alin_claudiu Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Salutare! Odata ce am masina cu volan pe partea dreapta, ma gandesc daca ar fi posibil sau daca un coleg de pe forum a facut o schimbare de soft la CB si care ar fi costurile. Aici ma refer la a transforma consumul din mile per galon in l/100km, cat si distanta ramasa a fi parcursa din mile in km. Cu respect, Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin_claudiu Posted February 26, 2014 Author Share Posted February 26, 2014 Re: Soft computer bord Dragi colegi, revin asupra postarii anterioare si anume ca "din intamplare" am rezolvat problema. Pt cei care s-au confruntat cu aceasta problema, eu am gasit rezolvare cu ajutorul CD-ului cu harta pentru navigatie (http://forum.club4x4.ro/showthread.php?83289-Ma-poate-ajuta-careva-cu-un-CD-navigatie-Pinin) postata de colegul nostru. Dupa ce se incarca harta in sistem se intra in setari si se poate schimba unitatea de masura din mile in km. In momentul cand se seteaza km Cb va afisa consumul in l/100km, viteza medie in km si distanta pana la urmatorea alimentare tot in km. Rog moderatorii sa inchida aceasta postare, problema fiind rezolvata:banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts