mrJv Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 salut. mrJv a.k.a. Victor Jantea 0727380598 bucuresti, 21 de ani bine v-am gasit (din nou :wink: ) jucaria: Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 bine ai venit. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nemo Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 iupi...inca un suzuki!!! Bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 Salut! Bine ai venit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 Sanatate.. Si tie si Vitarei... Vrem mai multe informatii destpre vitare' pe forum ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 Bine ai venit !... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 Salut si bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 Bine ai venit 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Iunie 17, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2007 hehe merci ptr primirea calduroasa :D informatii? sa va dau eu o informatie despre TSF-u meu. stiti cat consuma in oras? dati si voi o cifra asa... :) sa va zic eu: cu 36 de litri fac 220 de km. adica 16l/100km. tare, nu? :? :cry: si suzuker e ocupat cu motoru lui deci nu pot sa ma duc sa il reglam, iar cornel m-a tot amanat si nu-mi mai raspunde la tel :( si la servis nu ma duc ca am mai fost si nu mi-a placut, nu-mi inspira incredere... iar nenea Dan mi-a zis ca e normal sa consume atat... Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 Pai cu Cornel trebuie sa-l rezolvi,incearca dupaamiaza ca asta bea toata noaptea si se trezeste tarziu :lol: Cat despre consum nu trebuie sa treaca de 10-oras si 7-9 afara. Eu am avut pana de curand un vitara x90 1.6 16 valve si asta era consumul!!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate