Blacky Postat Iulie 6, 2008 Partajează Postat Iulie 6, 2008 intrebare urgenta pt cunoscatori: o punte spate de pe Suzuki LJ 80, potriveste la un SJ413? :tk WE KEEP POWER UNDER CONTROL Bubumobil SJ413 JSA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Punte spate Samurai Din cate stiu eu potriveste pe Sj,cred ca are aceeasi lungime. Pe Samurai nu pupa ca aia de Samurai e mai mare cu 6 cm. Vezi sa ai grija la rapoarte sa le pastrezi pe alea de SJ. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 Re: Punte spate Samurai nu se potriveste decat pe 410. nici pinionul si coroana nu se potrivesc la tine..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Blacky Postat Iulie 8, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2008 Re: Punte spate Samurai multam mult, despre asta era vorba http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :IT&ih=011 dupa cum vedeti..probabil se va putea achizitiona la un pret f. bun, iar eu il pot aduce fara probleme din Germania! WE KEEP POWER UNDER CONTROL Bubumobil SJ413 JSA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmacatalyn Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 Re: Punte spate Samurai Daca te mai intereseaza,am puntile si reductorul de lj80 in stare f buna... Suzuki samurai"89 ,Suzuki Jimny 2000,Golf2 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Blacky Postat Iulie 9, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2008 Re: Punte spate Samurai multumesc mult pt ajutor, dar era vorba de o punte de LJ80 din Germania de pe ebay, care este la un pret super cu tot cu blocant+compresor si de aceea m-ar fi interesant daca potriveste. Din pacate nu. Multumesc inca odata tuturor pt suport. Topic inchis! WE KEEP POWER UNDER CONTROL Bubumobil SJ413 JSA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate