Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O inventie foarte interesanta

Max

Postări Recomandate

Re: O inventie foarte interesanta

E tare fain!

Imediat, insa, m-am gandit "cum fac sa il pot folosi la offroad pe la noi", dar nu iarna sau vara cand treaba-i oabla, ci la noroiala... Musai ii trebuie un cauciuc in spate pus ca sa nu arunce si sa ma "bronzeze" tot...

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ideea e foarte buna,din filmat pare destul de practic dar totusi e un filmat promotional si cred ca nu trebuie luat chiar totul in serios.

Cu toate astea unul cu putina indemanare il poate construi cu costuri reduse.

Care este pretul jucariei?

Editat de Astral
Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

foarte misto dracovenia. practic e un ratrak cu o singura senila. la 130kg cred si eu ca merge asa.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Pare interesanta"jucaria",ar fi bine daca am cunoaste mai multe caracteristici.Este o pagina web unde se poate afla mai multe?:hl

In video apare mesajul ca ei cauta distribuitori si colaboratori pentru realizare. Nu m-am uitat la partea de descriere de pe Youtube (iar de aici de la servici nu pot accesa youtube-ul). Poate scrie ceva acolo.

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

un fel de motocoasa :))

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Currently Yvon Martel’s MTT-136 electric sled is a working prototype, but the Quebec inventor is actively looking for investors to further develop and manufacture the product.

Merci mult,raman dator cu o bautura.:2dr

Link spre comentariu

Cred ca rusul asta a inteles gresit la ce foloseste senila :)

http://englishrussia.com/2014/02/26/one-horsepower-russian-chainsaw/

El a hotarit sa fie "autonom" si sa nu mai reinnoiasca contractul cu "Electrica Furnizare":grin:

Link spre comentariu

Cred ca rusul asta a inteles gresit la ce foloseste senila :)

http://englishrussia.com/2014/02/26/one-horsepower-russian-chainsaw/

Ba eu cred ca a inteles perfect la ce foloseste! Asta este un exemplu de inteligenta autentica! Din pacate, democratia omoara incet-incet inteligenta si creativitatea. In vest, daca se arde becul in camera, se cheama haus meisterul. Asta dupa ce se uita toata familia la becul ars ca la o minune. :ha:

Link spre comentariu

Banda rulanta actionata de animale nu e o inventie neaparat ruseasca ,o gasim cam prin toata lumea

de altfel in statele unite a fost extrem de raspandita inainte ca motarele cu abur sa devina accesibile tuturor

de la treierat cereale pana la gatere in padure toate masinariile astea de le folosim acum puteau fi actionate cu caii.

nu m-ar surprinde cu nimic insa daca la un moment dat s-ar reveni la ele in viitorul omenirii.

Link spre comentariu

Ba eu cred ca a inteles perfect la ce foloseste! Asta este un exemplu de inteligenta autentica! Din pacate, democratia omoara incet-incet inteligenta si creativitatea. In vest, daca se arde becul in camera, se cheama haus meisterul. Asta dupa ce se uita toata familia la becul ars ca la o minune. :ha:

Hmmm.....si crezi ca era mai bine daca ar fi aparut "omul nou, polivalent si multilateral dezvoltat" ?

Link spre comentariu

Hmmm.....si crezi ca era mai bine daca ar fi aparut "omul nou, polivalent si multilateral dezvoltat" ?

Pai pe ala l-ai vazut deja taind lemne intr-un mod inteligent. :wink:

Dar sa nu o dam in filosofii, mai ales ca suntem offtopic, si imi cer scuze, eu am raspuns la o replica fara sa bag de seama ca suntem pe topicul jucariei interensante. :grin: Dar a fost prea tare nenea ala! :ap

Link spre comentariu

@Optimus, inteligent este sa nu tai lemne ori sa nu chinui animale ... sau macar sa faci ceva pt asta. (ex. dat este o dovada de saracie, acum, in sec XXI sa folosesti o metoda antica pt. a acoperii o nevoie primara ... nu este chiar inregula). dar asta poate fi privita ca o filozifie, si cum spuneai, nu este cazul sa o discutam aici.

despre definitia ta pt 'inteligenta autentica' in contextul exemplului: inseamna ca un elev care copiaza raspunsul corect este mai inteligent decat cel care greseste la un semn si obtine un rezultat gresit.

pe tine personal, te intrebasem ceva foarte simplu iar tu mi-ai raspuns ceva foarte complicat, cu valente de slujitor al Domnului.

@Astral, "omul nou, polivalent si multilateral dezvoltat" glumesti nu ? (asta trebuie sa fie la noi ca zvastica la nemti ...)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare