saft_cosmin Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Salutare Am deschis un topic pt a prezenta modificarile Veveroiului meu si eventual, sa primesc ceva sugestii si pareri.. lista cu idei si modificari: Motor+cutie BMW 1.8is 4link Viper Evacuare inox Servo directie Bara fata Bara spate Body lift Suspension lift Pro Comp Amortizor directie Trail Master Panhard reglabil Troliu Anvelope 33 Frana disc spate Snorkel Led Light Bar Overfender si mai vedem...... Suzuki Samurai 1.8 iS si un filmuletz:grin: 1 s:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Re: Restaurari & modificari " SUZUKI SAMURAI" WOWWWW Arata foarte bine evacuarea. Puteti da mai multe detalii? Flacarile sunt de mare efect :D Succes cu proiectul!! Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Re: Restaurari & modificari " SUZUKI SAMURAI" Hai ca vad ca au prins arcurile mele :)) sunt la moda. Frumos proiect! Bravo Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Re: Restaurari & modificari " SUZUKI SAMURAI" Salut! Imi place mult proiectul! Motorul si cutia cum sunt, ca si greutate, fata de cele originale de Samurai? O comparatie a performantelor iarasi ar fi de interes. Cati CP are asta? :h5 Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Re: Restaurari & modificari " SUZUKI SAMURAI" Nu stiu exact numerele dar e putin complicat sa fie mai usoare decat motorul+cutia de sam, la fel cum e putin complicat sa nu aiba minim dublul hergheliei. Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saft_cosmin Postat Februarie 23, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2014 Re: Restaurari & modificari " SUZUKI SAMURAI" WOWWWW Arata foarte bine evacuarea. Puteti da mai multe detalii? Flacarile sunt de mare efect :D Succes cu proiectul!! In rimul rand ms. pentru aprecieri!:banana iar referitor la evacuare galeria este de 75mm inox, suficient de lejera continuind cu teava de 50mm fara catalizator...teminand cu o finala carbon. s:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saft_cosmin Postat Februarie 23, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2014 Re: Restaurari & modificari " SUZUKI SAMURAI" Hai ca vad ca au prins arcurile mele :)) sunt la moda. Frumos proiect! Bravo Da!:grin:frumoasa culoare! s:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saft_cosmin Postat Februarie 23, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2014 Re: Restaurari & modificari " SUZUKI SAMURAI" Salut! Imi place mult proiectul! Motorul si cutia cum sunt, ca si greutate, fata de cele originale de Samurai? O comparatie a performantelor iarasi ar fi de interes. Cati CP are asta? :h5 Sorin Ca si greutate este o diferenta de aprox. 100kg Performanta am castigat mult,motorul de sam avea 70cp iar cel de bmw are 143 stoc cu un plus al evacuarii de 5-10cp si inlocuirea bujiilor stoc cu bujii Iridium inca un plus de 1,4% , cred ca este suficient pentru un veveroi:wink: s:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Re: Restaurari & modificari " SUZUKI SAMURAI" Nu stiu exact numerele dar e putin complicat sa fie mai usoare decat motorul+cutia de sam, la fel cum e putin complicat sa nu aiba minim dublul hergheliei. Ca si greutate este o diferenta de aprox. 100kg Performanta am castigat mult,motorul de sam avea 70cp iar cel de bmw are 143 stoc cu un plus al evacuarii de 5-10cp si inlocuirea bujiilor stoc cu bujii Iridium inca un plus de 1,4% , cred ca este suficient pentru un veveroi:wink: Multumesc! E Traznet! aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ventura Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 Re: Restaurari & modificari " SUZUKI SAMURAI" Mamaaaa, ce masina o sa iasa... La ce banuti ai ajuns cu ea pana acum? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 Re: Restaurari & modificari " SUZUKI SAMURAI" Anvelopele sunt faine, ce marca sunt? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate