Vizitator spatar ovidiu Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Unde as putea gasi antifurt pt roti la un Disco1 200 tdi ca am avut vizitatori la roti :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Sisteme de protectie Unde as putea gasi antifurt pt roti la un Disco1 200 tdi ca am avut vizitatori la roti :F _________________________________________________________________________________________ http://www.landatelier.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Sisteme de protectie ce vizitatori la roti? poti sa detaliezi? suntem multi pe aici cu LR si chiar ne intereseaza aceste stiri..... Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Sisteme de protectie Pai au vrut sa imi fure rotile.Mi-au luat o piulita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Sisteme de protectie Cred ca doar pur si simplu ai pierdut-o in mers . Am patit-o si eu. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Sisteme de protectie Nu cred pt ca la roti mai aveam niste protectii de plastic care erau introduse din interior spre exterior in centrul jantei care acoperea capatul osiei si au fost rupte si ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: Sisteme de protectie Ce fel de jante ai ? Cele din prezentare ? Ti - au rupt protectiile de la toate rotile ? Ai mai intrebat de antifurt la roti, dar nu ai mai raspuns . Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 Re: Sisteme de protectie Da jantele din prezentare le am.Arata destul de urat acum fara acele protectii plus ca mi-au luat si o piulita.Am inlocuit-o cu una de la roata de rezerva ca avea 3 dar si piulitele la randul lor au fiecare cate o protectie cromata peste ele si cele de la rezerva nu au si arata urat roata care e cu 4 piulite in regula si una aiurea.Am sunat la landatelier si au gasit se pare ceva dar baiatul de acolo nu parea prea sigur ca a gasit chiar ce imi trebuie(ma refer la antifurt) si pretul mi se parea putin mare pt antifurt 450 ron.Acuma nu stiu ce sa fac sa il iau sau nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iulie 9, 2008 Partajează Postat Iulie 9, 2008 Re: Sisteme de protectie Daca rotile costa mai putin de 450 ron , sigur ca nu merita ! Poate gasesti un strungar istet si mester in zona si iesi mai ieftin. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Iulie 9, 2008 Partajează Postat Iulie 9, 2008 Re: Sisteme de protectie Rotile costa cu siguranta mai ult numai ca mi se pare mult 450 ron pt 5 piulite.Sa vad daca dau de un srungar bun daca nu le iau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate