Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Informatii Suzuki Santana

stelea

Postări Recomandate

Salut.

Un prieten ar vrea sa cumpere un Suzuki Santana ... ma puteti ajuta cu ceva sfaturi/informatii? Ce fel de punti are? Cutie de transfer? 4x4 permanent sau nu? Orice sfaturi sunt binevenite.

Multumesc.

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Informatii Suzuki Santana

Eu am avut ambele modele, iar diferente/asemanari ar fi (sigur or mai fi cateva, dar astea le-am observat si tinut eu minte):

- punti late/inguste s-au pus pe ambele (trebuie verificat direct pe masina)

- ambele sunt si metal-top si soft-top

- ambele au 4x2, 4x4H, 4x4L

- ambele s-au facut si cu carburator si cu injectie (in cazul carburatiei, spanioloaicele au avut putin diferit carburatorul... dar la fel de problematic si greu de reglat ca cel de pe japoneze)

- difera putin blocul de lumini

- flansele cardanelor cu suruburi 8mm Spania - 10mm Japonia

- diferente la sistemul de franare: saboti, autoreglajul franei de mana, placute frana, etrieri, pistoane receptoare frana, furtune frana, toate diferite

- buson radiator diferit

Diferentele mi se par de ne luat in calcul.

De gasit se gasesc piese in egala masura pentru ambele modele, n-am intampinat probleme cu niciuna.

Daca masina e in mintile ei, sa-si cumpere cu incredere indiferent de Japonia sau Spania.

• Like 1
Link spre comentariu

Re: Informatii Suzuki Santana

Multumesc. Masina deja s-a cumparat aseara :banana E Santana 350 (echivalen Vitara in 4 usi) cu motor de 1,9 diesel de Peugeot. Mai trebuie adusa in tara.

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare