stelea Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Salut. Un prieten ar vrea sa cumpere un Suzuki Santana ... ma puteti ajuta cu ceva sfaturi/informatii? Ce fel de punti are? Cutie de transfer? 4x4 permanent sau nu? Orice sfaturi sunt binevenite. Multumesc. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo_jimny Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Informatii Suzuki Santana Din câte stiu eu Santana este fabrica ce ansambleaza in Spania. Fac şi Jimny (decapotabil) Vitara şi Samurai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Februarie 25, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Informatii Suzuki Santana Intradevar, sunt fabricate in Spania sub licenta Suzuki ... din pacate foarte putine informatii ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Informatii Suzuki Santana Eu am avut ambele modele, iar diferente/asemanari ar fi (sigur or mai fi cateva, dar astea le-am observat si tinut eu minte): - punti late/inguste s-au pus pe ambele (trebuie verificat direct pe masina) - ambele sunt si metal-top si soft-top - ambele au 4x2, 4x4H, 4x4L - ambele s-au facut si cu carburator si cu injectie (in cazul carburatiei, spanioloaicele au avut putin diferit carburatorul... dar la fel de problematic si greu de reglat ca cel de pe japoneze) - difera putin blocul de lumini - flansele cardanelor cu suruburi 8mm Spania - 10mm Japonia - diferente la sistemul de franare: saboti, autoreglajul franei de mana, placute frana, etrieri, pistoane receptoare frana, furtune frana, toate diferite - buson radiator diferit Diferentele mi se par de ne luat in calcul. De gasit se gasesc piese in egala masura pentru ambele modele, n-am intampinat probleme cu niciuna. Daca masina e in mintile ei, sa-si cumpere cu incredere indiferent de Japonia sau Spania. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Februarie 25, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Informatii Suzuki Santana Multumesc pentru raspunsuri :h5 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miniger Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Informatii Suzuki Santana ia legatura cu minitehnicusro. cred ca e foarte calificat in raspunsuri referitoare la samuraiuri de orice fel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Februarie 26, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: Informatii Suzuki Santana Multumesc. Masina deja s-a cumparat aseara :banana E Santana 350 (echivalen Vitara in 4 usi) cu motor de 1,9 diesel de Peugeot. Mai trebuie adusa in tara. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Noiembrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Re: Informatii Suzuki Santana Se poate inchide. Masina e la colegul @florinvtr. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate