunoaste masina jeep mai bine ca ei. Si nu sunt genul de masini pe care sa le neglijezi. Parerea mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: unghi de cadere grand cherokee wj Nu ma pricep tare la Peej, dar imi dau cu presupusu', pt. ca ma pricep la geometria rotilor unui vehicul. Am auzit ca exista sistemul asta la Jeep, trompe cu filet, care se insurubeaza in grup. Ba chiar am auzit si ca se desfac. Asa ca nu e de mirare. Stimabile, daca trompa aia are joc, indiferent ca e cu filet, presata sau cum o fi, nu e bine. Si da, iti strica major unghiul de cadere al rotii de pe partea respectiva. Recomand remediere urgenta. Fixarea trompei, alta punte, habar n-am, dar trebuie sa remediezi. Risti un accident grav daca iese de tot. Parerea mea. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nstionut Postat Februarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: unghi de cadere grand cherokee wj ce solutii ar fi de remediere...am vazut tot felul de kituri de fixare (axle truss)...nu stiu ce sa zic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: unghi de cadere grand cherokee wj ce solutii ar fi de remediere...am vazut tot felul de kituri de fixare (axle truss)...nu stiu ce sa zic... Primul pas e sa mergi la service. E clar ca nu te pricepi. Apoi vei cauta solutii pe baza recomandarii mecanicului. Din spatele tastaturii nu se rezolva. Mecanica se face cu scule si munca. Pana sa ajungi la discutiile despre kit-uri de fixare, vezi mai intai care e problema si apoi cauta remedii. Succes. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nstionut Postat Februarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: unghi de cadere grand cherokee wj normal ca nu ma pricep...asa ceva nu am vazut...nici baietii di service nu s-au mai confruntat cu astfel de probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: unghi de cadere grand cherokee wj Sfatul meu e sa schimbi service-ul daca nici ei nu se pricep. Asta e treaba de mecanic. Tot ce tine de directie, frane si suspensii sunt lucruri extrem de serioase atat pentru securitatea ta cat si a celorlati participanti la trafic. Nu se fac pe "auzite" sau "bajbaite". Cel putin asta este parerea mea. Asa incat, cauta pe cineva care se pricepe. Pe langa faptul ca te va costa mai ieftin decat eventualele experimente, discutam si de securitatea si siguranta in trafic. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: unghi de cadere grand cherokee wj Pai inseamna ca trebuie sa cauti alti baieti, mai priceputi. Sau sa-ti cumperi o masina potrivita posibilitatilor personale, tehnice si/sau financiare, precum si infrastructurii locale, de rezolvare a eventualelor probleme care ar putea aparea. atar a zis bine:wink: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Serghei Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: unghi de cadere grand cherokee wj Este un domn Radu la Brasov care de pe forum am inteles ca este expert in jeep-uri sigur te pate ajuta. Numarul lui de telefon l-am gasit intr-un topic pe forum tot la sectiunea jeep. Sau mai este un domn George la Bucuresti la jeep com service, pe el l-am cunoscut personal e mai scump si chiar se pricepe. Succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: unghi de cadere grand cherokee wj oricum tinand cont de problema pe care o are eu recomand sa puna masina pe platforma si sa mearga cu ea intr-un service iar daca nu cel mai aproape e la domnul de la Brasov tinand cont de locatiile din avatar. intradevar daca e asa e groasa treaba si se rezolva fie prin inlocuire fie prin acea bucsare si sudarea aferenta... nu ma pricep asa ca tac cel mai bine :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: unghi de cadere grand cherokee wj Am mai vazut o singura data defectul ( aceasi masina , nu mai stiu exact tipul de punte dar cred ca D44) , s-a incercat repararea prin sudare TIG , fara sa se reuseasca in totalitate pentru ca puntea desi era axata liniar s-a rotit o trompa si directia tragea intr-o parte oricare ar fi fost convergenta . Puntea a ajuns pe o masina 'campeneasca' , fiind inlocuita cu una din dezmembrari . Recomand aceasi solutie , puntea actuala poate fi recuperata pentru cei care viseaza sa intoarca punti pentru alta aplicatie ( deja are facut un sfert de munca , o trompa e gata miscata -bonus ) . Pana atunci , puntea asta n-ar trebui sa mai circule cu mai mult de 10 km/h , pentru a proteja sanatatea la modul general . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: unghi de cadere grand cherokee wj nstionut, poate nu te-ai facut chiar bine inteles care e problema. Poate poti sa pui o poza, doua, cu puntea, roata, etc. Daca inca eziti sa cauti un service serios (eu nu zic sa fie acreditat Jeep - ca nici aia de la reprezentanta nu se pricep - asa ca mai bine sa fie "acreditat de baietii de aici de pe forum" ca fiind de incredere). :h5 Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: unghi de cadere grand cherokee wj Poate poti sa pui o poza, doua, cu puntea, roata, etc. :h5 Sorin ca bine zici ar fi mult mai simplu eu pana acum am inteles ca fiind vorba de unghi si de reglat e clar ca e pe fata dar :):):) care punte e despre ce e vorba :) off topic poate, am gasit undeva unde se zicea ca a pus un pivot cu offset in loc de unul normal si asa ar fi modificat unghiurile la roata,teoretic e posibil dar practic cred ca observa Dorel ca nu prea seamana piesele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nstionut Postat Februarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: unghi de cadere grand cherokee wj tot incerc sa incarc o poza dar imi da eroare site-ul si nu stiu de ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: unghi de cadere grand cherokee wj tot incerc sa incarc o poza dar imi da eroare site-ul si nu stiu de ce Probabil ca este prea mare. In acest caz ar trebui sa o redimensionezi. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nstionut Postat Februarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: unghi de cadere grand cherokee wj am redimensionat-o.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Serghei Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Re: unghi de cadere grand cherokee wj ai verificat amortizoarele. E posibil sa fie indoit amortizorul in parea de jos unde intra in bascula. Atat ma duce pe mine capul. Tre sa dai amortizorul jos. Am avut problema asta la un daewoo, am luat mai tare o bordura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate