Radu Pajero Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Cred ca sunt probleme la ambreiaj . Menționez : când intru intr.o panta și Apas pedala la fund, se tureaza motoru si parca patineaza rotile . Este dus discu ? Dacă da, ce m.ati sfătui sa cumpăr ceva hevy duty sau modelu normal . Ce firma ? :al:al:al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 (editat) Re: Probleme ambreiaj ( cred ) Cred ca sunt probleme la ambreiaj . Menționez : când intru intr.o panta și Apas pedala la fund, se tureaza motoru si parca patineaza rotile . Este dus discu ? Dacă da, ce m.ati sfătui sa cumpăr ceva hevy duty sau modelu normal . Ce firma ? :al:al:al Ești sigur că nu patinează roțile? Ambreiajul ar trebui să patineze și pe o suprafață plană, pe linie dreaptă, asfalt uscat și e foarte ușor de verificat. La o viteză mică, să zicem 30-40 km/h, odată ajuns într-o treaptă de viteză superioară (a 4a de exemplu) accelerezi până la podea, fără să calci pedala de ambreiaj. Dacă se turează motorul ca și cum ai fi călcat pedala de ambreiaj, e clar că patinează ca toți dracii și aia e. Kit de ambreiaj poți lua și stock (OE specifications) - mărci Exedy sau AcDelco. E foarte probabil ca ambreiajul de pe mașina ta să fie cel original și mașina să aibă peste 200.000+ km și mai mulți șoferi ... etc. Dacă-l pui nou, tu mai ții mașina încă 200.000 km? Dacă te ține buzunarul, te poți orienta spre SACHS Performance sau alți producători de ambreiaje HD, dar e vorba de ... mulți bani. Toate cele bune!:h5 Editat Februarie 23, 2014 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Februarie 23, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2014 Re: Probleme ambreiaj ( cred ) Multumesc mult colegu'. Din cate am observat doar in panta face figuri in plan drept rupe asfaltu. In legatura cu kit-urile HD, am gasit ceva la 361 de euro. E bunicel la pret. Dar nu stiu ce grosime are discu ( 225 sau 250 , daca poate cineva sa ma informeze ar fi perfect ). Creca pana la urma o sa trag de el pana se duce de tot si daca se duce atunci il schimb. Momentan nu dispun de o suma asa de mare. Prefer sa imi iau niste flanse si un snorkel acum. STIMA:tk:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Septaru Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Probleme ambreiaj ( cred ) Salut. Referitor la ambreiaj, depinde ce cutie ai montata pe masina. Daca ai cutie V5M21 si cod motor 4M40-0AZ, este de 225 mm. Daca ai cutie V5M31 si cod motor 4M40-0A,4M40-2A ai de 250 mm. Daca nu ai volanta cu masa dubla este de 250 mm. Land Rover Discovery 2.5 TDi 1994 Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
noroc24 Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Probleme ambreiaj ( cred ) Multumesc mult colegu'. Din cate am observat doar in panta face figuri in plan drept rupe asfaltu. In legatura cu kit-urile HD, am gasit ceva la 361 de euro. E bunicel la pret. Dar nu stiu ce grosime are discu ( 225 sau 250 , daca poate cineva sa ma informeze ar fi perfect ). Creca pana la urma o sa trag de el pana se duce de tot si daca se duce atunci il schimb. Momentan nu dispun de o suma asa de mare. Prefer sa imi iau niste flanse si un snorkel acum. STIMA:tk:h5 Eu ti`as sugera sa desfaci si sa schimbi discul in felul asta poate scapi fara sa schimbi si placa de presiune. Este mai important buna functionare a masinii decat partea estetica...e doar o parere :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Februarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Probleme ambreiaj ( cred ) Nu găsesc nici o serie ... Am atasat o poza cu certificatu pentru serii ... Nu știu care îs seriile . Daca m-a poate ajuta cineva ce dimensiune are ambreiaju ar fi perfect . Va rog :al:al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Februarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Probleme ambreiaj ( cred ) mita31 , am verificat si am facut asa cum ai zis tu, adica la 40 de km/h in a 4a am apasat pedala la podea. Rezultat : nu se tureaza si isi ia turatii greu pana ajunge la o viteza optima pentru a4a. Deci e bine. Referitor la pana (10%) in care mi.a patinat, ce o fi fost oare ? Motoru nu a fost incalzit cum trebuie ? Mentionez : se incalzeste greu tare de tot motoru, o fi din cauza ca e mare ? Multumesc frumos:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Septaru Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Probleme ambreiaj ( cred ) Din talon nu imi pot da seama ce tip motor ai, uita-te in CI si in baza informatiilor pe care ti le-am dat iti vei da seama singur. Land Rover Discovery 2.5 TDi 1994 Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmcdany Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 (editat) Re: Probleme ambreiaj ( cred ) Nu găsesc nici o serie ... Am atasat o poza cu certificatu pentru serii ... Nu știu care îs seriile . Daca m-a poate ajuta cineva ce dimensiune are ambreiaju ar fi perfect . Va rog :al:al[ATTACH=CONFIG]205806[/ATTACH] Vezi poate te ajuta link-ul asta ... e in rusa dar le traduci cu goalgel http://auto-japanese.com/catalog/index.php?action=5&id=20909 Sau asta http://specs.amayama.com/specs-mitsubishi-pajero-1993-july/17636/ Editat Februarie 25, 2014 de kmcdany Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Februarie 25, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Probleme ambreiaj ( cred ) Nu găsesc nimic colegu... Mersi oricine ajutor:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Februarie 25, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Probleme ambreiaj ( cred ) Mersi oricum de ajutor *( scuze de greșeală :al ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmcdany Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Probleme ambreiaj ( cred ) Presupun ca nu e o masina cu care mergi zilnic....? Daca nu este o masina de mers zilnic atunci sfatul meu e sa demontezi motorul, cutia si asa afli si ce "kit ambreiaj" ai Motorul daca te ajuta cu ceva are seria 4M40T (turbo intercooler) Bafta si spor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Februarie 25, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2014 (editat) Re: Probleme ambreiaj ( cred ) Jumătate de an merg cu ea si jumătate de an sta pe dreapta si merg cu ea doar duminica ... Am ajuns la concluzia ca mai degrabă trag de ambreiaj pana se duc de tot si cand se duce schimb tot kitu... Astăzi la 2 o sa ii fac o revizie ( m-a cam necajeste partea din fata , cam bate. Referitor la diferential, as vrea sa ii schimb uleiu in diferential. Menționez ca nu l.am schimbat niciodată. Ce ma sfatuiti , sa i-l schimb sau nu ? Editat Februarie 25, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate