Jrjager Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Unde gasesc asa ceva in Romania, am nevoie pentru inchiderea suportului de roata HD pe Bara spate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Re: Zavor, inchizator sau "Latch" Ceva similar cred ca gasesti la cei care fac prelate de camioane ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Re: Zavor, inchizator sau "Latch" la rama de parbriz de la samurai :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Re: Zavor, inchizator sau "Latch" Unde gasesc asa ceva in Romania, am nevoie pentru inchiderea suportului de roata HD pe Bara spate La DEDEMAN am vazut asa ceva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Re: Zavor, inchizator sau "Latch" http://www.bizoo.ro/firma/artem/vanzare/5422293/img/dispozitive-de-fixare-rapida-zavoare#1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jrjager Postat Februarie 22, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2014 Re: Zavor, inchizator sau "Latch" Mulțumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Re: Zavor, inchizator sau "Latch" Cum s-a scris mai sus ...la Dedeman , sectiunea auto . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jrjager Postat Februarie 22, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2014 (editat) Din păcate in Oradea nu avem Dedeman. Vizita la Cluj sau unde este Dedeman. Ăsta este http://www.dedeman.ro/ro/amenajari-interioare/usi-si-ferestre/feronerie-usi-si-ferestre/zavoare-balamale-inchizatoare/zavor-autoutilitare-p135-120-bk.html Editat Februarie 22, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Zavor, inchizator sau "Latch" Aici au diferse de tipul asta. Suna si vezi S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jrjager Postat Februarie 26, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: Zavor, inchizator sau "Latch" Multumesc de ajutor, pana la urma am gasit ceva asemanator aici in Oradea, la o firma care se ocupa de accesorii pentru prelate si remorci. Pretul a fost 30 de lei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: Zavor, inchizator sau "Latch" Desi e off, insa vazand poza iti recomand sa pui si un distantier din poly Ceva asemanator cu ce e in poza, ca sa nu clampane carrier-ul S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate